-
Re: Re: ??
Myslím si Vendula nemá čisté svědomí,a panu Renčovi fandím, určite o tom něco ví,a proto se tak zachoval.Je mě líto že pan Svoboda odešel. Byl to pán umělec takový tu u nás hned tak nebude.A lituji jeho dětí ty už tu nikoho z rodiču nemají. -
Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi
To jsem psala já HANAH. Asi nemáte to dobré zázemí doma, když pochybujete o tom co jsem napsala. To co je doma je svaté - je to láska a já osobně jsem šťastná žena protože je ji mám a svému nejmilejšímu muži se snažím lásku vracet a zázemí vytvářet!!!! Miluji ho protože on miluje mne -
Re: Jak jste primitivní člověk!
naprosto souhlasím ! vendula ze svýho manžela nikdy blázna nedělala, to je jeho výmysl! ať se stydí! *16* -
Re: Vzkaz Filipovi Renčovi
Vy jste se Svobodovými žila? Já zase věřím tomu co říká pan Muk. Pan Renč ve svém životě mnohokrát dokázal, že je bezcharakterní, proto nevěřím tomu, že by si nyní nedělal reklamu své vyhasínající hvězdičky. První co se namanulo, popadl za pačesy. Jak ubohé! -
To je z té zprávy cítit-deprese.Hanah.Jak tohle může někdo napsat,někoho odsoudit,když ty lidi neznáte.Zamyslete se nad sebou!Co kdyby se toto stalo vám a odsoudili by takhle vaše blízké takové svině jako je Renč?A přitom jen vy víte jak se k vám chovají. -
To, čemu vy říkáte deprese asi ve skutečnosti deprese není, deprese je totiž onemocnění a když ji máte, nepomůže Vám ani sebevětší rodinné zázemí, něco si o tom laskavě najděte a vašim špatným náladem neříkejte deprese. -
Pane Renč,velmi hezky jste si to napsal ale my vám to nežerem *9* -
Jak jste primitivní člověk!
Pane Renči, co si dovolujete v médiích rozšiřovat, že paní Vendula říkala o svém zemřelém manželovi, že je blázen! Co jí zase chcete vložit do úst! To je Váš výraz a nikoho jiného. Potom je podle vás bláznem i pan Muk? To je pan Muk lhář? Myslím si, že on s ním mluvil o svých problémech více jak s vámi! Tak co se nyní děláte velkým kamarádem pana Svobody? Co si vůbec usurpujete právo k takovýmto vyjádřením! Vy sám jste zinscenoval divadlo kolem vaší osoby, děláte si reklamu na úkor někoho, kdo byl a zůstane Mistrem svého řemesla, kdežto vy jste jen podprůměrný režizér a vy na něm chcete jen parazitovat. Neznáte základní pravidla slušného chování! A pokud vím já, na pohřeb se nezve, tam se chodí rozloučit se s milovanou a uznávanou osobou. Vy jste se šel jen předvést! Na film ani muzikál, ani divadlo, které budete režírovat právě vy, já už se nepodívám! Lepší by bylo, kdyby jste si zametl před svým prahem! -
Vzkaz Filipovi Renčovi
Filipe- bulvár opět vládne- nemyslím si, že jsi nechtěl vzdát hold Karlovi Svobodovi tím, že jsi nepovstal, Vzdal jsi ho tím, že jsi se pietního aktu dobrovolně účastnil a ve své duši jsi jeho odchod velmi oplakal. Pouze chci říci, že na vině smrti Karla Svobody je jeho rodina ale přesněji řečeno " lidé kteří tuto rodinu vytvářeli", Člověk s velkým pracovním nasazením ,jako byl tento hudební MISTR, musí mít zázemí u svých nejbližších - tj. rodina. Sama občas také podlehnu depresy ale vím, že vrátím se domů a tam na mne čeká zázemí a náruč porozumění. Největším neštěstím je když není domov(tím myslím to zázemí a lásku). Jestli žena Karla Svobody nedokázala toto zázemí vytvořil a zbořila toto zázemí svým novým poměrem (jelikož věděla o jeho zdravotním stavu vše )tak ho prostě odsoudila k sebevraždě. Je to uchuzení celého národa o velkého hudebního GÉNIA!!!!!
Filipe -budu i nadále sledovat Vaše filmy - jsou velmi dobré !
Také budu poslouchat hudbu Kterou stvořil KAREL SVOBODA - protože je SKVĚLÁ !!!! -
Re: Blázen?
