Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vážení

renč tim co dela- ma opravdu v hlave asi seno. on s nema nebyl, když spolu prožívali trab i smrt Klarky. a kdyz se nekdo takovy nazyva pritelem, pak asi nemate, Cesi, zrovna velky pojem o pratelstvi
  • Re: Ach Renči

Ano, presne tak. Renc vlastne za nic nemuze. On se jen postavil na pomoc nekoho, kdo ho o to pozadal. To, ze to bylo naprosto nevkusne a trapne to vlastne vubec nevadi. Renc je totiz bojovnik za spravedlnost. Diky tomu se taky vyvlekl ze soudu za znasilneni. Takze bysme mu meli asi pogratulovat.
  • Re: jitce

ale jak se zdá, tak tu soudí každej renče.
  • Re: Ach Renči

Moje řeč!!!!!!! *15* *15* *15*
  • Re: Re: Vendula vendula vendula

Jak se zdá,tak tu bulvár čte asi každej. Blesk,aha,... napíšou jaká je vendula chudinka a najednou jí celej národ lituje. Dále bulvár napíše,že se renč nepostavil na pohřbu, a že napsal vendule sms a je zněj hajzl. Proč by renč tu sms psal kdyby to nebyla pravda. Přece musel vědět, že se ta sms zveřejní. A lidi ho budou nenávidět. Myslim si , že renč přesně věděl proč udělal věci co udělal. Není snad blbej *8*
  • Re: Re: jitce

Hele fakt promin,ale kdzž tak dobře o nich všechno víš a znáš ,tak proč tady takhle meleš a radši to ze sebe nevysypeš někde v redakci nakýho bulvarního časopisu.Myslím že by si to mohla slušně prodat *9*
  • jitce

bla bla hatlämatla. nam neprislusi soudit ani toho ani toho. jsme jenom lide a stejne se to diky tehle diskuze nedozvime *9* *9*
  • Re: Vendula vendula vendula

cituji tvá slova: ,,Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí". Ty jsi nějak protiřečíš, ne! To vůbec nedává smysl. A prosím tě, to mi musíš vysvětlit, jak si na to přišla, že paní Vendula domohla k jeho sebevraždě? Ty jsi u nich žila? Aha, tady někdo čte bulváry!!
  • Re: Re: Vendula vendula vendula

Za pravdu se člověk zlobí *3*
  • Ach Renči

Včera jsem Ti Renči poslala příspěvek na Tvé nevhodné chování ale dnes po přečtení článků jak se obhajuješ jsem Tě pochopila. Vždyť Ty jsi hodný chlapec a posloucháš kdo Ti co řekne a proto že jsi poslušný , tak jsi poslechl i hodného synka p. Svobody. Tak že když Ti řeknu strať se ze světa, tak doufám, že to uděláš , vždyť tak hezky posloucháš.A taky jsem nepochopila co tě na rozhovoru s Vednulou Svobodovou tak popudila, viděla jsem tento příspěvek a ani jedním slovem neřekla že její manžel je blázen. a to si říkáž režisér, když neumíš ani poslouchat.
    A děti Karla Svobody, dcera v Americe, synáček na Slovensku a teď jsou hrdinové fuj.
    A některé názory, které se zastávájí Renče jsou to lidé přesně s takovou povahou jako je on. Co dodat. Běda národe Čechů! *9*
  • Re: Re: Pane Renči, držte se,

Krásný vzkaz, o tom divadle, to sedí od člověka, který sám přizná, že na pohřeb přišel na žádost syna Svobody a choval se dle jeho přání. Sám je divadelník a dovolí si kritizovat. Nikdo jsme s nimi v ložnici nebyl a i kdyby ho chtěla opustit, musela mít důvod a děje se to denně. Kdyby se každý zabil jen proto, tak tu není 90% lidí. Renč se dnes v AHA pěkně odhalil nebo si snad myslel, že to čtou jen lidé, kteří si potřebují doplnit základní vzdělání? Ubohá loutka v rukách syna Svobody. A že se mu to po tom fopá hodilo, je jasné.

mate ale temu *3*

vy jste všichni chytrý
  • Re: Re: Re:Filipe nedej se

no,pravda je,že každý z těch ,co dovedou se jen pouštět do Renče,ví skutečně kulový.A k těm,co se tady navzájem napadají za jakože jakousi závist vůči Svobodové a plivají po Renčovi - není to nakonec tak,že oni v podstatě závidí Renčovi(hlavně mě vy blbky neposílejte k psychiatrovi ,už bych se s vámi nevešla do čekárny!!!!)

třeba proto, že se to psalo v novinách
  • jitce

zajimalo by me, Jitko, jak tohle muzes vedett. ze ho chtela opustit?., snad jsi nebydlela u nich v podkrovi? *1*

Čteš hodně červenou knihovnu je to poznat.Takhle se může vyjádřit jedině pavlačová drbna
  • Vendula vendula vendula

A taky nechápu proč ted je pro všechny největší krysa P.Renč. Ten jedinej se odvážil říct pravdu jaká vendula je. I přesto,že věděl že ho budou lidi odsuzovat.
  • Re: Re:Filipe nedej se

aha. no a ty je znas? a renc taky? copak bydlel se svobodovejma? vi stejny kulovy jako my vsichni... a to ze jedna pani povidala... tak na to neni nikdo zvedavej. FUJ NA VAS!
  • Re: to je humus, velebnosti

Kdyby nechtěla opustit Karla, tak by jí nemusel nikdo povzbuzovat. Pač by tu ještě byl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit