Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hnus fialovej

Vše, kde bude figurovat Vaše jméno budu jednou provždy ignorovat. Jste neuvěřitelně nechutný člověk!!!!! *10* *8*
  • Re: reakce na rozhovor v idnes

Seď ženuško za pecí, starej se mi o synáčka, vyper, navař, ukliď, pohlaď...jsme v 21. století???
  • Oskar

Bolí mě, když čtu hrubé urážky na adresu pana Filipa Renče. Nebyl to on, který by jako první vyvolal tento mediální boj. Byl osloven, řekl svůj názor ohledně smrti K.Svobody tak, jako spousta dalších oslovených. Je s podivem, jak na to paní Svobodová reagovala. Pochybuji, že podobné SMS jako Renčovi, posílala i ostatním, kteří se k možným příčinám činu svého kolegy vyjadřovali. Nakonec jeho reakci na její SMS, tedy jejich soukromou komunikaci, poskytla médiím. No to mi fakt nepříjde moc důstojné památce zemřelého manžela. A co se týká pohřbu, doporučuji shlédnout video záznam, dostupný na netu. Paní Svobodová jistě měla osobní důvod povstát při poslední písni. Byla psána pro ni. Je však zcela běžné, že smuteční hosté povstávají ve chvíli, kdy rakev "odjíždí". Pan Renč byl první, který se v tu chvíli postavil, ze všech dosud sedících. Nedopustil se ničeho, za co by měl stát na pranýři. Paní Svobodovou jsem vždy moc obdivovala, ale řeknu vám, že události posledních dní mi trochu změnily pohled. A je mi to líto. Znovu si pouštím záznam z pohřbu a říkám si, jak je to možné, že člověk na pokraji zhroucení dokáže najednou během pár vteřin zcela racionálně organizovat lidi a ještě poočku sledovat, jak na to reaguje zbytek po pravici. Cením si vždycky otevřeného názoru. Pan Renč měl tu odvahu a vyjádřil ho. A nemyslím, že by překročil hranice o nic víc, než jiní oslovení. Jenže těm ostatním už paní Svobodová SMS nepsala.... PS: Oskar není má přezdívka....
  • hups...

všichni, co stojíte na straně renče, podejte si ruce a skočte spolu do Vltavy!! Paní Vendulce přeji: hodně sil, pevné nervy a krásný dlouhý život. Národ za vámi stojí!!
  • robot

renči, jsi vůbec člověk? *13*
  • Re: Roman pro zeny

No, myslím, že úsměv teď někomu zatuhl(teda aspoň by měl....)
  • Re: Re: Víte...

A vo tom to je...
  • štvanice na Renče

myslím že je to jen ubožák a asi by si měl sáhnout do svého svědomí,ale Praha je mala a jednou ho třeba někdo někde potká a bude ve špatné naladě. Renči gratuluji!!!Poštval jsi si na sebe národ,cesta domu dlouhá a v nočních ulicích bývá tma,třeba ti tvé keci pomužou.
  • Re: pan Svoboda

Ale tušil!!!! A moc dobře, podívejte se na fotky s ním - očividně mu to dělalo dobře!!!
  • Re: Kdo je to Renč?

v žádnem prostě se vetřel,normalní indulona
  • Re: PARAZIT

Pracoval s ním jako poslední...no, nezastřelil se vlastně kvůli němu????
  • Re: Re: Re:Renč

Tak oni ho tam snad dokopali...
  • no commnet

Pane Renči, jak se vám spí? Hanba vám, stydím se za vás, já být vámi, tak si balím kufry!!! Celý národ vás má za bezpáteřní k...... a ten, kdo sdílí váš ubohý názor NO COMMENT!!!! *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: konec

Konec.Renc nestoji vic za nas cas! Teda za muj uz ani vterinu. Na jeho osobu se ani neda najit slovo jak ho nazvat...
  • Re: Re: Starej se o svou rodinu!

ja svou rodinu ani zadnou jinou nepomlouvam na idnes.cz . Mam rodinu a neni to nekdy lehke, tak jako asi vsude.Snazim se vsak nikomu takhle jako pan Renc neublizovat, pokud se chce zviditelnit, tak nech to dela filmem, nebo nech dela neco pro deti.Bohuzel neumi ani film a kolik toho asi udelal pro deti?! On hodne a hlůavne asi pro to co ma!
  • Re: Re: Re: konec

Ty jo, stíháš to vůbec odrážet ty výpady. Musí to bejt fuška co?
  • Re: Re: Re: konec

ty jseš borec ani jsem nečekal že mu to takhle natřeš!!!
  • Re: Karel a Vendula

krásně napsané,naprosto souhlasím,on je ten poslední,který by měl soudit,ať si zamete před vlastním prahem
  • Re: Re: konec

zooooooro, jsi mimo
  • Karel a Vendula

"Proč jsme si nevyříkali názory jen mezi sebou? Proč můj soukromý názor hned volali do médií?"- proč do médií- nevím, ale každopádně si Renč nedokáže představit, co s člověkem udělá najít svého partnera mrtvého (a to je režisér?) a následně dostat zprávu, kterou Renč zaslal... dále: "Myslím, že intelektuálně nebyli vyrovnaní, že by si byl býval zasloužil lepší partnerku." Kdyby s ní nebyl většinou šťastný - tak by spolu asi nebyli tak dlouho. "Jak dobře se znáte s Petrem a Janou Svobodovými?
    Párkrát v životě jsme se viděli, ale nijak dobře se neznáme."- k tomu snad není co dodat.
    "Litujete toho, že jste v té první řadě seděl?
    Ne. Tu nabídku Petra Svobody bych přijal znovu. Prostě proto, že se tomu klukovi podívám do očí a vidím v nich Karla a věřím mu. Pravda se musí říkat nahlas, i když to je sebevíc nepříjemné i sebezničující, jako v tomhle případě. A jestli si mám vybrat, zda jít na pohřeb na pozvání Petra Svobody nebo jeho ženy, tak jsem si zkrátka vybral Petra.
    -věřím tomu, že Renče pozval syn Petr, ale pak bych nevěřila tomu, že znal Renč tak dobře Karla Svobodu a že by věřil, že by toto Karel Svoboda chtěl.Snad se chtěl rozloučit se svým kolegou a ne se... nevím, jak to vyjádřit.Každopádně toto:"Že je to silná ženská, která prošla životním peklem. Že s ní soucítím, (ale že je mi líto, že některé svoje kroky dělá proti přátelům Karla.) Rozhodně nechci a nikdy jsem nechtěl stát proti ní." - to měla být ta první sms po oné události.
    Každopádně má Renč pravdu v tom, že to co udělal je pro něj "sebezničující"!Ať se v životě Svobodých (Karla, Václavy, Jany, Petra) on nemá "právo" - to nebylo právo, to bylo "sms" a "účast na pohřbu" to takto činit. Soucítím se všemi dětmi, manželkou a ostatními příbuznými a věřím, že všichni ho m i l o v a l i, jako to jen život dovolil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit