Přejít na výpis diskuzí

Filip Jankovič

OSOBNOST 31.12.2006 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše Super Star

Ahoj Filípku !!! Moc ti fandíme a posíláme moc pusinek :-) Si moc krásnej kluk:-) A máme Tě moc moc rádi Naše zlatíčko... Měj se a hodně ůspěchů V SuperStar. Pa pa Tvé holky (Týnka a Lucy)
  • filípek

filípek je ten nej.....bude superstar
  • Ahojik Filipku jak se mas hrozne ti fandim musela jsem si dobit kredit abych ti mohla v nedeli posilat hodne ale hodne hlasu.Pa Pa Pa Pajka posilam pusinu mej se krasne
  • Pro tebe..

Ahojky, nebudu Ti sem psat, jak Te miluju a tak, ale chtela sem Ti jenom rict, ze i kdyz nezpivas nejlip ze vsech, ses SUPER STAR, protoze se na Tebe da koukat.. Vsichni stojej jako polena, klepou se starchy, ale kdyz prijdes Ty, je to uplne o necem jinym.. A ze Ti rekli vlastizradce? to je prece uplne jedno, cesi zpivaj anglicky, slovaci taky a nikdo je za vlastizradce nema.. Mej se krasne a at to dopadne co nejlip..pa pa Anicka..
  • Jankovič nebýt čech, být slovák, zpívat jako teplý, na slaďák tu být jen Ali. Ali zničit Jankovič. Až Ali dostudovat udělat Jankovič frontalní lobotomie uchem. Diváci - HLASOVAT PRO ALI!!! Allah akbar
  • filda

Filipe jsi dobrý zpěvák a tanečník. Moc ti fandím. Moc ti to sluší v čepkách. A si prostě super!!!!!!!!!!!!!!
  • filípek

Filip je nejlepší ze superstár ma nato narozdíl od všech co jsou tam.Filipe jsi jednička a moc se mi líbíš i když nevyhraješ tak budeš pořád jedinej nejnejnejenjlipší.
  • Homosexualita

Já slyšel, že si přihřátej, proto se asi objímáš s hošanama, když náhodou postoupíš do dalšího kola, to bylo stejnaj jenom jednou, teďka poletíš.
  • Uzavírám vsázky, že ho teďka vyhoděj, číslo:604889491 - je to přihřátý hovado, kurz 400: 1 že postoupí, volejte a pište!!!!!
  • Vsichni ste uplne vypatlany,kdybyste se vy dostali tak daleko jako on,nebo kdybyste aspon neco dokazali!Takhle je videt ze prihraty hovada ste tu jenom vy! IDIOTI UBOHY!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit