Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: obdivuji Vás

nečekám na Váš názor, já, pokud si můžete všimnout, oslovila někoho jiného, pana Renče.
  • to je humus, velebnosti

jak muze nekdo soudit pani svobodovou, nebylo by snad vhodnejsi ji ted v jeji nejtezsi chvili povzbudit?
  • Re: Pane Renči, držte se,

Připojuji se k Vaší podpoře.Hledala jsem stránky pana Renče(marně),tam by se mu nejlíp vyjádřila podpora.Kdyby někdo přišel s peticí na jeho podporu,jdu do toho,ale sama nevím,jak na to.Jen doufáme,že nevyměkne a nebude se omlouvat,nemá totiž za co.Má svůj názor a stojí si za ním.
  • Vendula vendula vendula

Já vendule nevěřim ani nos mezi očima. Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí. Ted si hraje na hroznou chudinku,ale když k němu přišla do altánku (dávali v televizi na ČT1 jako vzpomínku na K.S.) tak se netvářila moc nadšeně. A také je tu fakt, že ho chtěla opustit. Velký podíl na jeho smrti mají deprese,ale ty měl z nemalé části kvůli Vendule (chtěla ho opustit).
  • bez komentáře

Nikdy jsem proti Renčovi nic neměla, ale jeho chování...to je fakt silný kafe. Do kina na jeho filmy odmítám chodit, protože nebudu podporovat to, promiňte, prase...
    Vzkaz pro tebe, Renči: Ne paní Svobodová, ale ty se předvádíš před kamerama.Špatná reklama taky reklama,co?Je mi z tebe fakt špatně... *16*
  • Re: Re:Filipe nedej se

naprosto souhlasím
  • Re: obdivuji Vás

Váš názor je také velmi inteligentní... *15*
  • Ať si udělá pořádek ve vlastním životě

Nezáleží přece na tom jaká Vendula Svobodová je nebo není. Nikdo přece nenese vinu na sebevraždě druhého člověka. A jestli někdo říká, že Karel Svoboda neměl žádné psychické problémy,tak se plete, protože člověk,který se zabije je prostě má.Nechápu ja se pan Renč může k něčemu takovému vůbec vyjadřovat. Sám nežije zrovna podle desatera a to co předvedl na pohřbu je hnus.Asi má depresi, že posledních deset let nic dobrého nenatočil.
  • Pane Renči, držte se,

přeji Vám hodně síly a optimismu.
  • Renč je dacan.

Bože a kdo ty fakta zná?
    Renč snad?
    Skutečná fakta znal jedině pan Svoboda a paní Svobodová.
    Takže co se týká moralizování, buď tu budeme moralizovat všichni nebo nikdo.
    Příznivci nebo stoupenci Renče.
    Nemohu si pomoct, ale nebylo to taktní a to včetně Svobodových dětí.
    A navíc nešlo jen o to vstávání, ale i o to, jak se Renč vyjadřuje v médiích o paní Svobodové.
    To jsem zvědav, co nám k tomu řekně Renč dnes večer na Primě v Extra.
    Předpokládám, že to vše řádně otočí ve svůj prospěch, že on je ten čestný a statečný.
  • Re: Re: Filip Renč

opravuji ... boží mlýny melou...
  • Re: Filip Renč

Paní Žáková, jste opravdu ubohá.... Nemyslela jsem si, že přispívají do těchto rubrik.... Pamatujte - noží mlýny melou pomalu, ale jistě. I vaše nevkusné a nevhodné výroky budou patřičně ve Vašem životě odměněny... Styďte se...
  • Re: Jste

To si opravdu myslíte že pan Renč je tvrďák?Super názor a co na to váš psychiatr.

*9*
  • Re:Filipe nedej se

Naprosto souhlasím s názorem Betula alba a přál bych Filipovi aby se nenechal otrávit štěkotem hyen, které ani neznají fakta.
  • Filipe Renči

Včera jsem tady ze zoufalství napsal tento příspěvěk a dnes jej aktualizuji a už se k této věci NEBUDU VYJADŘOVAT protože je hnus co se děje. Můj příspěvek je zde:
    Filipe Renči, nemám ve zvyku používat hrubé výrazy. Ale, za to co jste udělal na pohřbu i před tím rodině Karla Svobody nemohu jinak než konstatovat, že jste nízký a malý člověk. Možná si řeknete, že nemám právo na tato slova. Ale já to právo mám, protože jsem Karla znal a měl jsem ho rád, a stejně tak znám i jeho manželku Vendulu. A dovoluji si říct, že si taková svinstva jaká jste předvedl nezaslouží. Svého manžela měla velmi ráda a nikdy mu nic špatného neudělala. Kdyby byl Karel na živu tak by vám pane režisére rozbil hubu. Jsem věřící člověk a dovolím si proto tvrdit, že všechno špatné co jste provedl se vám vrátí. Minimálně až jednou i vy přejdete na druhou stranu. A DOPLŇUJI AKTUÁLNÍ vyjádření dětí pana Svobody pro Idnes: "To, co se o našem otci objevilo v některých médiích, se nás hluboce dotýká. Doposud jsme neposkytli žádná vyjádření, a přesto se objevují naše údajná prohlášení a citace, od kterých se distancujeme," vysvětlují Svobodovi potomci z jeho prvního manželství."Děkujeme všem, kteří náš postoj respektují, a všem, kteří ctí památku našeho otce," uzavírají krátké prohlášení.
  • Jste "rovný chlap"

Milý pane Renči, jste "tvrďák" a to se mi líbí - VYDRŽTE!
  • Re: Renč

Pokud vubec mysli??? Je to jeho ostuda!!!
  • Re: Re: exhibicionista Renč

Prekvapuje me jen jedno ze se tento pan reziser neumi slusne chovat ani na pohrbu a to je ta ostuda!!!! *8*
  • Renč

Myslím si, že pan Renč rychleji mluví než myslí !
  • Re: obdivuji Vás

Romano,nejinteligentnější z celého rozhovoru pro idnes je odpověď,že by si byl býval p.Svoboda zasloužil lepší manželku.Pan Renč se domnívá,že p.Svobodovi byla přidělena národním výborem po smrti jeho ženy?Nebo si ji vybral sám,oženíl se s ní,a měl dvě děti?Touto větou neurazil Vendulu,ale pana Svobodu.Pan Renč by měl raději mlčet,aby i jeho případná manželka nebyla někdy někým nařčena,že si vzala intelektuálně nerovného partnera,ovšem v opačném smyslu. Měl by docházet na lekce slušného chování,tam by mu osvětlili,jak se chovat na pohřbu.Paní Vendule chci popřát,aby se dokázala zase zvednout,a jít dál a našla konečně KLID!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit