Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šoubysnys

Vážený pane Renči,
    je-li svět šoubysnysu plný takových lidí jako jste vy, nedivím se, že tak citlivý člověk jako byl Karel Svoboda sáhne po zbrani...E.
  • Re: Trapák Renč

Redakci iDNES.cz se podařilo získat telefonické prohlášení Petra Svobody:

Prohlašuji, že jsem to byl já, kdo s plným vědomím a svědomím požádal Filipa Renče, aby mne doprovázel na pohřbu mého otce, seděl se mnou v první řadě s ostatními pozůstalými a podržel mne v této pro mne těžké chvíli.

Petr Svoboda, syn Karla Svobody
  • Re: Pan Filip Renč má můj obdiv

Nechapu za co Rence tak obdivujete? Za to ze zneuctil pohreb genialniho umelce Karla Svobody?nebo za to ze plival jedovate sliny na jeho mladou vdovu,misto aby ji pomohl?Ze se nestydi.A vy taky, kdyz ho tak obdivujete.Az date alespon tretinu pece,prace a lasky nemocnym detem jako dala a dava pani Vendulka Svobodova,tak byste takoveho hochstaplera asi neobdivovala.Ten zapiral i svoje vlastni dite jak dlouho to slo.Az byl usvedcen DNA.....Hluboce se klanim pred Vendulkou Svobodovou a preju ji i jejimu synackovi vse krasne do zivota.at brzy zapomene na nestesti ktere ji potkalo.Lidem jako jste vy,preju abyste poznali hodne lasky,dobra ,treba se trosku zastydite a uvedomite si kdo mel vas obdiv.Angelika
  • Hodně síly na boj s davovým šílenstvím

Pane Renči souhlasím s Vámi..a držím palce.
  • Filip Renč

Neříkejte o Renčovi že je "pan", je to nechutný ubožák co se už několik let snaží MARNĚ zviditelnit. Chlívák nechutnej!!!!!
  • Re: Fandim Renčovi

Pan Filip Renc vedel.Jak to muzes napsat ty ho znas?
    Nebo jses on ten plivanec a tady se tet ocistujes?
  • Re: Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Oprava - miluji svého muže i s vráskami,s bolavým kloubem, s blokací páteře . Prostě je to má LÁSKA a snažím se dělat zázemí a rodinu ( dokonce se mi to daří) v jeho poměrně velmi náročné práci. On sám, cituji :"je to pro mne zázemí které mi dává energiia uvolnění z pracovního stresu ". Jsem také mladší (nějaká desítka tam je- není tam čádná finanční výhoda- prostě se OBA MILUJEME a dáváme si oba lásku a úctu) !!!!! Hanah
  • Trapák Renč

Sednout si doprostřed řady pro nejbližší příbuzné to bylo od pana Renče trapné nebo spíše hnusné. *5*
  • Re: Pan Filip Renč má můj obdiv

A proc ho obdivujes a proc mu fandis?
    Jsi jeho kamarad?Znas ho dobre,nebo pani Vendulu znas?Zil jsi z nekym z nich nebo vedle nich?
    Paklize odpovis negativne tak nechapu proc Rence-CELEBRITU obdivujes.
    To co bylo k videni to je na zvraceni.
    Nebo tez rad nasili?Popripade znasilnovani a tak?
  • Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

K té vaší bezmezné lásce--buď je vám 80 let a nic jíného než lásku jste nezažila,k tomu vám blahopřeji,nebo je vám 20 a nevíte o čem to vlastně mluvíte.
  • Re: ??

Především se pan Renč vyjevil jako naprostý hlupák. Kdyby byl dobrý režisér, byl by zorganizoval důstojné rozloučení pro veřejnost přímo z divadla Hybernia s průvodem truchlící veřejnosti a kondolenčními archy. Odpadla by nechutná tlačenice důchodkyň ve Strašnicích a reklamy pro dost mizerný muzikál Golem by bylo až až.Morbidně ponuré prostředí toho divadla by se ostatně velmi hodilo. Ještě se od Broadwaye má co učit, ubožáček.
  • Fandim Renčovi

Pan Renč, prostě není vlezprdelka a asi má ke svému jednání důvody. Určitě kdyby bylo vše u Svodových dobré, tak to nemuselo k takovému konci dospět.Holt když žena není muži oporou dává mu to najevo tak pak stačí asi hodně málo k takovému činu.
  • To řekl Renč

„Neměl jsem tušení, jaké rozměry moje vystoupení den po smrti Karla nabere. Vadilo mi, jak se Vendula snažila očistit tím, že začala házet špínu na svého manžela. Přitom jí nikdo neobviňoval. Ona z něj ale dělala blázna a to on rozhodně nebyl. Jeho problémy byly spíše citové než psychické. Co přesně se dělo za zdmi vily, ale vědí jen oni. Jedno ale vím jistě, určitě bych to udělal znovu." Slyšeli jste snad někdo, že by Vendula řekla, že byl Karel blázen, nebo že by na něj házela špínu? Co si to ten člověk vymíšlí. Chce se mi zvracet...
  • Pan Filip Renč má můj obdiv

Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu.
  • Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

já z vlastní zkušenosti můžu říct, že není lehké mít doma duševně nemocného člověka, je to hrozné na psychiku celé dodiny, ať se snažíte sebevíc a chcete mu pomoct. Takový lidi dokážou pěkně potrápit svými náladami, až někdy zlým chováním, i když to tak třeba nemyslí jsou prostě nemocní, ale když to musíte snášet několik měsíců ne-li let tak člověku někdy dojte trpělivost. Proto já Vendule rozumím a vím čím musela projít. Je mi jí líto, protože kromě bolesti ze smrti manžela musí snášet takové pomluvy. A žádný vztah dvou lidí není bez mráčků, ani těch nejvíc zamilovaných. A Vendula měla dost těžký život a ještě hodně pomáhá druhým tak si už zaslouží trochu klidu.
  • Re: Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Ja vim a cenim si toho, ma pritelkyne trpi depresemi takze vim co to je a jak ten clovek trpi. Je me to moc lito ale snazim se aby ve me mela porad oporu a davam ji veskerou svou lasku.
  • Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

šťastný človíčku *1*
  • Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Jááááááá *14*
  • Re: Jak jste primitivní člověk!

Souhlasím, Vendula jen řekla, že měl deprese a kdo je dnes nemá...
  • Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Někoho miluju, protože je takový jaký je, ne proto, že on miluje me. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit