-
Renč
Svoje dítě nechtěl přijmout. Viděl ho poprvé po víc než roce. Na dotazy kdy za ním pojede, vyhrožoval novinářům čečenskou mafií. Když se schylovalo k tomu, že bude muset platit velké alimenty, nedostavil se k soudu a dohodl se s matkou na 3000 Kč. Frajírek s doutníkem v hubě a značkových hadrech co smlouvá jako hokyně o výši alimentů na svoje jediné dítě. Mladý Svoboda - filmový manažer. Renč z něj cítí prachy. Vendula Svobodová - pro Renče nebezpečná osoba, protože by po něm prachy mohla chtít pro nemocné děti.Kdyby mě takovýhle týpek chtěl soudit, tak mu nakopu pozadí. *5* *5* *5* -
Re: NEZNÁLCI ČTĚTE
Ten článek jsem četla a doufám, že nemám takové přátele jako je zubař Bufka. Hemží se to jen slovy - myslím, podle mého atd. Tedy pouze dohady a drby. Když si mi někdo stěžuje, chci slyšet i druhou stranu a pak si teprve dělám úsudek. Podle mé zkušenosti se stěžující vždy staví do lepšího světla a druhému se snaží nasadit psí hlavu. Pan Bufka je kachní prdel a já bych se bála mu svěřit i to, že mě bolí zub. -
Re: Re: ahoj
A jeste neco to,ze je vysokoskolacka,neznamena,ze je dobry clovek ani inteligentni.
Stacil zdravy selsky rozum a trochu lidskosti.Jsou lidi temer bez vzdelani a rozumu maji dost. *3* *3* *3* -
Re: Re: ahoj
NO ona je spis k politovani.Teda ona pracuje ve zdravotnictvi?
Nepodava Heparin a tet odpustte zda je to spravne spis ne ale vite oc jde.
Jak takovy clovek muze slouzit lidem,ve zdravotnictvi,kdyz nezna slitovani?Co tam proboha ten mindrak dela?
To vis Vendula je krasna zenska,kdyby Karel vedel jak s ni budou zametat asi by si rozmyslel co delat.
Zdravim slusne lidi *3* *3* -
Re: ahoj
To byla naše zdravotnice z jihomoravského kraje, vysokoškolačka, která má děti. Taky vysokoškoláky. Bydlejí všichni v 7+2. A řekla bych, že víc než Svobodu záviděla Vendule peníze a popularitu. Ale tu daň okolo neviděla a vidět ani nechtěla a přímo do krve se tu hádala a bránila své názory. A někdy zapomínala, co psala v těch příspěvcích předtím, takže to někdy vypadalo, že kecá. Ale jen někdy!!!! -
NEZNÁLCI ČTĚTE
DOPORUČUJI PŘEČÍST ČLÁNEK NA iDNES co napsal Svobodův nej přítel se svojí ženou a myslím,že tuto diskusi můžem uzavřít.Už je na čase , do kdy se chcete dohadovat ????? -
Re: Jana
No to fakt sranda byla. A že jí nebylo blbý, že jsme poznali, že někdy dost kecá. Nejvíc mně asi naštvala, jak psala, že by se Vendula měla vykašlat na charitu, že má peněz dost a že by do domovů vždycky někdo ty plyšáky na vánoce přinesl. A taky že nechápe, proč o ty příspěvky žebrá. Mám dva malé kluky a nevím, co bych dělala, kdyby se mi s nima něco stalo. -
jana
No musím říct, že mě dneska párkrát opravdu nadzvedla ze židle ( a to sem si do dneška myslela, že jsem se už pomalu naučila jednat tak, aby mě něco hned tak nevyvedlo z míry *9* )
Tolik nenávisti, zloby a závisti v jednom člověku, který si navíc o sobě myslí, že je vševědoucí a že má vždycky pravdu...
