-
Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
To je docela darda, naposledy jsem tu byla v pátek, ale takovýhle názor, rozporuplný jsem ještě nečetla. Na jednu stranu je podle tebe Vendula hrozná a druhou stranu se už ale před sedmi lety vzpamatovala? Nevím, co tady mluvíš o plyšácích, Vendula udělala pro Kapku naděje mnohem víc než nějaký debilní plyšáky, máš vůbec přehled, čím se ta Kapka zabývá? A dále to je právě ono, ona to dělat nepotřebuje, protože měla a má peněz dost, ale PŘESTO TO DĚLÁ. Kdyby měla jít podle tvých sobeckých rad, že prachy nepotřebuje, tak co by tam lezla, tak ne jen, že spoustu dětí ztratí třeba naději na lepší život, ale třeba ani v pitomej strakonickej nemocnici by nebyly postýlky, ale dál by se vozidli mimina ve 20 let starejch postýlkách s vymlácenýma špršlema se strachem, že mi dítě vypadne. A toho je mnohem víc. A tetování? Neměla si ho tedy kvůli tobě dát odstranit předtím, než šla na pohřeb, no jasně, ona se doma stejně nudila, viď, nevěděla co roupama. Ty přemýšlej o tom, cos napsala, protože to je fakt ubohý. A chůva? Vendula má oproti Ivance jedno mínus. Vendulina maminka se musí starat o otce, který je nemocný, takže Vendula ji nebude zatěžovat ještě s tím, že jí bude dávat Kubu. Což Ivanka využije u maminky kdykoliv. A nehledě na to, občas u Ivanky i na chůvu dojde, takže to vůbec není pravda, že jí nemá. A do toho Karibiku si klidně zajeď taky, třeba tam taky někoho klofneš a přestaneš jí závidět ten "SKVĚLEJ" život, a třeba budeš mít štěstí, že ten tvůj boháč bude o malinko chytřejší, jak ty. -
Re: Re: Přemýšlejte!!!!
Podle satu se da dost poznat,a co rikas na tu starou suvu co stala vedle Vendy? Jak jsem zjistila ze takhle bude jednou vypadat Vendy uz chapu proc si dala minisukni.Doufam,ze nema tetovani i na bederrni casti zad,az bude stara a nosit pleny,pekne by to vykukovalo.Takze,ted uz stastnou cestu do Karibiku -
Re: Pro Vismajor
Nemá, pořád si říkám, že na podobné hovadiny nebudu reagovat .... ale ne vždy se mi to podaří (nereagovat). Nekdy se to prostě nedá *9* -
Pro Marve
Co tomu říkáš? Myslíš, že má smysl odpovídat tupcům, co vykřikují, že Karel Gott nemá chůvu?:)))Ivanka Gottů nemá chůvu, tak je pro český národ chůva tabu. -
Re: Přemýšlejte!!!!
Už jsem to tady psala jedou a napíšu to klidně kvůli takovým jao ty víckrát:
Já zase tobě (a tobě podobným) přeju, abys zažila to co Vendula. Aby jsi viděla svoje dítě umírat na jednu z nejzákeřnějších nemocí a věděla, že je v "posledním tažení", že mu už nejde pomoci a že je jen otázkou času, než tento svět opustí.... Potom abys byla pod neustálým drobnohledem různých více či méně seriózních reportérů, kteří čekají na jakoukoli tvoji slabost a chybu, kterou by mohli probírat ve svých rádoby novinách....Krom toho by celý článek byl tak trochu vytržen z kontextu, pravdivé aby byly max. tvoje fotky ale text článku, aby byl téměř celý vymyšlený a ty abys neměla možnost to výrazněji vyvrátit .... a v poslední řadě abys po pro tebe úspěšném a radostném dni našla manžela s prostřelenou hlavou ..... a potom možná budeš mluvit jinak, ..... ale .... kdo ví, ..... možná že ne *7* ! -
Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou
A kdo se zajímá o to, co bys udělala ty? V tobě je zabudováno nějaké měřítko pro lidské chování? Každá lidská bytost se chová jinak. Přečti si o tom něco. *8* -
Re: Přemýšlejte!!!!
A co je na tom, že má chůvu, závidíš?! Aso jo,tak si taky jednu pořiď! A že se oblékla jak se oblékla, možná to trochu nedala, ale podle šatů se člověk ajeho povaha nepozná.
Jasně, teď se tahle diskuse zvrtne na házení špíny na Vendulu a kdoví koho ještě...
Každý ať si nejdřív zamete před svým prahem a výrazy jako flundra, štětka atd. si nechá doma.
a si jako myslíš, že kdyby její povaha po smrti dcerky opravdu tak změnila, že by mohla tolik let pomáhat dalším dětem? A nebo chceš snad tvrdit, že i tohle od ní byla přetvářka?! Nebuď směšná, takhle se "přetvářet" se dá vydržet možná pár týdnů nebo mésíců, ale né tolik let! -
Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou
ha ... a nejlepe aby se to vyřešilo tak, že vinikem (byť jen nepřímým) bude Vendula, co ?! *16*
A nejen pro tvou informaci, každý jsme jako člověk povahově jiný, někdo si radši se svou bolestí zaleze do kouta a nechce nikoho vidět (jak říkáš) a druhý jí ventiluje třeba způsobem, jakým to udělala Vendula .... zo za 1. a za 2. myslím, že udělala dobře, novináři "dostali svoje" a teď jí už snad nechávají v klidu a neotravujou ... nechápu jak můžete soudit to, jakým způsobem někdo jiný prožívá svou bolest ... *16* . No jo - říká se podle sebe soudím tebe a běda jakmile se někdo nechová tak jak bych se choval já,že ?!?! -
Přemýšlejte!!!!
Vážení, stále polemizujete nad tim,kdo nese vinu na smrti génia,melete do toho Renče a ted i Hůlku,ale nyní se ZAMYSLETE ...co to je za matku ,která stále potřebuje CHUVU? Mistr Gott s Ivankou ji take nemá,stojí na pohrbu v povzdálí pana Gotta,čimz mu dává najevo,ze si jej váží.To se o flundře,která stojí na pohřbu v minisukni a přes nylonky ukazuje své tetováni,spíná, ruce aby ji bylo odpustěno,jeji sobecke,nechapave,nemilujici,ale zištné chování říct nedá.Ale abych byla spravedlivá a nemysleli jste si,že jsem cynik,chápu,že po smrti dcery se její povaha mohla změnit a že hodně ztvrla..ale přesto si myslím,že by se měla věnovat s co největší péčí synovi ,vzdala se veškerých aktivit,to ji také nebylo nikdy zapotřebí ,peněz měla dost a těch pár plyšáků by na vánoce vždy nějací aktivisti donesli.Ať už nedělá ostudu,ale už toho udělala dost,přeju štastnou cestu do Karibiku i chůvě,snad se nějaký boháč najde...... -
Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou "pravou"
...Nikdo z nás nevidí do toho, co se dělo doma u Svobodových,....ale přeze všechno - kdybych tolik milovala svého muže, jak Vendula tvrdí, tak bych z jeho smrti byla naprosto otřesena a rozhodně bych nebyla schopna vystupovat v médiích s takovým klidem (i když jakoby zkroušená vdova) jako vystupovala. Určitě bych zalezla někam do kouta a nechtěla nikoho vidět...nevím proč, prostě se mi to nějak nechce líbit a protože mám ohledně spekulací (jako všichni)o tom, proč to PAN KAREL SVOBODA udělal a proč to udělal zrovna takhle a jelikož mi ani chování Venduly S.nepřipadá věrohodné (i to jakého z něj posmrtně dělá blázna), musím Vám ....DRŽTE SE a obdivuji Vás za to, že se dokážete postavit čelem se svým (podle mě opodstatnělým názorem)názorem. Nad smrtí K.S. je spousta otazníků a doufám, že se vše řádně prošetří a že pravda vyjde na povrch ať je jakákoliv....a proto vydržte, máte naši podporu...!!!Blanche -
Re: podpořil Karlovy děti
Paní Westman, díky za Váš upřímný názor.Bohužel, pokud v této diskusi pokrytecky nepodporujete vdovu, není Váš názor přijatelný.Protože p.Svobodové zemřelo dítě,může dělat do konce života cokoli špatného, vše jí je odpuštěno. -
Filipe je to tak
Filipe,souhlasím s tebou..Měla jsem Vendulu ráda,ale věřím tomu,že jí chtěl Karel tím,co udělal,za něco "poděkovat".Sakra někdo to už musel říct..Je prima,že máš tu odvahu.A ty,Vendulo,pykej za to,co jsi způsobila. -
Re: Renči drž se!!!
promlouvají díky tobě:hahaha, přátelé:hahaha -
Re: MUDr. Filip Renc
a já k tomu ještě dodám, že to nemá cenu vysvětlovat ani těm, co se tady Renče zastávjí ... ale, vrána k vráně sedá, takže .... *3* -
Re: Renči drž se!!!
A ty jsi jako byla u Svobodových skoro jako doma? Renč toho fakt "hodně dokázal" akorát tak házet špínu na lidi kolem sebe ... to je opravdu umění ..., ale někdo to dělat musí ... -
Re: Hlavu vzhůru
tím, že se na nějakou dobu odstěhuje do Řecka dokáže jako co?!? To jako budeš považovat za potvrzení toto, že měla nebo stále ještě má milence? No nevím, kdo je tady ovlivněn bulvárem....*13*
A právě kvůli bulváru a lidem s těmito názory by z ČR odešel každý, kdo potřebuje být sám. A v případě p.Svobodové se tomu ani nedivím .... bulvár si nebere servítky ... píše kraviny na které se chytí jen volové ... bohužel z toho pak vznikají podobné příspěvky jako je ten nahoře .... *9* -
Renči drž se!!!
Konečně začínají mluvit také Karlovi přátelé, kteří opravdu vědí, jak to mezi ním a Vendulou bylo a co ho nejspíše vedlo k sebevraždě. Promlouvají díky Tobě! Vydrž, pravda se už brzy ukáže!!! Přeji Ti hodně síly v tomto těžkém období a štěstí do života!
*4* -
k nepochopení
nechápu jak takhle můžete soudit lidi, které vůbec neznáte. *7* nevíte co se dělo mezi Svobodou a jeho ženou, ale také nevíte jaké důvody měl Renč k tomu, co dělá. tak vás prosím, aby jste se nepletli do něčeho o čem nic nevíte... *16* -
Hlavu vzhůru
Zdravím Filipe, nenechte se znechutit tou hnusnou kampaní proti Vám. Pokud nemají Češi mistrovství světa nebo olympiádu, musí si v tom ekonomickém bahně najít nějakou zábavu. A bohužel jste to odnesl Vy. Naprosto s Vašimi názory souhlasím a jestli se Vendula přesídlí do Řecka, tak to bude úplně jasné, že ? -
MUDr. Filip Renc
Podle pana Rence maji deprese asi jen psychopati a uplne nemocni lide.at si prosim precte nejakou knihu o depresich nebo se zepta treba nejakeho kolemjdouciho a dozvi se, ze jimi muze trpet uplne normalni jedinec!!! Pro me je to obycejny cesky hulvat, ktery se neumi chovat k zenam . Po precteni clanku v MF DNES jsem nabyla dojmu, ze jde o andela, ktery musi hajit jmeno a cest pana Svobody a nemuze se divat na to zlo, ktere je tady na nem pachano. *4*
Skutecne nechapu, jak je tato radoby celebrita tak chytra a tvrdi, ze zadne problemy nemel atd..on s nim snad zil?Sam Renc rika, ze se Svobodou nejakou dobu nemluvil = nejaka doba u cloveka, ktery trpi depresemi muze znamenat totalni obrat v jeho psychickem zdravi. Ale asi nema cenu to panu Rencovi vysvetlovat, o svem IQ nas myslim presvedcil na 100%. *3*