-
Re: konec honu na čarodějnice
Máte naprostou pravdu!!!!!!!!!!!!!!!! -
konec honu na čarodějnice
Tímto chci poprosit všechny lidi kteří měli rádi pana Svobodu, skočeme s tímto honem na čarodějnice( ať je to na paní Svobodovou nebo pana Renče) a ukončeme všechny diskuse. Jsou nedůstojné velikosti člověka kterému by jsme měli vzdát čest za jeho umění a plní jen stránky bulváru. pokud má někdo potřebu ať vyjádří soustrat na některém z emailů a všechno ostatní nechť již utichne a v duších ať nám zní jen hudba pana Svobody, ta zůstane nesmrtelná -
renč na idnes
http://zpravy.idnes.cz/sel-jsem-na- pohrbu-s-kuzi-na-trh-rika-filip-ren c-fq7-/domaci.asp?c=A070207_184941_ domaci_jup -
Filip Renč
Choval jste se nevychovaně,do teď jsem Vás měla ráda,ale tohle byl hnus a vše se Vám vrátí.Vendula trpí i tak dost a bude to mít těžké vychovávat Kubíka sama a všichni obyčejní lidé jí přejí v životě vše nejlepší,ale vy jste čuně.S pozdravem Božena -
Renči, tvá popularita ovadla
Myslím, že bychom měli místo samých nadávek na Renče přejít k činům a potrestat jej tím, co jej zničí. Přestat chodit na jeho filmy!!! Jste pro? -
Re: Bojkotovat Renče
..taky souhlasím ..Všichni slušný lidi by měli jako odpověď na tuto ubohost a dementnost, PŘESTAT SLEDOVAT A CHODIT NA JEHO FILMY
...Moc jsem jeho práci obdivoval, ale tímto u mě skončil ... A nebál bych se jít i do ulic!
A ještě vzkaz všem slušným hercům: Neberte jeho role a bojkotujte ho, přeci nebude dělat s takovou hyenou ... a potom co předvedl, nikdy nebudete vědět, co udělá vůči Vám ...
A tobě Filipe Renči: je mi moc líto tvých nejbližších, hlavně rodičů ... Myslím,že ten největší odpor a hnus vůči tobě teď cítí právě oni, i když ti to možná nikdy neřeknou přímo, a že se za tebe moc stydí ... A to mi věř! -
Hmm vyznamenal jsi se
Hmm, koukám, že někteří lidé teda kreatury v připadě tady téhle "velké osobnosti" nemají kouska citu. No nevím jestli si tenhle chudák musel vytrpět jen zlomek z toho co p. Vendula Svobodová. Pozorovat své dítě jak umírá je to nejhorší co se může člověku stát. Neznám ji ani jejího manžela osobně, ale všichni jsme jenom lidi, všichni máme srdce a duši a ubližovat umí opravdu jen korunovaná nula jako je Renč. Myslím, že tahle ženská, která pomáhá spoustě dětem si nezaslouží to co se ji děje. Tak táhni ty hajzle. -
Re: Dobrej režisér
take se nestavim za vendulu...sama nadava na novinare,ze ji pronasledujou a nedaj ji pokoj a ona se jim pak vnucuje na interviu.kdyby byla soudna vyrika si to s rencem z oci do oci a ne,ze se hned pochlubi v tisku jakou od rence dostala sms.at si take sahne do sveho svedomi.. -
Re: Re: Dobrej režisér
Renč je obyšejný chudák. Pravděpodobně jeho postojem řeší nějaké svoje komplksy. -
Re: Člověk, který si protiřečí
nejspíš se bála aby o ní pan Renč neřekl že je špatná herečka -
Ty víš kde je pravda.Asi nevíš nic seš asi trochu černej ne -
Renč
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Doufám, že to v tomto případě bude platit mnohonásobně. Vůbec netuším co dělal na pohřbu v první řadě... -
Re: Názor
Nevím,jak je to při smutečních obřadech v Praze,ale zvykem je,že lidé povstanou
na začátku poslední písně,aby vzdali úctu
zemřelému-alespoň tak nás upozornili pracovníci krematoria.Jako první vstávají
vždy nejbližší-manželka a děti.Pravděpodobně toto není zvykem všude,ale přesto si Renč měl uvědomit,že
povstání paní Venduly je "signálem",který
by měli ostatní respektovat. -
Člověk, který si protiřečí
Renč vůbec neví, co mluví a dělá. V tisku řekne, že nemá rád hvězdné manýry hereček - sám se chová jako hovado. Paní Vendule pošle SMS, že dobře zahrála divadlo - sám režíruje Svobodovy děti a sebe na pohřbu a je to velmi trapné divadlo. Kritizuje Vendulu, že za všechno může - přitom sám má máslo na hlavě - dost dlouho mu trvalo, než uznal svou dceru a o střídání milenek nemluvím. Považoval se za přítele pana Svobody a jeho dětí - tak proč mu nenabídl svou pomoc? A děti pana Svobody? Taky nelze moc mluvit o slušném vychování. Také mohly otci svou pomoc nabídnout. A teď budou všichni soudit paní Vendulu... Mimochodem - přítelkyně pana Petra Svobody se ani neobtěžovala poděkovat za projevené soustrasti a stála tam jak E.T. -
Hyena
Je to zmetek,který si hraje nevím na co.Když byl před časem obviněný ze zneužívání mladých dívek tak byl podělaný strachy a teď se snaží zviditelnit takovým hyenismem.Pro mě tenhle člověk skončil,je to ubožák -
Nemám slov
Na tohle se opravdu nedá nic říct.Dobře,chápu nepadla mu p.Vendula do oka,ale to je jeho soukromá věc a měl si ji také řešit v soukromí.Určitě ne takhle veřejně a už vůbec ne tímto způsobem.Z jeho přístupu se dá krásně vyčíst co je to za člověka.Konečně ukázal svoji pravou tvář.Je mi z něho zle.Tady se dá použít krásně jedno přísloví „Boží mlýny melou pomalu, ale jistě“.Už se těším až domelou. *16* -
pohreb je posledni louceni a ne vyrikavani si pravdy. v kazdem manzelstvi je neco,a Renc nema co soudit. Kdyby si tenkrat neco udelala ta jeho servirka co s ni ma dite,co by asi rikal? tenkrat ji pekne podrazil! -
A jakou pravdu jí podle Tebe řekl? -
Dobrej režisér
Nemusím bejt ani režisér ale taky jsem si myslel,že je to hérečka.Renč jako jedinej ji uměl říc pravdu.Všichni ji teď strašně litujou jen aby se vo nich nepsalo špatně. -
Re: ??????
Myslite? Nikdo z nas nevi, co se u nich doma delo. Spousta lidi nevi, co to znamena mit deprese, jakozto klinickou diagnozu. A v neposledni rade - i kdyby mu jeho zena byla neverna, zdravy clovek by se takto nezachoval. Kdyby se kazdy, komu byl kdy jeho partner nebo partnerka neverny, tak nas na tomhle svete bude tam max. jedna tretina z dnesniho poctu.