Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: F.Renč

V tom s tebou souhlasím.
  • Re: Re: Re: Re: F.Renč

myslím, že tady nejde o to, kdo je a kdo není "svatý", ale podle toho co tu čtu, tak hodně lidem jde o to, že prostě vstanout měli všichni-tedy Renč i Svobodovy děti - ne kvůli Svobodové, ale právě kvůli Karlu Svobodovi....
    Taky si nemyslím, že vstát jen na posledních pár vteřin, než rakev zajela bylo dostatečné projevení úcty, ale budiš...stalo se....
    bohužel média z toho udělaly hon na Renče a Svobodovou a čekají jakou dalśí senzaci jim tenhle "boj" přinese..
  • Re: Re: Re: F.Renč

Ukázali, že jim Vendula nestojí za to,aby vstávali. Kdyby byla tak svatá, jak každej říká, neměli by k tomu důvod. Oni jí znají líp,než všechny ty OSOBNOSTI, byly to Karlovy děti..
  • Re: Re: F.Renč

Myslis,ze pokorili vendulu ?Nebo sebe?Deti zna letmo a zasedaci poradek tam nebyl jak rekl.Kdo je vlastne hovado?*3*
  • Re: Re: F.Renč

Určitě by bylo slušnější,kdyby si to s Vendulou vyříkali,než udělat to co udělali na Karlově pohřbu.Vstává s z piety k tomu mrtvému a né proto,že píseň daroval někomu.Byla to poslední píseň,před odjezdem rakve.
  • Re: Filipe nedej se

Naprostý souhlas, je vidět, že znáte pravidla a že používáte to, co má většina národa jen na to, aby jim neteklo do krku.
  • Re: F.Renč

Vstali,když měli vstát. Nevstali kvůli Vendule. K tomu asi důvod měli. Karlův syn i dcera jí dobře znají a nepokořili by jí bez důvodu. Kdo ví, jaká doopravdy je.
  • F.Renč

Myslím,že málo lidí ví,kde je pravda.Nic není jen černé, anebo bílé.Nicméně chování Renče (a dětí p.Svobody)je neomluvitelné.
  • Re: Lži

Syn pana Svobody je úžasný mladý muž a ztepilý. Je prostě SUPER, ale ty jsi asi dosti zamindrákovaný. Zřejmě vypadáš jako TRUBKA
  • montec

Filip Renč jen prohlásil to o čem si ostatní hvězdy showbiznysu(a že jich je dost!) jen šeptaly!
    A jak se zachoval na pohřbu:Pouze odmítl povstat při písni,kterou Karel SLOŽIL JÍ!
    Právě kvůli tomu co řekl!
    ANO! JÁ STEJNĚ JAKO MNOHO JINÝCH ODSUZUJI SVOBODOVOU! CO BY MĚLA BEZ KARLA? HOVNO! TAK TO JE! pROSTĚ DALŠÍ MLADÁ ČŮZA,KTERÁ SI NABALILA KAPSU A PAK NA SVOU "dřívější lásku" začala kašlat!!!
    Tak to je! Kdyby byl jejich vztah v pořádku,tak by k tomuhle přece nemohlo dojít! Vždyť kdo jiný by měl poznat,že ho něco trápilo a promluvit si o tom s ním,než člověk pro něj nejbližší:jeho žena?
    VÝBORNĚ FILIPE JEN JIM TO UKAŽ!!!!! *3*

Divim se ze se nestydi mel by hlavu vrazit do pisku jak pstros a uz ten rypak nevystrkovat

Prijel DEDIT(!!!!!Je to ubohy *16*
  • Lži

Tak jsem koukal na ten pikant na atlasu a to je nehorázný co tam ten Renč píše.
    Že prý paní Svobodová poskytovala exklusivní rozhovory a špinila v nich pana Svobodu a dělala z něj blázna.
    1. poskytla pár rozhovorů Nově a to hlavně proto, aby se vyjádřila k některým lživým obiněním a kvůli chystanému zveřejnění fotek ke sebevraždy
    2. ani v jednom z těchto rozhovorů jsem neslyšel jedniné negativní slovo o panu Svobodovi
    3. pokud někdo trpí depresemi a užívá antidepresiva, není to blázen a pan Svoboda bohužel depresemi trpěl, nikdo z něj tedy nedělá blázna a už vůbec né paní Svobodová
    Z Renče je mi na blití a bohužel mi je zle i z jeho dětí, kteří žijí v cizině a po příjezdu se upnou na jednu osobu od které si nechají vše "vysvětlit", bohužel ale jen z té jedné strany.
    Syn pana Svobody tam seděl jako nějaký vševědoucí macho.
  • Re: Re: Můj názor

Souhlasím s předchozím názorem.
  • DÁJI

DÁJO JSI TAM *3*
  • FZ

TAK ANI TO NEVIS? TADY SE DISKUTUJE NA TEMA SVOBODOVA- RENČ UZ JSI TO POCHOIPIL-A ????????????????????????
    *14*
  • UZASNY PAN RENC

NA TO CO ŮPAN RENC DELA - TO NEUKAZUJE ZROVNA O JEHO " VELKE OSOBNOSTI" TO NEJLEPSI
  • HALLLOLOOOO

KDEPAK SE NAM VYPARILA JITUSKA A JEJI OSVETOVE NAZORY *3*
  • Re: Pohřeb

... něco si o tom přečti a pak kritizuj, prosíííííííííím
  • Re: Máte zastánce

Ty jsi nás osvítila Dájo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit