Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Hůlka *7*

A Renč jako mohl, jo? No docela zajímavý názor... ale taky názor...
  • Re: Pan Filip Renč má můj obdiv

Naprosto a bez výhrad souhlasím
  • Re: ahoj

*1*
  • Re: Re: Re: K věci !

Jo to máš pravdu ... když tak stejným metrem, ale srovnej jak se chovala kamarádka Venduly a jak Renč..
  • Re: Re: Re: Re: K věci !

Vážená Marto,asi nevíte,co to citlivost je.
  • ahoj

do *16* jsem mu nevidel pokousel se ji schovat to asi ptakum zavidel............................ ......
    Nezavidte *3*
  • Re: Re: K věci !

Jo , pro příbuzné,tak tedy měřme stejným metrem. Co tam dělala kamarádka Venduli? *13*
  • ahoj

Z nekterych prispevku je smutno.Zdravim slusne a vychovane lidi papap *3* *3* *3*
  • ahoj

U rozmlacenyho kostela v krabicce s kusem mydla vyrobil jsemsi *4* ,polamali mu kridla
  • Re: Re: Re: Re: Hůlka *7*

D2KUJI, to stejné si myslím já
  • Re: Re: Re: Hůlka *7*

Pilarka se do toho neměla co motat.Byla věc sourozenců Svobodových ,že Filipa pozvali.A pokud Pilarka neví ,že se vstává až když zajíždí rakev,tak proč by měli vstávat jen proto,že vstala Vendula.Koho chce Pilarka soudit.Jediný Gott je chlap s velkým CH. Neměl potřebu na nikoho házet špínu. *15*

Ano SLEDOVALA! řekla,že děti zneuctily pohřeb otce. To se opravdu neříká at je to Pilarová nebo kdokoliv jiný !!
  • Re: Re: Re: hůlka pokrytec 3

Hůlkova faninka rozhodně nejsem, neznám snad jeho jedinou písničku, jeho CD jsou pro mně tabu, takže, to co říkáš je fakt blbost! *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: hůlka pokrytec 3

V tom případě mi oba prozraďte, co je za člověka pan Renč, když už tady srovnáváme lidi!!!???!!! Mně osobně to, co udělal k vytvoření názoru stačí. A že to byla zrůdnost, tak to teda pardon, ale byla. Takhle se člověk k člověku, který je psychicky zraněný a na dně nechová a to paní Vendula byla. A ať už to tam mezi nima bylo jak chtělo, jedna věc je jistá, že tihle dva lidé se měli rádi. Hotovo, klapka.
  • Re: Re: Hůlka *7*

CO LIDI JAKO JSME MY?CO TIM MYSLIS?
    LIDI JAKO MY JSME BLBY NEBO CO?
    CELEBRITY NEJSOU LIDI JAKO MY??????????????????????? *4*
  • Pan Filip Renč má můj obdiv

Pan Filip Renč má můj velikánský OBDIV a děti pana Svobody taktéž. Paní Vendula ukázala celému národu jak jí záleží jen na ní samotné.

Zamindrákovanýmu hůlkovi už odzvonilo,tak se snaží na sebe upozornit tímto způsobem.Nic si z toho Filipe nedělejte,ikdyž je to těžký *10*

Sledovala jsi pozorně vše co říkala p. Pilarová *7* Jestli se nemýlím, tak nehodnotila Svobodovy děti, ale pouze Renče, o kterém tady převážně bývá řeč....
  • Re: hůlka pokrytec 3

jasně a v profilu na seznamu jsi za taxikáře... ty seš ale herec...

Ty jsi fakt chudák,kdo ti dal oprávnění psát,že děti protestovaly? Jen si nestouply kruci a co ještě,dejte jim už pokoj.Oni to tak cítily,proč si měly stoupat,udělaly to hned po ty písni. Jak víš,že to byl protest??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit