-
Re: Re: Re: Re: Re: Je zajímavé
Díky,ale po té špíně, co jsem tu na fóru četl,jsem získal trochu jiný náhled na svět.Je až neuvěřitelný co tu dokáží napsat různí intelektuálové,pravda bez chyb... -
Re: Re: Re: Re: Je zajímavé
Budeš se divit, ale o hrubky v psaném slově v životě jde. Prosím, co je to za slovo "zmohni"? Nejenom, že neznáš pravopis, ale tvoříš taková slova, že se tvoje čeština začíná podobat svahilštině. Než něco vypustíš z toho hrášku co máš na krku, tak zapoj to makové zrnko co ti supluje mozek.Určitě sedáš taky v první řadě......zvláštní školy. -
Re: Re: Re: Je zajímavé
No neměním,ale myslím,že v této už trapné diskusi jde o úplně něco jiného,než o nějaké hrubky, pouze odvádíš pozornost od tématu,když jseš tak dobrej češtinář,tak se tu zmohni taky na něco jinýho než kritiku-y-i.. Ok. *5* -
Re: Re: Je zajímavé
Ale měníš. *1* V jiných příspěvcích nejsou takové hrubky. *1* *1* *1* -
Re: Je zajímavé
-neměním nicky,ale Ty jsi zatím toho moc nevypotil... *1* *1* *1* -
Je zajímavé
Jak se dá identifikovat jeden přispěvatel měnící nicky. *15* Pod malinký, taky a jiným nickem se skrývá blb, který má problém s čj, ale urážky sype z rukávu. *1* *1* *1* -
Chudák Filip
Převelice lituji velmi ubohého p.Renče,který ve svých letech stále nepochopil jak se má chovat *7* a jeho rodiče ho to taktéž nenaučily.Pakliže mu ještě něco v tom malinkatým mozečku zbylo tak by si měl uvědomit čím vším si Vendula jako matka a manželka prošla!!Každý z nás kdo přišel o dítě a posléze i o nejbližšího partnera tak jistě bude vědět o čem je zde řeč.A pana režiséra bych chtěl poprosit,aby přestal dělat českému národu ostudu a odstěhoval se minimálně na Kokosovy ostrovy kde už o něm jistě nebudeme hodně dlouho slyšet. *13* -
Bufka
To je úplně jedno,co si myslí Bufka. Protože podle něj jsou nemocní lidi taky blázni...Mch. komu to není jasné: člověk, který přežije svůj pokus o sebevraždu jde automaticky na psychiatrii, následuje stabilizace a pak ho analyzují jak psychologové tak psychiatři než ho zase pustí. Takže spekulace o tom, jestli pan Svoboda potřeboval lékařskou péči, či ne, jsou tady zbytečné. Bohužel už mu nikdo nepomůže. -
Kopie části článku...
Myslí si, že tragédii nastartovalo loňské léto, kdy Vendula odjela na dva týdny na dovolenou do Řecka a nakonec tam zůstala mnohem déle. "Vrátila se a Karel si mi stěžoval, že ho ponižuje, předhazuje mu, že on je teď nula, zatímco ona se stala ženou roku a je teď ona celebritou. Svěřil se také, že se mu vysmívá i jako chlapovi. Chtěla od něj i s Jakubem odejít, ale nabyl jsem dojmu, že ho chce vyprovokovat, aby žádost o rozvod podal on."-tak teď diskutujte...
*8* -
Filip Renč za to nemůže
Tak jsem si dnes po přečtení rozhovoru s Renčem v MFD pochopil jednu věc. Ten člověk je prostě chudák. On za to prostě nemůže. Vůbec nechápe co udělal, vůbec nechápe, že kdo má deprese není blázen (proto mimo jiné i narážky na Muka) nechápe jaké svinstvo má na svědomí a prostě on není schopen to pochopit, protože jeho duševní schopnosti na to nestačí. Tak cinické a duševně prázdné stvoření se skutečně vidí pouze vyjímečně, když s naprostým klidem kope do ženy, která najde mrtvého manžela a během několika vteřin se jí zboří celý život, a ani to ho nezarazí, tak je to prostě hovado a prase. B-hužel i takoví mezi námi žijí. -
Primitiv
Nezbývá , než si počkat, až bude mít Renč
někdy v budocnu sám deprese. Jak se s tím
vypořádá. Ta jeho tvrzení, že člověk s depresí je blázen , jsou skandální. Co by mu asi řekl např. pan Vašut,Dejdar a jistě ještě spousta dalších. To bych chtěla slyšet. Je to obyčejný primitiv -
Deprese nemají blázni
Naprosto souhlasím: "neznám Renče a je mi ukradený, ale dnešní rozhovor v MF Dnes hovoří za vše - pokud lidi s depresemi považuje za blázny, tak je to pro mě člověk bez inteligence a vzdělání, v neposlední řadě hulvát" Člověk, který o psychiatrických onemocněních nic neví takovými přízemními výroky jen ukazuje svou ubohost... -
Re: podpořil Karlovy děti
*15* dokážete si představit Renče jak kličkuje jak zajíc *15* zajímavá představa *15* ..... Ale je to tak, stačí si přečíst dnešní vydání novin, neví jak by se z toho vymotal a vinu plně hodil na p. Svobodovou....naštěstí se mu to zatím nepodařilo a doufám, že ani nepodaří... A pokud mu někdo ty jeho žvásty sbalí i s naviákem pak je stejný b...c jak on... -
Re: Re: Re: Re: Re: K věci !
Kamarádka Venduly a maminka Venduly tam byly proto,aby jí byly oporou v této těžké chvíli... -
Re: Re: Re: Kdo má mozek - uvažuje
-ne vždy je popularita jen za prachy,ono se musí počítat i s opakem.. Bů *5* -
No oni spíš jeho děti podpořili pana Renče, který jim něco nakukal, vážená paní. Mohu vás ubezpečit, že tady ta "morální celebrita" cosi nechutného rozpoutala. V současné době už kličkuje jako zajíc. -
Vážená paní, Váš názor je sice jen Váš názor, ale kdo si přišel ohřát svoji polívčičku k dětem p.Svobody byl především Renč. Okamžitě vystartoval aby rozpoutal nenávist vůči p.Svobodové a tím se vetřel do jejich přízně. Co dětem napovídal nikdo znás neví, ale určitě to nebylo nic hezkého, když pan Petr se k Venduli otočil najednou zády!! To že respektoval jejich rozhodnutí o sednul si do první řady je jenom otázka jeho IQ. Příště až mu p.Svoboda ml.řekne "skoč do záchodu a spláchni se" nejsem tak přesvědčena že to udělá!! Celé divadlo se odehrálo a odehrává pouze v režii Renče!! -
podpořil Karlovy děti
Celou zalezitost s Karlem Svobodou, ke kteremu jsem mela hluboky vztah, sleduji daleko od domova. V tuto chvili bych chtela podotknout jedine a sice že v chovani pana Rence na pohrbu nevidim zadny problem, pokud byl pozadan Karlovymi detmi, aby se choval jak se choval. Udělala bych totez. V žádném případě si nemyslím, že kdokoliv cokoliv znesvetil tim, ze se nechoval jako vetsina pritomnych. Naopak ja si cenim toho, ze nekdo podpořil Karlovy děti z prvniho manzelstvi, ktere osobne znam a mam rada. S nimi citim nejvice. Dekuji za pozornost. Magdalena Westman -
Re: Maškarní
Presne tak! Tie saty sa na pohreb vobec nehodili! Este ze nam to kamera krasne prezentovala! A to svedci o vsetkom - o neucte. Ale na panu Rencovi si hned vsetci "zmsli" a hubu otreli!Su to vsetci pokrytci! -
renč
neznám Renče a je mi ukradený, ale dnešní rozhovor v MF Dnes hovoří za vše -pokud lidi s depresemi považuje za blázny, tak je to pro mě člověk bez inteligence a vzdělání, v neposlední řadě hulvát.