-
Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Než se připojíte do diskuse, tak o věci trošku přemýšlejte ať nemusíte tak často měnit názory... *7* -
Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
Pozor pozor. Já nepřitakal Tobě ale XY... -
Re: Jen tak dále
Paní Lucie nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi. -
Re: Re: Jen tak dále
Neonacisté k tomu užívají donucovací prostředky. My tu diskutujeme. Pokud se nebudeme urážet, pořádat průvody Prahou, myslím že je vše v pořádku. -
Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
Vy budete jistě inteligentní a nadmíru vzdělaný člověk,že? *1* *1* *1* -
Re: Re: Proč i děti?
A napadlo tě vůbec někdy něco??? -
Přesně totéž já přeju paní Vendule. Dokázal Renč něco podobného jako ona, že ji soudí? Aby z velké bolesti vzniklo něco, co pomáhá hromadě dětí a jejich rodičů? -
Re: Re: Re: Proč i děti?
Ano pižliku. Už mě nebavilo dělat ze sebe primitiva. Apache po mě vše opakuje, tak jsem se chtěl přesvětdčit, jestli mi přitaká opravdu vše... přitaká *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Proč i děti?
Zase další co mlží. Diskuze má vézt k výsledku. Výsledek je změna. Pokud vyjdu s diskuse se stejným názorem s jakým jsem do ní přišel, byl to ztracený čas. Naslouchejte, třeba někdy taky změníte názor... ( Zásadovost a neměnnost názoru je rozdíl... ) -
Svůj názor vyjadřují i neonacisté. -
Já žasnu, to je obrat. Jenom aby to nebyl eskymák! -
Re: morální skvost
Protože si ho všichni váží a nikdo jím nepohrdá. -
Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Myslím, že Renče tu obdivuje málokdo. A mě abych pravdu řekl moc nejde o to, kdo si co myslí. A v rodině Svobodových jsem nikdy nebyl. Můj záměr je hájit možnost vyjádřit se ( nejdřív jsem začal u Renče, nakonec mám co dělat, abych se mohl vyjádřit sám ). Pokud mě někdo začne urážet a za každou cenu mi bránit se vyjádřit, je něco špatně a na to budu do nekonečna upozorňovat. To že někoho umučím, abych prosadil názor, neznamená že mám pravdu... -
Milá dámo jste vedle jak ta jedle *1* *1* -
morální skvost
Lidičky já nechápu, jak je možné, že se do takového "morálního skvostu", jakým je Filip Renč, obouvá tolik lidí!! -
Jen tak dále
Stojím za panem Renčem, přeji mu hodně odhodlání a síly v boji proti mediálnímu tlaku na jeho osobu a proti hysterickým výkřikům některých osob, rádoby celebrit. Získal si u mne respekt tím, že se nebojí vyjádřit svůj názor. -
Lituji Vaši ženu... velice často měníte názory. Kam vítr tam plášť... *5* -
Re: Předsudky
Ano to je pravda! Spousta lidí zde hází špínu na Vendulu, že prý o Karlovi rozhlašovala, že byl blázen. To přeci není pravda. Zmínila se, že navštěvoval psychiatra a bral antidepresiva. Blázni mají jiné choroby... *9* -
Re: Proč i děti?
To mě nenapadlo a nejspíš na tom něco bude. -
Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Více lidem se nelíbí, jak se Apache vyjadřuje... Proč vám to vadí? Filip Renč taky otevřeně vyjádřil svůj názor a to obdivujete! Tak proč tomu teď bráníte jiným???