-
Nedívejte se
Dneska jde na nově Renčův film, tak doufám, že se nebudete dívat *13* *1* -
zkopirovano z atlas-piknat
ana: Úcta k člověku 12.2.2007 17:30:12
Vážení, myslím, že v každé rodině se najde okamžik, kdy to není zrovna růžové. To samé platí i o rodinách slavných lidí. Myslím si, že nemá smysl se pitvat v životě pana Svobody. Prostě se stalo, co se stalo a život mu bohužel už nikdo nevrátí. Jenom nechápu všechny ty "rádoby" kamarády a jejich zasvěcená a "pravdivá" tvrzení. Úcta k člověku, ať už tomu zesnulému, nebo k tomu pozůstalému se úplně vytratila. Prostě hnus. -
Vdova po Karlu Svobodovi přemýšlí s právníky jak "oškubat" Petra a Janu
Dětem z prvního manželství pana Karla Svobody doteď HLUBOKÝ ZÁRMUTEK brání se vyjádřit k tragické smrti otce ale p. Vendula od začátku médiím poskytuje NECHUTNÉ informace o nemocech pana Svobody -
Já se z toho poseru
Jihomoravská zdravotnice zapadla do svýho 7+2 a vynořil se tu její klon Nikola. Pan Bufka je další chudák, který se řadí těsně za Renče. Ted nemůže mlčet a vykřičí své "dojmy" do idnes. Trochu pozdě. Zapomněl svěřit, jak se snažil sám pomoct příteli. Vlastně nezapomněl. Měli ledničkové přátelství. Snobárna z výroku:"Chtěli jsme jí vzít mezi sebe" jen tryská. Bufka možná rozumí stomatologii, ale psychika člověka je mu na hony vzdálená. Pokud zubař Bufka o člověku v depresi uvažuje jako o bláznu....co na to říct. Vážím si všech přátel KS, kteří na něj zavzpomínali a nedali se přemluvit, aby někde blili své "dojmy". A proto, bacha na ledničkové přátele, kteří vás budou chtít vzít mezi sebe. A pokud to budou zubaři, tak nohy na ramena a pryč! *8* *8* -
Re: hovoří za vše
Uz jsem to psal minule je to vic nez jasne Ze mladej Svoboda prijel DEDIT!!!!Proto vytahujou jen spinu na Vendulu a premysli jak ji vyloucit z dedictvi a vzit ji to co ji patri!!!!Meli by se PANOVE stydet !!!!!! *1* *1* -
hovoří za vše
Podle Svobodových sousedů okupuje nyní Petr Svoboda[-] vilu v Jevanech a Vendula Svobodová se synem Jakubem zatím bydlí u kamarádky v panelovém bytě. Obě strany tráví většinu dne se svými právníky. (ex) -
hovoří za vše
„Filip je známý cholerik a vzhledem ke Karlovým depresím, které v poslední době měl, mu jeho hysterické výstupy moc nepřidaly. Držel Karla pod tlakem a teď to svádí na Vendulu. Je to hnus,” pokračovali v rozhovoru herci a zpěváci z muzikálu Golem.
Skutečnost, že Filip Renč nemá v tomto směru čisté svědomí, vysvětluje i jeho chování vůči Vendule Svobodové, na kterou se nyní snaží veřejně hodit vinu za sebevraždu Karla Svobody. (ex) -
Re: Re: Pro Nikolu
souhlas,hezky napsáno -
práva
Podle toho, co tady čtu, tak skoro každý má idilické manželství, žádné hádky, atd... vy, kteří říkáte, že mu nebyla oporou, že s ním nebyla doma, probuďte se i ženská má své práva nejenom chlap!!! Ženská taky chce něco dokázat a ne sedět pořád u plotny a čekat na svého manžílka než se vrátí domů!! A pan Bufka, nejlepší kamarád?? Kdyby byl, tak nedělá to, co dělá!!! -
Re: Pro Nikolu
Díky za smysluplný příspěvek!!!!!! Naprosto souhlasím!!! -
Pro Nikolu
jakou pohádku? Jedinej naivní,kdo je tady, jsi ty. Nikdo, kdo se tu zastává Venduly, nepíše žádnou pohádku. Jen jí hájí v tom smyslu, ať jí dá každej pokoj. jak by se ti líbilo, kdyby se ti zastřelil manžel, a lidi, kteří o tom vůbec nic neví, tak tě začali obviňovat, že za to můžeš ty? Za tu sebevraždu nemůže vůbec nikdo. A co tak světobornýho řekl ten zubař? Četla jsem to. Jeho manželka řekla, že Vendulu nikdy nemohli přijmout mezi sebe, protože pro ně nebyla dost dobrá. A Karel se zrovna jemu tak svěřoval. Ono poslouchat, že jedna bába povídala, to taky není zrovna to nej.. Ten kdo se zastává Venduly netvrdí, že to měli doma perfektní. Sledovala jsi jejich 13. komnatu? Tam se Karel přiznal, že když jim Klárka umřela, tak on se z toho dostával v náruči jiných ženských. A zastřelila se ona z toho? A to není žádné, co kde psali, ale to oni sami tam řekli, třeba Vendula si to asi taky řešila po svém, ale co je komu do toho. Oni se nikdy netajili tím, že měli doma někdy Itálii. Ale asi jim to vyhovovalo. A nechápu, jak může někdo obviňovat jí za jeho sebevraždu. Ona je skvělá ženská už třeba jen v tom, co dělá v Kapce. A co měli doma je mi úplně ukradený. Každej doma něco máme. Ale určitě si zaslouží, aby jí všichni dali pokoj. Hlavně ti Karlovo nej nej kamarádi, kteří teď začínají mluvit možná hlavně za tučný honorář od pana Renče. On asi pan Renč totiž nečekal, že si těmi svými výroky proti sobě popudí třičtvrtě národa, takže teď neví, jak z té kaše ven. A když mu už ani jeho rozhovory do novin, kde se obhajuje, jak chudinka za nic nemůže, nepomáhají, snaží se prostě holt jinak. Nehledě na to. Ať vedle mně sedí sebevětší svině, kdyby spadla, omdlela nebo cokoliv, tak jí aspoň zvednu, nejsme hyeny, můžem ukázat, že jsme lepší. Ale Renčovo přítelkyně by byla schopná tam Vendulu nechat chcípnout. -
