-
Re: konec
Ja to tak, jen se podivejte na idnes.cz a tam je to videt co je to za cloveka pan Renc ? Hodnotit nekoho a doporucovat kdo ma mit jak inteligentni manzelku! Ja jen rikam ze nik normalni nespini nikoho koho nezna a ma se starat o sebe...ja ani v jednom prispevku nevidim nic spatne.Spatne je v celorepublikovem denniku takle spinit lidi, ktere neznate a nezijete s nimi.Ja navrhuji aby se Renc vymazal z osobnosti! -
Re: Starej se o svou rodinu!
tolik otázek na takového inteligenta? a co tvoje rodina?pochlub se... -
konec
tak já bych to tady ukončil, myslím, že každý by se měl zamyslet sám nad sebou a ne řešit renče nebo svobodovou. nechte to na nich, nikdy nevíte, co vám se přihodí a v těžkých chvílích budete rádi za povzbuzení a ne potopení a nadávky a výhružky, přeji vám, aby se k vám všem ostatní chovali slušně a at nemusíte nic takového řešit. držím všem palce! *3* -
Starej se o svou rodinu!
Pan Renc, starejte se o svou rodinu a deti!!! Ta Vase se za Vas musi radne stydet, pokud nejakou mate co ?! Hazet spinu na lidi, ktere neznate to udela jen psychopat! Kde je Vase zena? Kde jsou Vase deti? co nam o nich reknete? Jak se o ne starate? Co je pro Vas rodina? To Vy s Vasi inteligenci asi nikdy nepochopite. Bavme se o jeho detech a rodine! to je zabava! *3* -
Re: Jsou mi ukradeny vsichni
Pro ty kteří se tam nemohli dostat to trapárna nebyla -
interview
Rozhovor s Filipem Renčem:
http://zpravy.idnes.cz/se l-jsem-na-pohrbu-s-kuzi-na-trh-rika -filip-renc-fq7-/domaci.asp?c=A0702 07_184941_domaci_jup -
Jsou mi ukradeny vsichni
Je mi ukradenej Svoboda , Svobodova, Renc vsichni... Jen si myslim , ze snrt v rodine je smrt v rodine.. a ma taky v rodine zustat.. pokud Idnes udala z pohrbu takovej medialni kolotoc online reportaz primej prenos... je to traparna a saskarna.. -
:-)
Lidi, co blbnete, tady je diskuse o Renčovi a vy se začnete hádat? Stojí snad za to? -
Re: reakce na rozhovor v idnes
Bože můj co to tady plácáš??????? Proč by měla opouštět svoji práci??? Mezi námi... ta její práce je důležitější a přínosnější než nějaký písničky. Jestli toho na něj bylo moc, tak toho měl nechat. *9* -
Re: ..nepřijatelné...***
Nechápu jak může někdo říct že přišel vzdát úctu K.Svobodovi. Ta se projevuje jinak!!! Měl stát mezi ostatními a chovat se slušně. Ne se cpát mezi rodinu i když byl požádán to přece není vůbec přijatelné!! Choval se tam jako když sedí v čekárně u doktora. Chlap který sám nežije se svou rodinou,svou dcerku nevychovává a teď tu chce někomu kázat kdo by byl lepším partnerem pro K.Svobodu. Zameťte si před vlastním prahem,/vaše skandály s osaháváním mladých dívek aj./ Pan Svoboda se musí obracet jestli vidí jak se tu chováte vůči jeho ženě!! Je mi z Vás zle! -
Re: Re: Re:Renč
ale sedl,takže když mu ten petr řekne skoč,tak skočí?ale prosím tě...to je směšný -
Re: Re:Renč
sám od sebe by si do první řady nesedl, to mi věř.. -
Re: Re:Renč
No když to píšou v tisku, tak to asi bude pravda... *1* -
Re: Re: Re: ***
ale ja s tebou nesouhlasim pokad se zastavas rence!! -
Re: Re: nechapu.
Souhlasím. -
Re:Renč
Ne,neměl.Jenom,že u té písničky vstali skoro všichni přítomni a on jak ten největší borec seděl.Sedět dokáže každý blbec.A ještě si sedl do první "řady",kde měla být když to tak řeknu jenom rodina.Nemám slov.Vždycky mi byl nesympatický a teď to jen podtrhl silnou čarou.Má možná dobré filmy,ale to je asi tak všechno.Víc asi nemám slov.A jak se teďka psala v tisku o tom,že cituji:Filip Renč nemá vůči Svobodovi čisté svědomí!..tak to je asi jedna z mála věcí,které bych věřila...možná to zní dětinsky,ale bohužel,si nemohu pomoci...to je asi tak vše..a jinak už asi vše bylo řečeno... -
PARAZIT
Víte jak to celý na mně působí, že ten náš Filípek tak trošku parazitoval.
To,že s ním pracoval jako poslední vůbec nic neznamená, pan Svoboda měl daleko víc lepších a důvěrnějších přátel.Filípek neměl právo se takhle chovat. Je to parazit. -
Re: to se vam vrati
Tak si tu nenávist ve zdraví užij *5* -
Re: Re: Fandím vám
měla jsem to štěstí setkat se s filipem renčem, karlem svobodou a s vendulou.. -
Re: Re: ***
Co ma pochopit?Ja souhlasim.