-
Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi
Pan Renči, držte se ! Jste JEDINÝ v této republice, kdo stojí za panem Karlem Svobodou veřejně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Vzkaz pro Renče
naprosto s tebou souhlasím ! je uplně mimo, vůbec neví o čem mele a jak je ta nemoc nebezpečná, měl by se zdržovat takových výroků, když vůbec neví která bije ! Renči, styďte se, A OMLUVTE SE *5* -
Zmetek
To co predvedl svedci o tom jaky pritel byl!!!Je to krajne nemoralni a ti co ho tady porad omlouvaj by se meli vratit ny zakladni skolu na zaklady slusneho chovani a RENC???Videl bych to na polepsovnu!!!MEL BY SE STYDET!!!! *13* *13* *13* *13* -
Vzkaz pro Renče
Pane Renči,než podáte nějaké prohlášení do novin,měl byste si uvědomit,že člověk trpící depresemi není "psychopatický blázen".A z vlastní zkušednosti vím,že nikdo a nic nemůže člověka trpícího depresemi donutit jít k lékaři a léčit se,než jeho vlastní vůle.Takže nesvádějte vinu na p.Vendulu,abyste zamaskoval svou vlastní neinformovanost o tomto problému a neschopnost přiznat,že jste svým chováním přestřelil!!! *9* -
výkvěte národa vzpamatuj se
Každý než začnete psát, ať si uvědomí, zda je slušný člověk a umí používat nevulgární výrazy. Než někoho osočí, ať zváží kolik v životě vykonal kvalitní práce ,nebo jestli je parazit na pracáku, či sociálce anebo zda nefláká školu tak že sotva prolejzá. Ať se kriticky poměří s tím, koho chce napadat a pokud si myslí, že mu je roven, pak ať bojuje, ale fér a ne anonymně. Jinak běž hrát automaty a prskat přes rameno sousedovi do piva. -
kniha
renčovi rozhovory: prostě jako kniha! -
Re: montec
Asi si ve své blízkosti nezažil deprsivního člověka, že takto přemoudřele píšeš. Deprese jsou nebezpečné právě tím, že to v sobě lidé drží a nepouští ven, tím ničí svou psychiku *8* -
Ubozak
Jsi ubozak a hrajes si na velkeho pritele
pana Svobody.Na pohrbu jsi dokazal,jak si ho vazis.Zneuctil jsi pamatku jeho i jeho rodiny.Doufam,ze pujdes brzy za nim a omluvis se mu.Az to prijde,preju ti hodne stejnych ubozaku v prvni rade.Tvuj fanda *5* -
Re: Re: pikant
to Verča: http://pikant.atlas.cz/clanek.aspx? clanek=104704 -
bez komentáře
Je to celkem nedávno co jsem shlédla film americké produkce,bohužel už si nepamatuji přesný název,ale pro oddych byl skvělý. Dva mladíci vydělávali na svatbách jiných a posléze i na pohřbech. Zkrátka já jsem příbuzný z desátého kolena a moc mě mrzí, že strejda zemřel. Najedli a hlavně napili se a pokračovali dál.A pan Renč jak koukám najel na stejný systém.Sednout si do první řady na pohřbu člověka, který byl pouze můj známý to je hodně velká drzost a navíc to zavání supáctvím. Je nám jedno co si o tom on myslí, ale slušnost je slušnost. A on se svým arogantním výrazem všude, ale absolutně všude, znám ho z jiných akcí, kterým děláme sponzora, a on je první kdo přijde a navíc je jediný koho z obchodních kruhů málokdo zná, se domnívá, že všichni sednou na pr..., protže přišel někdo koho v podstatě neznáme. Možná, že ty pohřby mu sednou, příští týden má kremaci pí. Komoníčková, byla z bohaté rodiny, takže tam byste se mohl najíst a napít p. Renči. Ale nejdříve si zameťe před svým prahem a pak bombardujte lidi, kterým nesaháte ani po kotníky. Je to poprvé co někam odepisuji, ale vaše arogance dožene ke zlosti každou ženskou. Kromě té Vaší přítelkyně asi jí bude něco chybět, co Vy na to? -
Re: F.Renč
To snad nemůžeš myslet vážně.Vždyt tohle je hra medií,kotroverzní názory celebrit,
a obyčejný občan je do toho všeho vtáhnut jen tehdy,když přestane být soudný. -
Re: pikant
Misho kde se na to mohu podívat? -
pikant
pikant on-line magazín:
Během poslední písně, Ještě že tě lásko mám, jste vy ani Svobodovy děti nevstali. Byla to spontánní reakce?
„Řídil jsem se podle Petra. Ten na nás pokynul, ať nevstáváme a tak jsem zůstal sedět. Navíc na pohřbu se povstane až ve chvíli, kdy zajíždí rakev. Tahle písnička a její špatný herecký výkon byl jen součást té komedie."
Poslední věta, nemám k tomu co dodat, prostě HAJZL!!! -
Re: Re: Renč
si piš *5* -
Re: Re: Re: F.Renč
To není pravda.Každý se na posledním rozloučení chová podle svého svědomí.
A ŽÁDNÝ protokol neurčuje kdy kdo má u které písně stát/jsou i obřady bez hudby/.A Filip Renč v pravou chvíli povstal. -
Re: Renč
Ale ty seš strašně chytrá. Tys tam s nima bydlela, co? *3* -
Re: Re: Re: Re: F.Renč
zasedací pořádek a kdo má být vpuštěn určovala Svobodová-prý měla na sobě i neprůstřelnou vestu-čehopak se bála?asi nejvíc o svůj život. -
Re: Re: Re:Filipe nedej se
Jaké FUJ NA VAS.Vy jste vůbec nepochopil o čem Betula alba psala.Vaše lidově prostoduchá odpověd´ Betulu albu tak zaujala, že je ochotná Vaše další výroky
monitorovat s finančním ohodnocením.
Znamenáme -
Re: Renč
manažéra Sidovského už leckde vyhodili,tak se potřebuje realizovat jinde.A vůbec...pamatuju se velmi dobře když jsem v době totalitní objevila článek s Pavlem Vítkem,který zde upřimně tvrdil,jak ho trápí ti ,kteří o něm špatně smýšlí a špiní ho,že je homosexuál/což tehdy tvrdě popíral/.Vida-a dnes se k tomu hrdě hlásí.
Ono je mnhdy všechno jinak,než na první pohled vypadá-ve všem. -
Renč
Všichni jsou chytří až na půdu.Všichni,co tu Vendulu nebo Karla odsuzují.Měl někdo z vás tu možnost setkat se s nimi tváří v tvář,že tu takhle na ně házíte špínu MONTECU???Byl naprosto pohodový pár,který si na nic nehrál.Od Renče to byla sviňárna a zase využívá této situace k tom,aby se zviditelnil,protože se o něm přastalo mluvit.Ten je živ jen ze skandálů kolem jeho osoby.Vendulka,je zlatá ženská a dokázala by se schopně živit i bez Karla.Milovali se,ale to nikdo z vás,co je soudíte nevidíte.