Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Názor

Joo!!! Konečně normální názor. Pokusil jsem se ho vyjádřit v jiném příspěvku, ale tohle prostě sedí. Jsou to moje slova!!! Muk taky nevstal na Stín katedrál. Děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: žádná omluva

Copak Renči něco pojem "slušnost" říká? Že se ho tak zastáváš?! *7*

Myslím, že ne...

A navíc to jeho vysvětlení, proč udělal to co udělal...dokonale si protiřečí... *15*
    na jedné straně tu je to co udělal (a vidělo to poměrně dost lidí, takže to nejde nějak zakamuflovat) a na druhé straně ta jeho omluva, obrana nebo co to vlastně bylo....*7*
    Za to,jak se k němu většina lidí staví si teď může sám...
    Nikdo nechtěl, aby vzdal úctu Vendule Svobodové.....
    Ale zřejmě ani ty nechápeš jisté zásady, takže nemá cenu tady něco dál rozebírat...

Znáte někdo e - mail na Renče? Co mu takhle poslat odkaz na tyto stránky? Chovat se neumí. Že by ho omlouvalo jeho "mládí"? Nebo si zkoušel režii na nějaký svůj nový film?Je to jasné - nikdo ho nepochopil a on to vlastně myslel dobře.
    Je to prostě chudák
  • Re: Hrdina pan Renč

že vyjádřil svůj názor? A můžeš nám ho tu tedy vysvětlit? Pokud vím, tak neřekl vůbec nic, co by vysvětlovalo jeho zaujatost
  • rozhovor

Dnešní rozhovor je výmluva hodna žáka základní školy. A nebyl by to Renč, aby ve svém veřejném vystoupení nenapadl někoho druhého, v tomto případě Petra Muka. Proč ho tedy obsazoval do Golema? Renč je prostě dokonalost sama!!!! *10* *16*
  • Re: Re: fr

Pokud člověk nevstane na povel vdovy, na písničku, která jí byla věnována před několika lety, neměl by se odsuzovat! Všichni by normálně při vzpomínkové písni zůstali sedět. Proč nevstali při tom, když se hrál Stín katedrál??? Myslím, že syn i dcera pana Svobody si práli nejmíň ze všech nějakým způsobem pošpinit památku otce! Semknutost jejich rukou, tedy i rukou Filipa, měla nějaký důvod. Nikdo z nás nezná pravou příčinu, tak neodsuzujme!!!
    Přečetl jsem si pár příspěvků zde. Řeknu vám, kolikrát jenom ze zvolených slov je mi smutně! O obsahu není třeba se zmiňovat, protože již některá slova vypovídají o IQ těchto lidí. A ještě má někdo akceptovat jejich názor? No to těžko!!!
    Co se týče paní Svobodové, je mi líto, sle ani já jsem jí místy kdy mluvila na Nově prostě nevěřil!!! A to balo před pohřbem. Na konci odsouzená sms od Filipa mě spíš pobavila a řekla mi POZOR! tam se něco děje. Takhle prostě nemluví milující manželka právě zesnulého manžela! No a téměř minisukně na pohřbu mě přesvědčila.
    Ještě musím reagovat na to, jak tam jedna maminka píše že ji zemřela dcera..... No a ohlas někoho jiného na to byl : a kolik jsi zachránila dětí ty po smrti tvé dcery... To je ubohost!!! K tomu všemu jsou třeba peníze. A ty obyčejný člověk nemá a těžko je pro nadaci sežene. Pokud je člověk v podstatě již finančně zajištěn, tak se může věnovat bohulibé činnosti schánění peněz pro ostatní. Pokud ale člověk má co dělat, aby si udržel nějaký životní standard.......
    Závěr? Nikdo nemá právo plivat po druhém, poku si není zcela jistý, že plive správným směrem!!!
    Jsem muzikant, je mi hluboce líto toho, že jsme ztratili toho, kdo u nás muziku povznesl na vysokou úroveň. Stalo se - Bohužel.
    *9*
  • Re: utvrzení

Safra, ty vis ale hodne ze soukromi rodiny Svobodovych, znas vsechny s kym se stykaji a telefonuji, jejich pratele i nepratele mozna jsi osobni pritel rodinny a jestli ne tak jsi potom genius. Napis me s kym se stykam a jaky k nim mam vztah. Dekuju
  • Zklamání

Jsem zklamaná z člověka, kterého jsem dlouhou dobu uznávala. Profesně si to určitě zaslouží, ale lidskost je mu nejspíš zcela cizí. Jakým právem hází kamenem kdo sám není bez viny? Jakým právem se staví do role soudce a ještě se nestydí říct, že by sám nikdy do ničeho takového nezasahoval, kdyby ho k tomu někdo nevyzval? Stačilo by, kdyby nechtěl, třeba prostě jen ze slušnosti. Nic z toho co se stalo nebylo jeho osobním problémem. Co kdyby se matka tvého nemanželského dítěte oběsila protože jsi jí zapíral? O co jsi lepší než všichni ostatní? Je mi špatně, špatně z takových bezcitných lidí. Sám si zameť ty umělče před vlastním prahem,zpytuj své svědomí jaký jsi slušný člověk než se pustíš do boje za lidská práva! bývalá fanynka Eva
  • Re: Divné