Lituju všech, kdo s ní musí pracovat. Ale byla to docela "sranda" ne? *1* *15* Až se mi přestalo chtít spát, a to i přes to, že jsem dneska po noční *15* -
Re: Jana
V případě Jany asi už došlo. Já myslím, že je to neštastná osamělá ženská, která nemá jinej ventil než PC. Neštastnej člověk umí bejt hodně zlej. A pak jsou mezi náma lidi, kteří jsou zlí jen tak. Zloba je jejich podstata a hnípání se v neštěstí druhých je jejich potrava. -
Jana
Jak se říká,na každého jednou dojde........ -
Jana
Taky pracuju ve zdravotnictví,doufám,že nic takového v životě ani práci nepotkám.Tady je jasně vidět,co dokáže lidská zloba a závist.Ta musí být v životě šťastná,když je v ní tolik zášti. -
pro Věru
Není zač, to bylo jediné co jsem mohla udělat, protože teď už jsem fakt nasr... na nejvyšší míru.
Co se práce ve zdravotnictví týká, je to tak. Tady se nejde dívat jen na peníze. Kdyby peníze byly pro člověka pracujícího ve zdravotnictví jedinou motivací, pak by tam si myslím dlouho nevydržel. A někdy je ta práce fakt dost těžká.
Ale každá práce má něco "svého" i ty kamiony, kdo by nebýt jich rozvážel zboží, které si my pak třeba někde koupíme. *3* -
Jo jo
Jana nás asi opustila. Je to škoda, protože takovouhle ženskou jsem ve svým životě nepotkal. Potvrdil se mi citát od Heineho: A z mladých husiček se stanou staré sádelnaté husy. Věro a myiskaj jste fajnový ženský a jsem rád, že jsem vás poznal. -
Pro myiskaj
Děkuji za zastání. Ve zdravotnictví je to málo oceněný. Je to škoda, ty sestřičky se tam někdy fakt dost nadřou. A hlavně je to někdy asi nevděčná práce, myslím, že na to musí mít člověk náturu a hlavně ho to musí bavit. A to pak někdy jdou peníze asi stranou. -
vismajor
Nikoho nepomlouvam,prece ma kazdy pravo na svuj nazor -
pro Věru
Co se peněz týká, to máš pravdu. Mohlo by to být lepší, ale aspoň něco než nic... *3* -
pro janu
ty ale musíš mít sebevědomí! A možná jsi taky trochu senzibil a vševěd,co?!
Že tak přesně víš, co udělá Věřin manžel.
Ono nestačí, že přesně víš jaká ve skutečnosti je Vendula Svobodová, teď jsi dokonce vystihla i někoho úplně neznámého...no bravooo *8*
Ale dej si bacha ať jednou přes ten svůj veký noc nezakopneš a nenabiješ si držku! *13* -
Pro Janu
Mě se s ním žije dobře, i když umí JEN točit tím volantem. To má souvislost s tou Vendulou. Zase odsuzuješ někoho, aniž bys věděla víc, ty naše zdravotnice s vysokou školou. Jo a umí ještě spoustu jiných věcí, že by byl zaškolený od těch prost...? Peníze se celkem hodí, a hned dvakrát. Pracuji také v kamionové dopravě víš? A můžu ti říct, že tam platí lépe než ve zdravotnictví. Člověče, kde tys k těm 7+2 přišla? -
pro janu
Teď budu trochu polemizovat - co když na ten hřbitov prostě chodit nemohla? U mě např. to tak je. Od doby co mi zemřel děda, jsem na hřbitově nebyla, prostě to nejde. Je to už sice pár let, ale občas to ještě zabolí .... třeba i u ní to tak mohlo být, nemyslíš? A ani bych se nedivila, každý prožívá strátu dítěte jinak...
A nebo tam chodila, ale teď bohužel pro ni se tenkrát nenašel žádný "očitý svěkdek, který by ji přistihl při činu". -
Re: Re:myiskaj
No co ty nemáš všechno v rukávu za drby. Tak ted jsem dostal chut si zjistit, kdo doopravdy jsi. Protože tohle už začíná přesahovat veškerou normu slušnosti a hraničí to s pomluvou. Zatahovat do diskuse pár let mrtvé dítě a polemizovat nad častostí návštěv na hřbitově. To si nedovolil ani Renč. Myslím, že ti děvče udělám reklamu, že se z ní nevzpamatuješ.