Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutek

Když jsem viděla, jak se Vendula na pohřbu hroutila, srdce se mi stáhlo - to snad nikdo nemůže myslet vážně, že je to hrané "mistře" Renči...
  • Re: filip renč

tady nejde jen o ten pohreb(i kdyz to bylo hnusny) ale hlavne o to jak na ni hazi pres media spinu.. *9*
  • filip renč

Vidím, že nejhůře hodnocené příspěvky jsou ty, které nemluví o panovi rencovi nenávistně..., píšete o něm jen špínu, přitom vlastně jediné čím se podle vás provinil je to, že na žádost dětí seděl v první řadě, dcera sice žije v americe, ale syn petr bydlí v česku, a navíc jsou to dospělí lidé a ve svém věku už mají svůj názor a nechovají se podle toho jak pískají ostatní...
  • Primitiv Renč

Je absurdní, co říká Renč v rozhovoru pro idnes, že chtěl zastat pana Svobodu, protože nebyl psychopatický blázen. Vždyť to nikdo o něm neříkal, ani paní Vendula to nikdy neřekla! I průměrně vzdělaný člověk ví, že deprese je nemoc, kterou třeba léčit a pokud to slavný Renč neví, je primitiv. Potvrdil to i tím, jak hnusně se choval na pohřbu! Otřesné! Je to zákěřný člověk. Přeji paní Vendule hodně síly a zdraví. Eva
  • Je mi líto

Ještě jedna věc. Člověk, který trpí depresemi není blázen. tady nám Renč ukázal jakej je tupec. Takový člověk je nemocný a musí se léčit, ale slovo blázen...neví o čem mluví...
  • Je mi líto

Já už ani nevím co k tomu všemu říct. Filip Renč je jak řekl Brunclík ve Střepinách ten největší póvl, který nemá v lidské společnosti co dělat. Venduli je mi moc líto, ve 34 letech je to teda těžká zkouška. Mám ji ráda ať byla jaká byla, nikdo nemá právo ji soudit. A už vůbec ne Renč, který ji určitě osobně neznal a hrál si Karlova přítele, ale nepomohl. Od toho přátelé jsou - aby pomohli. Jsou věci, které svému partnerovi nikdy neřeknete ikdyž ho milujete sebevíc. A můžu vám říct, že i přesto, že jsem teenager, mě tato událost hluboce zasáhla...
  • Fandím vám

myslím to smrtelně vážně, a nelíbí se mi jak na něj všichni hází špínu,ale nepřekvapuje mě to - je to známka cecháčství,to nám jde.. pan renč je chytrý a rozumný člověk!
  • Panu Renčovi

pane Renči,proč najednou ta obhajoba?Máme pocit, že teď házíte vše na hlavu jiným a to jsou - děti Svobodovy. Máme, ale za to, že dle Vašeho vyjádření jste je ani neznal.
    Tak jak můžete tvrdit,že jste dělal co si přál Petr.V "Děti" Svobodovy jsou dospělí a
    věděli co dělají, ale to třetí nejmenší vymodlené dítko p.Svobody potřebujeme svou mámu.Položte otázku sám sobě zda jste byl skutečným přítelem p.Svobody?
  • Re: fandím vám

To snad ani nemůžete myslet vážně!!!!!!!!! *13*
  • fandím vám

Chtěla bych pozdravit filipa renče a vzkázat mu, že me nezklamal, je to moc milý a fajn člověk, a nelibí se mi jak se moderator střepin zachoval. Takové výroky na filipovu adresu jsou neprofesionální. Rozhovor na idnes se mi moc libil a přeju vám i dětem pana Svobody hodně sil!!!
  • Re: Ubohost

Oprava: nikoliv nesypal, má být nasypal
  • Ubohost

Je to Renči ubohost, pozvali tě jen proto, že jsi nesypal na Svobodovu ženu špínu. Jeho děti tu nežijí, nemají informace, ale ty jsi je jistě rád informoval. To jak jsi se nominoval do první řady, bylo trapné a společensky nepřijatelné. Kopat do lidí, kteří jsou na dně, jak ubohé.....
  • pan Svoboda

Copak pan Svoboda netušil, co se rozpoutá za peklo?Odpovím si sama: netušil, protože by si to nejspíš ještě v poslední chvíli rozmyslel.
  • Re: Filip Renc

Vše co je zde napsáno,je pravda,krásně vystiženo,souhlasím.A přidávám se,aby se paní Vendula držela,moc s ní cítím.
  • Re: Re: Bonton

No nejsem si zcela jistá, ale jestli někdo z rod. příslušníků vysloví přání a požádá někoho, aby ho doprovodil na pohřbu, bylo dost opovržující, kdyby ten dotyčný odmítl. Rodina nerodina, bylo to příní syna K. Svobody a to by jste mohli respektovat.
  • Je mi líto

Dobře, bylo to přán syna Petra,aby snimi seděl v první řadě, ale přeci je to tak nevhodný. Měl říct, stojím při vás, ale tohle s nehodí. každý má svůj názor, ale jak může být člověk tak zákeřný pár dní po tom co se Vendula stala vdovou. Mluví o tom, že mu do jejich osobních problémů nic není, tak proč o tom vůbec mluví. je mi z něj špatně a kdybych ho teď potkala na ulivi tak mu plivnu do obličeje. Proč takový lidé žijí. Neumím si ani představit jakou bolest teď Vendula prožívá. To si přece nikdo nezaslouří...
  • Filip Renc

Me teda Filip totalne zklamal,sice neznam presne co se mezi nima stalo a proc se tak chova,ale rozhodne si nemyslim,ze by pani Vendula na pohrbu sve shrouceni hrala,myslim,ze ji bylo hodne zle.Proc se k ni tak chova? On sam neztratil dite a manzela a ted bude davat nejake rozumy? Totalne me zklamal. Pani Vendulo,drzte se(mam take syna Jakuba a dokonce stejne starehojako vy,drzte se !
    Petra
  • Arogantní Renč

Vždy stejný a stále povýšený!Jak bude reagovat na obvinění,některých kolegů,že to byl právě on,který dal šibeniční termín Svobodovi,souhlasím s názorem,že on je nejvíce na vině.Potrefená husa první křičí.
  • Re: Je to dobrý režisér

Jo, svůj názor může říct každý to máš pravdu, ale hodně záleží na tom kdy (tedy v jaké situaci) je to vhodné říct a taky jak se to řekne.....
    Renč to prostě přehnal....
  • obhajoba??

Je smutné že ani Filip Renč ani děti Karla Sobody nepochopily že šlo v tu chcíli kdy všichi povstali o úctu k jejich otci..ta trapná věta: Petr dal pokyn, Petr nedal pokyn..vhodnější dobu na řešení sých osobních problémú si opravdu nemohli najít..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit