-
.....xxx....
Podle me je Filip naprosto skvelej- uzasne tancuje i zpiva a ty , co rikaj neco jinyho mu ploste a jednoduje zavidej:o))).... -
pro debila
ty se mi uplně hnusiš bastarde co se sereš do naši super star -
si skvelej
SI FAKT DOBREJ SI ZE VSECH NEJLEPSI,MOC TI FANDIM A NENECH SE ROZHODIT BLBYMA KECAMA CO SE RIKAJ.DRZIM TI PALCE A STRASNE SE MI LIBIS SI PROSTE FAJN KLUK!!!!!!!!!!eeeeeeee -
filip
Ahojky filipe,si fakt dost dobrej,libi se mi jak zpivas,a tancujes.si strasne krasny a dost ti fandim at se dostanes co nejdal.ti co ti rikaj at se vratiz zpatky na slovensko,a pomlovaj te tak to jsou proste debilove rikam to tak uprimne proste jenom zavidi.oni by pred kameru do televize nevesli.to se jim to buzeruje kdyz to vsechno jenom sledujou.ale si fakt dobrej.pa,pa,pa a drzim ti palce si proste nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
som slovak ako Filip, a povedzme si uprimne, ten okolo spevu ani nechodil,je to omyl ze sa tam dostal...
-
filča
ty pako,ty si kočák!!!!!!!!!!!!!!! -
Vau
Jsi super! MILUJI TĚ!!!!! -
FILIP
DOPOHODY -
jo hejbat se umí fakt solidně,ale ten zpěv je šílenej,nechápu proč mu každej posílá hlasy,podle mě tam nemá co dělat!!!měl by dát prostor lepším zpěvákům ze superstar,myslím že je jich tam dost,kteří to uměj o dost lépe!!!!!!!!!!!!se ale nedivím že se drží,když má fanynky samí 15ctky kteří jsou z něj hotový!!ale já vam to neberu,se z něj klidně..............
-
Filip=>COOL??=>SHIT !!!
NIkdo nerika.....ze bych lezl do Superstar!! jo, superstar je o zpivani, a proto tady Jankovic nemá co dělat !! Proč si teda myslíte , že ho starší lidi nemaj rádi ?? protože neumí zpívat !! ikdyž hezky tancuje ( to neberu) tak co dělá v PĚVECKÝ!! soutěži ?? co ty na to ?? KOlik ti je ?? 13? 14 ?? co ?? rozum začínáš mít, a když vidíš Filípka, tak ti vlhnou kalhotky vid ?? :)proto je nejlepší.........vo zpěv nejde......naco.......umět zpívat.......Co ty na to ?Proč ho podle tebe habera vyhodil ze Slocvensky superstar ?? VODPOVĚZ !! =>KATJUSKA?! Zdur ... -
Filip je úžasnej!
Je naprosto originální, temperamentní, nádhernej, úžasně zpívá a tancuje! -
Nic proti Filipovi nemám, ale připadá mi jako Samir.Prolézá díky fanynkám
-
Filip je naprosto v pohodě a ta šou, kterou předvádí, je neuvěřitelná. Má ale také hodně nepřátel - starších lidí, kteří tohle nechápou a líbí se jim takové ty nudné Anetky apod. Nic proti Anetě, umí zpívat skvěle, ale nelíbí se mi, že se neumí hýbat a je moc opatrná. Filip je cool a abychom ho viděli i v dalších kolech, musíme ho hlasově PODPOŘIT!! Musíte ale uznat, že konkurence v top9 je opravdu vysoká a vůbec nevíme, kdo příště poletí... ahojte
-
For HonDzik
Tak za prvé- Filip umí zpívat a to že umí i tancovat je super. Třeba Aneta je takový děsný poleno... Za druhý.. bych chtěla vidět tebe ty frajere jak tancuješ nebo zpíváš aspoň takle a za třetí- Stejně mu jenom závidíš a jestli se někomu líbí je to jenom jeho věc a ty do toho nemáš co kecat. P.S. A je přece jedno jestli je to Slovák, když si sám řikal že tahle soutěž je o zpívání. Takže se di zahrabat... -
Co to placate ??
Vam se vopravdu líbí tenhle posahanej slovak ?? Není Superstar prece jen pevecká soutez ?? co ?? vy nány pitomí, vy vidíte týpka, kterej zetancuje a uz je pro vás the best of teh best....a na zpev nekoukáte....co si od toho slibujute?? CDcko, kde bude na obalu zubatej posah!Kdo ho bude asi tak poslouchat??13-15let??a to jen proto ze "Filipek je krasnej!!" a ze zpiva jak kastrovanej velbloud uz je vedlejsi.... Kupte si jeho fotku, budte vypleskly z toho jak je "uzasnej" a poslete ho domu !!! Cesko hleda SUPERSTAR !!! ne zubatyho slovaka..... -
jseš naš miláček !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
-
Sraby
vy kdo o Filipovi říkate ze je teplej a debil at... Tak se zamyslete nejdriv sami nad sebou kdyz nemuzete napsat ani prezdivku!Tak zdar a nechte Filipa ŽÍT!!§ -
Filípek je suuuper
Filip je prostě suprovej kluk.Na nic si nehraje a je snad uplne jedno jestli to je slovak,arab nebo cinan!!!Ja mu posilam a budu smsky tak kdo je se mnou tak vam preju krasny den!!PA -
Teplouš a superstar - jsem v čechCH tak asi jooooooooooooo
-
Dopis
Ahoj Filipe moc ti fandim a jsem rada ze jsi se do ty souteze prihlasil(protoze bez tebe a toho tvyho hlasku by to nebylo ono)Nevim co mam psat ale to je uz jedno ...