Re: Pro Nikolu
Ted jsi napsala mnohem rozumnější věty než před tím.Pan Bufka je velice inteligentní člověk,to co řekl nejsou drby-jak by také mohly být-on už ale promluvil,protože se nemohl na to co se píše dívat-prosím přečti si to důkladně-opravdu to není drbání.Vím o tom víc než ty,ale co já psát nabudu,a to že už by se mělo přestat tady píšu od začátku ! Jen mě nenechává chladnou ta naivita a přesvědčení s jakým to píšete tu pohádku. -
Re: Re:
Proc nepises pod jednim autorem? *3* -
Pro Nikolu
A jaká byla skutečnost? Právě ta bulvárová? Odkud ty znáš teda tu jinou skutečnost? Právě já nevěřím bulváru, kterým věříte všichni vy, kdo to čtete a pak jsem přispíváte svými oduševnělými názory. Je úplně jedno, co mezi sebou měli, byli spolu, tak se asi měli rádi a nikoho do toho nic není. A to, že se zastřelil neznamená, že za to hned může Vendula. TV party pro mně není vrchol lásky, jen jsem chtěla říct, že když poslouchám obsah té písničky, tak asi jí musel mít fakt rád. A Venduly se teď momentálně zastávám jen kvůli tomu, že by měl každý respektovat to, že jí umřel manžel, a její život nebyl zrovna jak z bavlnky, a že by si zasloužila ty soudy a pomluvy vynášet úplně někdy jindy, když už to teda musí být a ne zrovna teď. Jo a jak ty víš, že to byl jeho nej přítel? Nezdá se ti, že těch nej přítelů má nějak poslední dobou moc? Jestli to byl jeho nej přítel, tak ho nechá v klidu odpočívat a nebude rozebírat, jak byl nešťastnej, což se příčí zdravému rozumu. Kdyby s ní nechtěl být, tak není a jak jsem psala, nebude si s ní pořizovat ještě jedno dítě. -
Re:
A ty máš fakt taky dost. Jestli vrchol vyznání lásky je pro tebe zorganizovat narozeninový večer jako to udělala Václava? Za 1.v tom se ona našla,kamery milovala a dokázala to i 2 den po tom neštěstí.Tohle právě bylo to co ji se na tom životě líbilo,ale pro lidi jako jsi ty je to známka největší lásky!? Tím nechci soudit jak moc se milovali,bylo by smutné kdyby nikdy ne,ale vy nesudte lásku jak se prezentuje v tv a bulvárech - skutečnost bývá jiná! -
Re:
Prosím vás přestante být už NAIVNÍ!pOŘÁD SI MELETE TU SVOJI POHÁDKU! Nestačí vám výpověd nej kamaráda,který už se na to nemohl dívat? Proč si myslíte,že lidi co o věci něco vědí musí za každou cenu závidět-právěže tito vůbec ne!! Jen se vám nechce přistoupit na pravdu !!!! -
"ahoj" má pravdu
Nechápu, jak tohle můžeš napsat, že Vendula lásku předstírala. Vendula měla Karla ráda. To, že si ho nebrala pro prachy už dokázala jen tím, že měli předmanželskou smlouvu a oddělené majetky. A ať mezi nimi bylo cokoliv, do toho nikdo nevidí a i kdyby to byla pravda, tak nic z toho přece není důvodem, že by kvůli ní musel Karel spáchat sebevraždu. Už několikrát říkával, že Vendula to nemá lehké, že jí okolí nechce přijmout. I manžela toho zubaře (jeho prý nejlepšího kamaráda)to dala najevo, Vendula prostě pro ně nebyla dost nóbl. Když mu zorganizovala ty narozeniny, před celým národem mu vyznala lásku a on tam s ní cukroval a ta písnička je taky krásná. Kdyby s ní poslední roky nechtěl být a uvažoval o rozvodu, tak proč by všechno tohle dělal a hlavně, proč by s ní měl dítě? Jak tvrdí ten zubař, že se s ní chtěl rozvést, ale bylo mu to blbý vůči Vendule? Tak to by mu blbý vůbec být nemuselo, měli předmanželskou smlouvu a Vendula je mladá ženská, která by si určitě někoho ještě našla. Ale on s ní byl chudák tak nešťastnej, že si s ní udělal Kubu a byl štěstím bez sebe. -
Lásku jenom Vendula předstírala
Vendula měla STRACH z rozvodu, protože BY ODEŠLA TAK JAK PŘIŠLA..... -
Role co sedla...
O víkendu jsem opět viděla pohádku "Nesmrtelná teta". Renč tam měl jednu bezvýznamnou roli, ale myslím že mu sedla, zahrál si tam sám sebe... Závistivé, zlé, neschopné mít rád cosi, co ani nebylo člověk... Docela mě to rozesmálo... *14* -
Re: Renč
*3* Naprosto souhlasim a ty nechutne tahanice o alimenty zkouskyotcovstvi uz tenkrat byl nechutny,pak nejake znasilneni,je to chudak.
No a ten Bufka vypada jak opilec.
Proc nepredhodil nejake spolecne foto s kamaradem?
Chapu Svobodu cim dal vic proc nechtel zit v cechach.