-
pro Filipka dil 2.
Prosimte Filipku a jeste mam na tebe jednu velkou prosbu: Pribal si na tu svou cestu do ztracena jeste Marca [MarcX@seznam.cz] a cely svuj fanklub. Dekuji moc PAPA -
pro Filipka
Jed Filipku jed.. Jsi proste bozi.. mas skvelou cepicku, doufam, ze si ji nesundavas ani na noc.. Vzdycky jsem te obdivoval, pripominas mi kone a ja mam zviratka moc rad. O to vic me potesi, kdyz vidim mluviciho kone, to je proste zazrak.. Slovensky mluvici kun s cepickou.. Taky me dostava tvuj usmev idiota.. Preji ti, abys co nejdrive vydal alespon 10 cedecek, protoze si je urcite nikdo nebude kupovat a ten kdo ti je vyda propali gate a vsichni si uz konecne uvedomi, ze vubec neumis zpivat a do do te debilni superstar si se dostal uplnym omylem.. Takze hodne stesti na tve ceste do ztracena ti preje tvuj obdivovatel.. -
Omarovi a jemu podobným
Omarovi a jemu podobným kreténům: Máš asi velké mindráky, tvé názvy, jimiž častuješ Filipa se hodí nejspíš pro tebe. Jinak mi moc nestojíš za diskusi zasranej blbečku. Marc -
Proč sem lezete??
Když Filipa nemáte rádi,tak co tady vůbec děláte???Jděte do prdele s těma vašema přihlouplejma kecama!!!Nikdo na ně neni zvědavej!!!!! -
pro Dádulku
Filípek nevypadá jako žádnej tvůj pošahanej "krávokůň"!!!!Náhodou jsem ho 2x potkala na václaváku s Noskovou a je milij,hezkej,roztomilej a NORMÁLNÍ -
ŠAMBÁDY
Jankovič je teplej a vypadá jako kůň. No a kůň a kráva jsou zvířata, takže vlastně vypadá jako kráva, ale je mužského pohlaví, ale teplej, takže je to vůl! -
Jankoviči táhni
Nechápu,jak nějakej pošahanej idiot může fandit takovýmu individuu,jako je "FILÍPEK JANKOVIČ"a přát mu aby byl Českou Superstar.DYŤ TO NENI ČECH!!!!+ je 4% a dostal se tam jenom proto,že se vyspinkal s Klezlou.DI SE ZAHRABAT!!! -
netusim
ahoj fildo vim ze toho mas moc a ze mi asi neodepises ale prosim pokus se o to vzdycky jsem se te chtela zeptat jestli jsi gej ja osobne si myslim ze ne ale spoluzacky na gymplu se mi smejou ze sem ti fandila proším odepiš mi!!! -
ja te zboznuju
-
Jak se na to tak divam..je mi z vas na bliti..JANKOVIC je debílek..a to velkej!!!
-
FÍFO JE NEJLEPŠÍ, JE SKVĚLEJ!!
-
je to debil!
-
Filip - nejlepší
Filipe, ty jsi opravdu ten nejlepší člověk z celý Superstar. Skvěle tančíš, směješ se i ten zpěv není zas tak špatný. Jsi prostě sluníčko! Doufám, že v showbyznysu zústaneš. Mám tě moc ráda! -
SI NEJLEPŠÍ
Filípek je NJELEPSŠÍ a vždycky bude ;) -
pozdrav
si suuuuuuuuupeeeeeeeeeer.a těším se na tvoje první cedecko:) -
Filip je sexy
-
kreténky
nedělejta si naděje s Filipem chodím já už 2 roky a nikdo nám to nepřekazí.Od 15.5. jsme manželé.hahahahahahihihihihihehehehehehuhuhuhuhuho hohohoho jo a ty čepice mu háčkuju já s mojí dcerou,která se nám narodila už když bylo Fildovi 18 a mě 35.jsem na něj možná stará ale jsme spolu protože on i já jsme bohatí a mocní a všechny vás zničíme.bebebebebebe ececececece ep epie pie hahahahahahahahahahaha -
Fifo
Seš moje SUPERSTAR MILUJU tě -
pochvala
že vám to aj napadlo vyradiť Jankoviča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! bol veľmi ale veľmi HROZNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!hurá hurá -
nic moc
neumí vůbec zpívat