Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: hůlka pokrytec 3

Víte proč? kdyby pro nic jiného, tak člověk, s takovým morálním kreditem nemá absolutně žádná práva někoho a ještě veřejně soudit. A znovu Vám opakuji, já jsem si zažil a to dost drsně chování Hůlky sám na sobě.Je to obyčejný hajzl.

O jaké zrůdnosti to Marto píšete ? Tak a dost. Je to stále dokola...
  • Re: Re: Hůlka *7*

Gott nic neřekl, protože měl v hlavě totální zmatek. Na rozdíl od Pilarky. Ta je kurážná a vždycky umí na všechno odpovědět. V tom je celý problém. Souhlasím s Pilarkou, že děti p.Svobody si na protest opravdu mohly vybrat úplně jinou chvíli a né zrovna tu, kde by člověk měl vyjadřovat absolutní pokoru.
  • Re: Re: hůlka pokrytec 3

hlavně jste to nepochopila! Jde tu o to pokud se lidi jako např. Hůlka budou takto vyjadřovat, to nepomůže ničemu a je to celé zbytečné. Chápu,že jste asi fanynka *14* ale budte soudná o nic jiného nejde.

Oprava mělo být , že pan Hůlka nepobouřil lidi. Chybička se vloudí *1*
  • Re: Re: RENČ

víš houby, kde jsem to četl.......asi málo sleduješ TV noviny a nečteš noviny (a nemyslím tím blesk a super či spy *9* , nebo jaké nesmysly máš denně na stole)........ *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: hůlka pokrytec 3

Ano, máte pravdu, informace o panu Hůlkovi mám pouze z bulváru, ale víte i já se pohybuji okolo známých osobností a vím, že spousta špíny se na povrch nedostane. Stejně si však nemyslím, že pan Hůlka svým chováním zásadně pobouřil lidi- svým neetickým chováním. Víte, to co udělal možná nehulící pan Renč , bylo z jeho strany nedomyšlené a zásadně a hrubě neetické. Proč do tohoto tahat Hůlku, který se pouze ohradil proti této zrůdnosti, i když přiznávám, že podleš informací z tisko by to Renče mohlo eventuelně někdy i bolet.
  • Re: Re: Hůlka *7*

A Renč se snad podle tebe na kamery nevyjádřil, byť na tom pohřbu neřekl ani slovo do kamery a novinářům ?!?
  • Re: hůlka pokrytec 3

Po přečtení příspěvku jana zcela objektivně souhlasím s Janem. Takovýhle člověk nemá absolutně žádná morální práva k výhrůžkám a soudům.
  • Re: Re: Re: K věci !

a k těm Renčovým filmům ... věř nebo ne, ale neviděla jsem ani 1 jeho film a nelituju, vždycky mi stačí ukázky a vím, že mě to prostě nechytne...
  • Re: Hůlka *7*

Patří k tomu i toto. At toho Renče nechaj být ! Stejný jako Pilarová, vyjadřovala se na kamery na pohřbu a hodnotila co udělaly děti,co si to dovoluje ? Jediný Gott neměl za potřebí se vyjadřovat,byl se hlavně rozloučit s kamarádem a od toho pohřby jsou. O Hůlkovi píšu proto, že se nemá nic přes média vzkazovat,nadělalo se tak spousta nedorozumění a lidem jako jste vy motaj hlavy!
  • Nepřikláním se ani k Vendule ani k Filipovi ale...

říká se PODLE SEBE SOUDÍM TEBE...
  • Re: Hůlka *7*

jen to, že se podobné pseudohvězdy typu hůlky ozývají do novin a vyhrožují násilím.To snad stačí k vytvoření názoru o jejich zvrácené morálce.

Nemáš pravdu, v případě takovéhoto nechutného souseda půjdu a svoje stanovisko mu řeknu. Pan Renč je ode mne vzdálen /stejně tak jako od mnohých z nás spousty km/ , proto toto vyjadřujeme tímto způsobem. Těžko se divit. Myslím, že všichni, co se Renče zastávají, mají problém s omezenou citlivostí.

očividně tady zase někdo něco nepochopil, ale u některých to nemá cenu dál vysvětlovat....
  • Re: Re: hůlka pokrytec 3

Vážená paní marto.Zamindrákovaná jste evidentně vy.Já jsem si na rozdíl od Vás, zažil hnus pana Hůlky na vlastní kůži. Vy jen hájíte svého oblíbeného zpěváka. O jeho lidskosti máte informace max. tak z bulváru, tudíž nulové. Já vím naprosto přesně, co tenhle člověk dokáže. je to obyčejný hajzl.
  • Hůlka *7*

Proboha! *7* Co má společného způsob Renčova vyjádření jeho názoru ohlendě smrti Svobody (protože to se tu snad začalo probírat jako první) s Hůlkou?! *7* Nemáte už v tom tak trochu zmatky?!?!?!
  • Re: Re: Re: Přemýšlejte!!!!

takže podle Vás je nejlepší člověka v těžké depresi opustit a nechat ho doma samotného se zbraní!?Paní Vendula má svého muže na svědomí a dobře to ví,proto ten mediální cirkus.
  • Re: hůlka pokrytec 3

Honzíku, ani jsem to celé nečetla, prosím, zanechte házení špíny na pana Hůlku. Působíte jako zamindrákovaný pitomec. To je celý můj pocit z vašich příspěvků.
  • Re: Re: K věci !

A kdyby tam seděl soused, také by nevstal , to by jsi neřešila, ale Renče každý řeší a probírá jak je arogantní, já to sledovala na netu,tvářil se normálně,vůbec ne provokativně akorát měl brýle jako matka Václavy a polovina lidí v sále !! řešíte to , protože jde o Renče,ale jeho filmy se vám kdysi líbily že? Ted každý mele jak se odvařil..ach jo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit