-
for jojo
Ale no tak,třeba ti Filip nesedí,ale to neznamená,že musíš všem ostatním ,kteří ho mají rádi nějak nadávat!!Já teda nepatřim mezi jeho faninky,to opravdu ne,ale v tomhle se musim postavit za něj...Když mu nefandíš.tak to nezazlívej jiným,je to jejich volba a žádnej zpěvák,ani ten začínající se nemůže líbit všem,to je prostě nemožné!!! -
Jen do toho
Můj favorit to rozhodně ani zdaleka není, ale nejhorší taky není (ikdyž zpěv nic moc, celkovej dojem ujde) a už jsem si na něj tak nějak zvykl.. tak ať se snaží dojet co nejdál!!! -
Nepochopim jak ses mohl dostat tak daleko zpívat neumíš a rapovat taky ne!!!!!!!!! podle mého jsi naprosto nemožnej!!!!!!!!!!! a hlavně napochopim jak protebe mohl někdo hlasovat!!!!!!!!!! Všichni koho znám tě nesnášej!!!!!!!!!! Ani artikulovat neumíš!!!!!!!!!!! zamysli se nad sebou Jankoviči a příště nechoď tam kde tě nikdo nechce už ani Slováci Tě nemaj rádi!!!!!!!!!
-
odeslano za ucelem doruceni
ahoj filipe.jsem clovicek z moravy a moc rad bych na tebe sehnal kontakt.na slovensku mam kamarady takze tam semtam taky jezdim.mohly bysme se nekde sejit a zajit nekam posedet.je mi sedmnact a jsem z valmezu.moje tel.cislo je 731289297kdyz budes mit cas a vzpomenes si tak o sobe dej vedet.dik. -
napiš
Ahoj Filipe tak jak si prožíval 17.4 05 soutěž já sem ti držela palce.Dištak mi napiš aš budeš mít čas tak Ahoj Míša Albertová -
idioti
hele lidičky,ste fakt odvážný,že tady takhle na filipa nadáváte..ale to prostě primitivové jako vy umí,co??Přemejšlet to ne,ale kecat kraviny to vám jde na jedničku!! -
Filipek
tak s timto nazorem nemohu nez souhlasit ale jeste bych rad rekl ze je to prizdisrac a zasranej debilni hulibrk:-)) -
Milanovi
Pořád je hezčí než ty. -
Tohle si přečti
Fildo, vim že tohle je jedna zprávička ze sta a pravděpodobně si ji vůbec nepřečteš, ale doufám, že i kdyby jsi vypadnul, budeš stále vidět v telce a časákách a že vydáš desku, byla by škoda, kdybys zmizel.Budu tě alespoň SMSkama podporovat jak to půjde. -
To Ilona
Nasad si brejle! -
FILIPE JSEŠ MOC HEZKEJ
-
Jankovič je kretén a nemá v superstar vůbec co dělat!
-
nevim,nevim
Já ale fakt nevim,nevim -
Filipe si shouman a to se mi na tebe libi
-
hovno
zvcdr jhgfýtzf gfuztf tfuzt fuf ffurfýředržčes gzuwdbvt vguadgf juhzewfrg -
Nevím,co pořád řešíte!No a co tak je ze Slovenska!Minulej rok sem jezdili lidi z Německa a podobně a nějak vám to nevadilo!Jste ubohý.
-
Vsichni ste uplne vypatlany,kdybyste se vy dostali tak daleko jako on,nebo kdybyste aspon neco dokazali!Takhle je videt ze prihraty hovada ste tu jenom vy! IDIOTI UBOHY!!!
-
Uzavírám vsázky, že ho teďka vyhoděj, číslo:604889491 - je to přihřátý hovado, kurz 400: 1 že postoupí, volejte a pište!!!!!
-
Homosexualita
Já slyšel, že si přihřátej, proto se asi objímáš s hošanama, když náhodou postoupíš do dalšího kola, to bylo stejnaj jenom jednou, teďka poletíš. -
filípek
Filip je nejlepší ze superstár ma nato narozdíl od všech co jsou tam.Filipe jsi jednička a moc se mi líbíš i když nevyhraješ tak budeš pořád jedinej nejnejnejenjlipší.