Ty seš taky divnej!! Jako by bylo důležitý, kdy uctíš povstáním památku zemřelého. Ona prostě učinila ten krok a ti rozumní jí následovali a primitivové zůstali sedět, protože teď se přece ještě vstát nemělo nebo proto, že si stoupla právě vdova. Ale kdo jinej?
  • utvrzení

Dnešní rozhovor s Renčem mne jen utvrdil o tom, jak je podlý a zákeřný. Petr Svoboda by ho těžko pozval sám od sebe, když ho sotva znal. Musel se k němu nějak vetřít a bůh ví, co mu napovídal. Využil toho, že smutkem zdrcený člověk je těžko schopen reálně uvažovat. Renč si to moc dobře uvědomil a sprostě toho využil. A teď ze sebe bude dělat chudáka, na kterého se pořádá štvanice... Jak ubohé *16* *16*
  • žádná omluva

Mnozí pranýřujete Renče, ale slušnost vám neříká nic. Úcta a hold patří Karlu Svobodovi a ne vdově Vendule.
  • Renč

Všichni blízcí panu Svobodovi neříkají a netvrdí to, co pan Renč. Kde ten chlápek a jak k tomu přišel? Proč třeba pan Gott, nebo někdo jiný neříka, že paní Vendula unhnala pana Svobodu? Položme si otázku, co kdyby mohlo tak trochu přispět k tomu všemu šibeniční termím pana Renče pro pana Svobodu vytvořit hudbu muzikálu Golem?
  • Re: Fakta

Mozna to jiz rekl vsem kterych se to tyka a nema duvod to ventilovat pres media nebo snad schanite nejale pekne sousto pro bulvar? Hlavne co je nam vsem po tom, je to jejich osobni vec, ne.
  • Re: Re: Všem

NIKDY SE NEMŮŽE ZALÍBIT VŠEM, TO S INTELIGENCÍ NESOUVISÍ.ZDÁ SE MI ŽE TO P.SVOBODOVÁ TROŠKU PŘIHRÁLÁ A KDYŽ HO TAK MILOVALA, TAK JAK MOHLA DRUHEJ DEN JEHO SMRT A JEHO SOUKROMÍ,KTERÉ BY URČITĚ NECHTĚL ZVEŘEJNIT, PROBÍRAT S NOVINÁŘI?RENČ UDĚLAL BLBOST, ALE NECHÁPU PROČ TO VŠICHNI TAK ROZEBÍRAJ. *7* *7*
  • Re: Re: Divné

... a ještě stíhala dirigovat ostatní...
  • Re: Hrdina pan Renč

Holčičko -protože dospělá osoba by tohle napsat snad ani nemohla .Pan Renč o životě namá ani páru.Paní Svobodová v televizi řekla jen to co cítila a hledala proč .To co řekla o manželovi je určitě pravda a proč .Mám doma manžela s depresema bere hodně léků apřesto jak nás má rád dovede být zlý ale ve svém okolí to nedává najevo kdyby ho děti vyděli jen občas nevěřili by zeptejte se psichiatra ten vám to potvrdí.Pane Renči v bulváru vše co se stalo na pohřbu najednou svádíte na syna Petra ale já si myslím že za vším jste vy .Atˇ bylo soukromí Svobodovích jaké koli nikdo nemá právo pí Svobodovou osočovat a vy už vůbec.A že si dovolila vystoupit v televizi a proč ne vždytˇjste jí nehorázně napadl kdyby doma brečela křičel by jste do světa že se straní protože máte pravdu . Přiznejte si vy tu ženu nenávidíte od začátku a tedˇještě proti ní štvete i Svobodovi děti které s tátou nežili.Když v bulváru říkáte že proti pí Svobodové nemáte důkazy tak proč jte stím vůcbec začal.nenávist -závist. *16* *16* *16*
  • Re: Re: Divné

Přesně tak!!! Byl a sotva jsem to zvládal. A proto mě překvapil a oceňuji dobře promyšlený a provedený výkon vdovy. Věděla přesně, kdy co dělat.
  • Fakta

Proč p. Renč neřekne ta závažná fakta, která ví jen on, proti Vendule Svobodové a která sdělil sřejmě večer před pohřbem i dětem z prvního manželství. Měli jet s Vendulou a ráno ji nechali samotnou a přijeli s p. Renčem. Proč se před tím syn Petr vyjadřoval, že mají Vendulu nechat být, že on ví nejlépe jaká je, když od 14 let s ní bydlel? Jak to že tak změnil názor? Co tam dělal pan Renč?
    Zavolal si ho snad syn Petr sám? Nikdo o p. Svobodovi neřekl , že je blázen a že měl deprese to měl. Myslím, že je dost podivného na Vašem vystupování pane Renč a jestli ne tak řekněte narovinu co pro Ti Vendule máte, vždyť jste to ještě nevysvětlil.
  • Re: Divné

Byls někdy na pohřbu nejbližšího člověka? Asi ne....nevím jak bys zvládnul přemýšlet o tom jak se vše má dělat.....!?
  • Re: Slovník

Ráno jsem to taky četla a jen mě utvrdil,že je pako vylízaný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit