-
Divné
No mi přišlo spíš divné, že povstali i lidé, kterým závěrečná píseň nebyla určena a ještě ani nezajížděla rakev. Bylo to jako ...huš...huš...ať už... Docela trapný projev solidarity s vdovou. Holt bylo tam moc médií, tak raději nevystupovat z řady, což? Vážení, vstává se v samotném závěru, když tímto úkonem projevujeme úctu k zesnulému. A ne jako projev sympatií s vdovou. -
Re: Re: Názor
Aha. A jak by vám bylo, kdyby vás někdo natáčel a pak zkoumal, jak se asi tváříte.. jo, hele, teď se divně podívala, tohle taky lidi určitě na pohřbu nedělaj..tak to určitě ten smutek jen hraje! Koukám, že jste fakt "odbornice" -
zamysleme se
Nechci zde hodnotit to ci ono. Ale mel bych par poznamek. Nikde jsem nevidel, ze by pan Renc zverejnil to co rekl nebo napsal "SOUKROME" te pani. Proto si myslim, ze se nechtel zviditelnit on, nema to zapotrebi, bulvar ae o to postara sam. Jestli nevstal on a deti pana Svobody, tak k tomu mel asi padny duvod. Mozna vedel vic nez my vsichni tady dohromady. Nikdy nepoprel co rekl a to zaslouzi uznani, malo kdo se dnes prizna k necemu co nejde dokazat. Nejdriv by jsme si meli zamest pred vlastnim prahem a potom hodnotit chovani druhych, jak Filipa Rence tak pani Svobodove. -
Slovník "intelektuála" Renče je pozoruhodný
iDNES: Nevím jakou má Muk diagnózu, ale někdy zasahují jeho psychické problémy až do kvality představení...
Daniel Hůlka je "hulič trávy"...
Vendula na pohřbu předvedla špatný herecký výstup...
...chtěli z Karla udělat blázna...
Další velmi "objevné zjištění: "Jako chlap ale cítím, že za jeho smrtí nebyly psychické potíže, ale spíš ty citové. Dál bych se k tomu ale raději nevyjadřoval, protože na to, co si myslím, nemám důkazy.“(!!!)
No přáteléééé, promiňte, ale to je úroveň! Filipe Renči, není vám ze sebe špatně ? Vlastně, co se ptám. Při vaší bezohledné povaze to od vás očekávat nelze.
*10* -
otázka pro Petty
Petty a co vlastně podle Vás udělal p. Renč na pohřbu špatně? -
Re: žádná omluva
Jsem rád pane Béďo,že mi napsal jedinný slušný člověk z celého internetu..Tvůj Filip... -
žádná omluva
Vážený pane Renči, v žádném případě se neomlouvejte,splnil jste ve vší úctě přání vlastních dětí, za což Vám celá naše rodina děkuje. Omluvu byste spíš měl požadovat Vy (třeba od zkouřeného Hůlky'. Jste alespoň jediný slušný člověk ve Vašem oboru. -
Styďte se
Pane Renči, bohužel musím konstatovat, že jste po lidské-vztahové stránce hluboce klesl. Říkám bohužel, protože jako umělce-režiséra si Vás vážím. Ale potom ,co jste předvedl na pohřbu Karla Svobody, jste u mě a u spousty dalších lidí hluboce klesl a budu muset přehodnotit své nedávné sympatie k Vám!!!!!!!Doufám, že se paní Vendule Svobodové omluvíte!!! -
Re: Hrdina pan Renč
TY MÁŠ,ALE NÁZOR!!!TO CHCE KURNIK ODVAHU KDYŽ SI ČLOVĚK SPÁCHÁ SEBEVRAŽDU!!!SI TADY SNAD PÍŠE RENČ SÁM!!! *13* *16* -
Re: Filip Renč
jeho chování je neomluvitelné a vyjadřování čehokoli(kromě smutku)na pohřbu naprosto nnevhodné.Tyto svá gesta si měl nechat na vhodnější dobu.To divadýlko a senzace,které píšete že český národ miluje,sehrál pouze on. je to vrchol ubohosti.A nemyslím,že by se u toho někdo bavil.Pro normálního člověka je to nepochopitelné ,ať už měl důvod jakýkoliv. neomlouvá to ani jeho děti.Je to HANBA -
Re: Názor
Maprosto s Vámi souhlasím jak jsem již napsala po smrti mé 20ti leté dcery jsme se nezmohla na nic a pohřeb mám jen jako rozmazaný film dodnes nevé kdo tam byl a co se dělo jen slyším písně pro mou Niocolettku a její krásnou tvář z fotky paní Svobodová je komediantka nebojme se to říci Alena -
Re: Inzerát
...ano a do hlavní role bych prosila obsadit paní Vendulu ! Opravdu profesionální výkon! -
Hrdina pan Renč
Pan Renč je hrdina,vyjádřil svůj názor_na rozdíl od ostatních pokrytců- a za ním si stojí.Hyterický výstup vdovy,oblečené za couru, doprovázená přítelkyní lesbou a matkou, která vypadala jak důra, ten Svoboda udělal dobře, vůbec se mu nedivím, ačkoli sebevraždy považuji za projev slabošství.Pane Renči držím palce, stojím za Vámi. -
Re: Re: Re: Názor
Tak teď už jsem náležitě poučen, že u vás na dvouletém učilišti všechno víte nejlépe. -
Renč
Vážený pane Renč, zaměťte si napřed před svým prahem a uvědomte si co všechno špatného jste ve svém životě udělal. Myslím si, že znásilnění a nemanželské dítě je oproti rodinným problémům, které si za svůj život prožije každý, docela velké sousto.Nechte paní Vendulu Svobodovou na pokoji. *5* -
Inzerát
Potřebujete zrežírovat vlastní pohřeb?
Už se nemusíte bát,firma "Renč" se o všechno postará.Ze zdlouhavého pohřbu udělá mediální senzaci,postará se o nápravu v rodině,rozhřešení a následně ukamenování pozůstalé.A to vše jen za možnost usednutí vedle pozůstalé v první řadě... Tak neváhejte a pište... -
Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní
Paní Aleno, nevíte co říkáte, kolika dětem jste pomohla vy po smrti své dcery? -
Re: Re: štvanice na Renče
jo,jo,mas pravdu kona se tady stvanice na rence...a pritom 80procent lidi jsou tady sprosty tak,ze to neni normalni..nadavaji mu,jak kdyby se s vendulou znali..osobne...nikdo znas normalnich lidi nevi co tam bylo mezi svobodovou a svobodou...nechte proto vendulu truchlit..a rence nechte na pokoji..tady vtom state kdyz nekdo rekne svuj nazor..a pozor renc to rekl neverejne..bylo to urcene jen lidem kolem svobodove-sidovsky,vitek..a oni na nej udelali hon...nedela hon renc na svobodovou..naopak..tak uz ho nechte a neurazejte...vsichni jste mohly cist,co rekla pani staidlova...je vic lidi,kteri maji stejny nazor jako filip renc...tim ze nekoho budete urazet stejne nikdo zvas nic nevyresi..tohle neni vas boj...je to boj udajnych ceskych celebrit tak je nechte at si to sami vyrikaji.. -
proč
Proč pane Renči proč to děláte.Vdnešním bulváru máte jeden rozhovor a tolik blbostí příklad Svoboda byl můj kamarád ke konci zase jsme takoví kamarádinebyli nebo dívala jsem se na pí Svobodovou v televizi nebyla vůbec namalovaná ani nijak načančaná jak říkáte vy jste to asi ani neviděl jen jste o tom slyšel.A největší drzost že o pohřbu hrála divadlo .VY NEJSTE NORMÁLÍ. *16* *5* -
Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní
Vyjadřuji podporu panu Renčovi, nikdo neví co jak bylo a soudí, já nemusela čekat až pan Renč vysloví svůj soud o paní svobodové smama jsem poznala že hraje komedii(pí.Svobodová)Mě před 10ti lety zemřela 20ti letá dcera (tragicky) a vím že jsem se nezmohla snad ani na dýchání jak bych mohla mluvit s novinářia v televizi, není to normální tak silný není nikdo, až za rok jsem se tomu postavila a snažila se s TV Nova najít pomoc a spolupráci k vyšetření,nepomohlo to a vrah běhá po svobodě i přes mnoho nejasností....ale to neřeším jen chápu pana Renče a dejte mu pokoj.Pana svobody jsem si vždy moc vážila a doufám že se sním moje krásná holčička setká a bude v dobré společnosti.Sbohem pane Svobodo s úctou Alena K.