Majko, určitě jsi skvělý lékař, když bez vyšetření znáš nemoc pana Svobody a víš, že je stejná jako u pana Muka. Ten se navíc ke své nemoci přihlásil sám a o panu Svobodovi to po jaho smrti řekla jeho stále milující žena. A "dětí" pana Svobody jsou možná starší než ty. Tak jim nech právo rozhodovat o svých věcech samy. -
pro renče
Myslím že by Renčovi prospělo kdyby si přečetl třeba pár řádek s odborné literatury kapitola deprese a možná že mu něco dojde...a jestli ne tak aspoň tu chvíli co to bude číst nebude svou přízemností prudit lidi . Je jasné , že není rád, že někdo zveřejnil sms která byla soukromá, komu by bylo milé , že se lidi dozvěděli jaké praktikuje nízké metody ...a co mu dává vlastně pocit, že on je ten kdo má někoho soudit, posuzovat?Dělá s Karla Svobody slabocha který se zabil kvůli manželce, zdravý chlap se jen tak kvůli ženě nezabije, pokud tedy nemá velký psychický problém.....Určitě by našel lepší a jednodušší způsob jak si zařídit doma klid, nebyl přeci žádný slaboch.....dost možná kdyby Karel Svoboda mohl vidět Renčovo chování , že by byl první kdo by byl tímto znechucen
Mimichodem poslední Svobodův muzikál, je hudebně dobrý ale režie je dost amaterská.... -
Re: Co vy na to Renči?
Josef K. prohlasil, ze je mu to jedno a at se kazdy stara o sebe *10* . -
Re: Re: morální skvost renč
Lidé, kteří se vyjadřují takovým způsobem jako ty to s tím hodnocením IQ u jiných nemají přehánět. Přečtí co jsi napsal a srovnej to s českým pravopisem a pak se třeba zamysli nad sebou, co jsi už v životě vykonal sám. -
Co vy na to Renči?
Pavel Vítek, zpěvák
"Podle mého názoru je chování Renče vůči Vendule Svobodové naprostá ohavnost. Takto se muž k ženě nesmí chovat, natož k ženě, která právě ovdověla a prožívá obrovskou bolest. Až mě napadá, jestli je Renč vůbec chlap."
Eva Holubová, herečka
"Na pohřbu jsem bohužel nebyla, nemohla jsem jít, ale sleduju televizi a čtu noviny. Celé dění kolem Venduly Svobodové mi přišlo strašné a hlavně malé, ubohé. Takhle se přece nemůže chovat normální člověk k člověku."
Pavel Boček, lékař
"Pan Renč je zřejmě natolik asociální a nevychovaný, že nepochopil obecný význam pohřbu. To není místo pro vlastní exhibici a vyřizování si účtů. A pokud jsou umělci a lidé kolem showbyznysu slušní, měla by to být i jeho režie poslední."
Eva Pilarová, zpěvačka
"Bezprostředně po pohřbu jsem se již jednou vyjádřila na kameru. Byla jsem naprosto šokovaná. Pro Blesk bych ráda ještě dodala, že pod režijním vedením pana Renče znesvětily vlastní děti otcův pohřeb." -
Re: ??
to neres nema to cenu, lidi potrebuji obet. Oni byli, jsou a budou vsichni hrozne cestni a poctivi. U nekterych to typuju na svatozar *1* -
Re: Re: Renc
Kdo pomůže paní SVOBODOVÉ a hlavně kapce naděje no přece my. všichni co jí máme rádi. Hlavně nesmíme dopustit aby kapka naděje skončila kvůli zlobě a nemávisti. -
Re: názor
Co sem pleteš Paroubka? Proč by se měl Renč léčit? Nevstal při písničce, kterých tam bylo hodně. No proč by měl? Ty taky neděláš politiku když jí dělá Paroubek. Ty Paroubku!!! -
??
Řekne mi už někdo z tohoto rozlíceného linčujícího davu, co vlastně pan Renč udělal špatného? -
Názor
Myslím, že při spolupráci na Golemovi pan Renč zjistil mnoho věcí, o kterých my nemáme ani tušení. A že je velmi statečný, když dokáže projevit svůj názor proti všem!!! -
Re: Re: Divné
Odpověděla jsi si sama. Každý tu chvíli, kdy uctít památku zemřelého zvolí sám a máš pravdu, není to důležité, kdy to udělá, je to jen na něm.... Tak proč zatracovat Renče?