-
Re: Proč i děti?
100% souhlasím! Je ubohé házet to na Vendulu. Její práce byla pro mnoho lidí životně důležitá, což se o té Svobodově nedá tak úplně říci. Nevidím jediný důvod, proč by měla své poslání opouštět.
Deprese je nemoc a Svoboda se měl léčit. Pokud byl nezodpovědný, že nebral pravidělně léky a dokonce si je sám ordinoval no tak je div, že si tu kulku hlavou neprohnal dřiv... -
Předsudky
Dost me prekvapuji predsudky p. Rence. Clovek s depresi se nerovna psychopat. Mozna by stacilo trochu osvety. -
dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Proč bych se nevyjádřil? Máš strach, že by mě někdo mohl poslouchat? Svou si prosazuješ nadávkami? Nikoho jsem zde nenapadl a neurazil, přesto se dokázal vyjádřit. Ty uráží a neřekl jsi vlastně nic. Slabochu. hehe -
Proč i děti?
Myslím, že vím, proč se Svobodovy děti postavily na stranu Renče. I můj tatínek si v depresi vzal život a kdyby tenkrát nějaký Renč na někoho ukázal a řekl: "To on za to může!", ráda bych mu věřila. Zbavila bych se tím strašného pocitu viny, že jsem tomu možná nějak mohla zabránit. Žádný Renč nepřišel a já s tou vinou musím žít! -
Re: Re: Protřete si oči
Paní Evo nemám v úmyslu kohokoliv pomlouvat. Pouze konstatuji, že došlo k tragickému úmrtí a vadí mi, když se z pana Svobody někdo snaží udělat psychickou trosku. Možná to ženy přehlíží, ale někteří muži jsou silně citově fixováni na své partnerky a děti. Víte kolik tragédií se stalo jenom proto, že žena odešla od muže? Nikde se o tom nepíše a kdyby se nejednalo zrovna o pana Svobodu, tak by se o tomto smutném případu nikde také nepsalo. Ženy jsou známé tím, že za určitých okolností tzv. za sebou "pálí mosty" bez výčitek svědomí a neuvědomují si, co tím mohou způsobit. -
Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
BTW: Proč žijete se svým mužem? -
Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Nebudu se opakovat. -
Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
A tvá fakta jsou kde? -
Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Ale fungovalo to dobře... -
Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Mluvíte v domněnkách, ne ve faktech... -
Re: Re: Re: Protřete si oči
Tak sem s těmi fakty!! -
Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
Eviku, to se pleteš. Jsem žena. Do hospody nechodím, manželovi nesloužím. Jsme si rovni. Kdyby nezvládal svou práci, nevzdám se všeho jen proto, aby ji mohl dělat. Tak se to dělalo možná před půl stoletím... *9* -
Re: Kdo je to Renč?
Prostě se vplížil slizkej hádek. Stačí jenom na správném místě něco nabulíkovat! -
Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
viz. inkvizitor nahoře... -
Re: Protřete si oči
Vážený, zřejmě nečtete všechny příspěvky. Já četla výpověď lékaře, kterému prá p. Svoboda pár dní před smrtí řekl, že mu nemůže pomoci a on si pomůže sám, jako po smrti Klárky. Takže to není tak černobílé, měl přece děti, přátelé, je možné, že jako ženská, jsem na straně Venduly až moc. Krok p. Svobody byl definitivní a mě osobně to vzalo, jako každý zmařený život. Navíc život člověka, kterého jsem obdivovala. Jestli je to kampaň závistivých, jak se p. Svoboda krásně o nás češích vyjádřil, kampaň, jak zničit Vendule další život, tak se to daří. Pochopila jsem z jejich výpovědí, že to břemeno viny nese. A jestli někde odjede a zjistí, že je tam lepší prostředí pro její život a hlavně život jejího syna, možná se už ani nevrátí. Vám asi chybět nebude, když je to jen celebrita, která se musela zviditelnit. Ale myslím, že určitě bude chybět nemocným dětem, pro které dělala ať už z jakéhokoliv důvodu hodně. Nechme ji žít, nikdy to neměla a nebude mít lehké. -
Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!
ne ne broučku, je vidět že nevíš co mluvíš...od koho budeš očekávat pomocnou ruku až ti bude nejhůř?? od kamarádů z hospody? -
( Souhlasím s Inkvizitorem ) -
*4* Pane Pižlik vím, že pro někoho to jsou kecy, ale fakta jsou fakta a za těmi si stojím. -
Re: Protřete si oči
Přesně tak. -
Re: Držte se, zastal jste se přítele, jako nikdo...
Jakého přítele? Sám říká, že se zase až tak neznali. Tak nějak se vyjádřil, ten zme.tek!