-
Renči,Renči
To jsou dnes chlapi. Na ženskou si troufnou,ale na chlapa ne.Ještě jsem ho neslyšela,že by někdy zbrojil proti mužskému. -
Odvazny
Proč ryjete do Renče, když seděl vedle jeho vlastního syna a ten ma stejný nazor.!!!! asi chtěl at tam sedí. -
-
Re: Odvazny
Souhlasím s tebou. -
Nešlo o vyjadřování názorů, ale o pohřeb. Komedie, tyjátry a vystoupení, ať si nechají na jindy a jinam... -
Renč se svýma morálními kvalitama má nejmíň co někomu vyčítat. Spíš měl synovi pana Svobody vysvětlit, kde byl se svou pomocí, když se Svoboda hroutil z přepracování v muzikálu Golem. Dělal ho s ním, tak to musel vidět. Teď si bude hrát na jeho přítele a vyčítat, že mu měly všichni pomoct a co dělal on? Nic, jen se teď zviditelňuje na úkor mrtvého - to je fakt charakter z něhož se otáčí žaludek. -
-
Re: Re: Odvazny
Souhlasím. Jeli člověk v depresi, je pro něj přepracování až vyčerpání velmi nebezpečné.
Vy jste zřejmě pane Renči hnal Karla Svobodu nadoraz.
-
-
Protože než si tam s dětičkama hačnul, tak mladí Svobodové s Vendulou mluvili a Renč jí posílal velmi povzbudivé sms.
-
-
Máslo na hlavě?
Pane Renči, nemáte nááááhodou nějaké špatné svědomí? jestli jste třeba panu svobodovi nějak nehelpnul s těmi depresemi. Nebo nepovídal jste si s ním o Vendule???????????? Takhle se opravdu chovají spíš viníci než přátelé. -
Renc
Docela silne kafe to co predvedl Renc na pohrebe Svobody...Sednout si vedle vdovy do prvni rady potom co ji verejne obvinil, nepodat ji ruku...
Preji mu aby se mu to jeho chovani vratilo jako bumerang... -
renč
styď se Renči ??!! co si o sobě myslíš,sám jsi nic nedokázal.proč jsi lezl do první řady,co jsi tam proboha chtěl?? a ještě pomlouváš,tak ubohého člověka neznám.Kdyby nebylo Svobody tak si v hnoji.a starej se laskavě o své nemanželské děti,ať nemají bídu,když ty jsi ta jednička!!! -
Primitiv
Nesouhlasím s pí. Helenou, děti umí ublížit víc nežli cizí,zřejmě tuto zkušenost nemáte a proto máte tento názor.Pan Renč je chudák, bylo to silně nedůstojné od něj i od dětí. Nechápu to, že se dospělí lidé nechají tak lehce ovlivnit. -
-
Re: Primitiv
Možná máte s dětmi špatné zkušenosti,ale proč by tímto způsobem ubližovaly p.Vendule v její bolesti,kdyby neměli důvod.Já píši jenom svůj názor.Vše může být jinak,obě strany trpí a národ se zřejmě rozdělil na dvě půlky.Já stojím na straně dětí,těch dospělých.Vždy´t přišli o maminku a teď i o tátu.Určitě podájí nějaké vysvětlení,proč na tom pohřbu nevstaly. -
Pokud člověk dá najevo svůj názor,je prostě "PRIMITIV",my ostatní jsme borci,taky to tu tak vypadá,ne?.. *5* -
-
Re: Re: Primitiv
PRIMITIV je ten, který vyjádří svůj názor vdově v čase jejího smutku takto nedůstojným chováním. Když měl p.Renč tak silnou aversi vůči paní Svobodové, doufám, že se s tím svěřil jejímu manželovi za jeho života. A nebo je to tak, že jako ubožák útočí na chudáka ženskou, protože zatím se nenašel nikdo, kdo by mu dal ruční lekci z chování. Kde má pan Renč hranici????? *9*
-
-
Děti se k tobě chovají tak, jak jsis je vychovala. -
-
je vidět že své děti ještě nemáš ... -
Pokud vím, nemluvila o svých dětech... -
-
Re: Re: Re: Primitiv
precti si to jeste jednou!!
-
-
-
-
clean
nevím na co si renč hraje on sám měl tolik aférek že by měl chodit kanálem -
Neúcta
Pane Renč takovou neúctu jakou jste předvedl včera na pohřbu skladatela Karla Svobody snad ještě nikdo v životě neviděl. I obyčejný člověk ví ,že když rakev ze zemřelím zajíždí tak všichni přítomní povstanou aby mu vzdali hold.Jak je vidět moc vás v životě nenaučili.Zamyslete se nad sebou. -
Názor
Chci přidat svůj názor. Syn pana K.Svobody vypadá jako chytrý člověk,který si důkladně rozmyslel,proč p.Renče vzal do první řady.Sdělil tím,že se ztotožňuje s názorem p.Renče,proč si jeho tatínek vzal život.Oběma jim fandím,ať pravda vyjde najevo.Paní Vendula si určitě v životě vytrpěla svoje,ale vykládat o milovaném muži hned po jeho smrti takové věci,to asi není normální.Jenom bůh ví,co mu řekla do toho telefonu.Asi to nebylo o večeři,ne?
Stojím při jeho dětech,protože ty p.Svobodu měli nejraději.A p.Renč se zachoval dobře,když řekl svůj názor.Držím jim palce!!! -
-
Re: Názor
Není mi jasné, jestli si vážně myslíte, že je člověk schopný v šoku a hrůze udržovat auru nevinnosti kolem sebevraha. Mnozí lidé popravdě řeknou, že je naštval ten, kterého milovali, když zemřel. Sebevražda bolí a určitě je těžké jí odpustit. Pan Renč ovšem asi neví, co to je bolest. A děti pana Svobody si určitě s tatínkem netelefonovaly o jeho depresích. Ty si užívala Vendula. *9* -
-
Re: Re: Názor
Asi si je moc neužívala,když nebyla věčně doma.Ale všechno jsou to jenom dohady.Boží mlýny melou pomalu,ale jistě,tak se nechme překvapit.Ne? -
-
Re: Re: Re: Názor
Paní Heleno vaše názory jsou šokující!!!!
-
-
-
Re: Názor
Paní Heleno,nejste ta ,která si myslím... -
-
Re: Re: Názor
Jsem obyčejný člověk,tak nevím,koho myslíte. -
-
Re: Re: Re: Názor
No přeci tu slavnou...?? -
-
Re: Re: Re: Re: Názor
Tak ta slavná určitě nejsem.Ale mám ji ráda už od dětství. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Názor
Škoda,bylo by to zajímavý...Dík za odpověď.. *9*
-
-
-
-
-
-
Kdo je to Renč?
Může mi - prosím - někdo vysvětlit v jakém vztahu je pan Renč k panu Svobodovi a jeho rodině? -
-
Re: Kdo je to Renč?
Prostě se vplížil slizkej hádek. Stačí jenom na správném místě něco nabulíkovat! -
v žádnem prostě se vetřel,normalní indulona -
je šofér *3* -
-
Re: Re: Kdo je to Renč?
Ba né, zahradník.
-
-