-
Re: Oskar
plne stebou souhlasim..kazdy ted plive na rence,ale nikdo si neuvedomi,ze karel got na markyze sam rekl,ze za svobodovou sebevrazdou nejsou dluhy,ani nemoc a ze to ho co ho ktomu dohnalo,vi nekdo jiny a ten to rikat nebude..jak je mozne,ze vendula,zhrzena z pohrbu,uz byla druhy den ve zpravach na nove,a poskytovala rozhovor.kuli trestnemu oznameni..kdyz nam umrel tatka..mamka se s nikym nebavila hodne dlouho.myslim,ze co napsal renc v sms panu sidovskemu melo sve opodstatneni.a jen pan sidovsky a pani vendula by si meli sahnout do svedomi,proc stou smskou bezeli hned do medii..je to vse nechutne co se kolem pohrbu pana svobody deje a vetsinu oleje do ohne prileva pani svobodova -
Petr Svoboda
Kdyby mu pan Svoboda ml.řekl ať skočí z okna ,tak předpokládám,že by to pan Renč při své inteltgenci udělal.Ta výmluva je Ubohá stejně jako vy Renči. -
jste magoři
Co se staráte co kdo udělal. Radši se starejte o sebe a o to jak jsete tu všichni čestní a spravedliví. Rozhodně je lepší stát si za svým nárorem, a né dělat tupě to co dělají všichni ostatní. -
Re: Re: filip renč
O jaké špíně pořád mluvíte?? NEVÍTE O TOM NIC! Filip Renč neudělal nic špatně!! Rozhodně si ho nejbližší nevybrali po svém boku proto aby jste z toho udělali skandál , rozhodně rodina ví co dělá a co je komu do toho??
Pane Renč nedejte se, spousta lidí je při Vás! Lenka -
Re: Re: Co o tom víte?
Nikomu tleskat nebudu. Stejně jako vy neznám okolnosti celé věci a proto to nepovažuji za vhodné komentovat. Najednou je tu každý dobrým, slušným a spravedlivě rozhořčeným člověkem i když ve skutečnosti ví pouze to, že si pan Renč sedl do první lajny. -
Re: Co o tom víte?
Však mu můžeš zatleskat a nadšeně aplaudovat za jeho "hrdinství". -
Re: Pro pana Renče
Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !! Lenka -
Re: Pro pana Renče
Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !! -
Každý
opakuji každý má právo dělat to, co uzná za vhodné. Musí však počítat s tím, že ponese důsledky svého chování. Tedy i pan Renč.
Nevím, co pana Renče vedlo k tomu, že se zachoval tak, jak se zachoval. Já bych to na jeho místě neudělal, protože si myslím, že pohřeb je poslední rozloučení se zesnulým a mělo by proběhnout důstojně a bez šaškáren.
Pan Renč sice ukázal, že je svůj, ale taky to, že je prostě totální křupan. Sice se říká, že i negativní reklama je lepší než žádná, v tomhle případě to ale myslím neplatí. -
Re: chleba pomazaný hovnem
Sve nazory si muze nechat pro tu slecnu co ji tam mnel..mit nazor je jedna vec a spinit a urazet je druha. ta jeho slecna je asi inteligentni co! ta urcite, kdyby mnela kousek slusnosti, tak si tam nesedne. -
Co o tom víte?
Klasičtí Čecháčci! Zakomplexovaní lidé co nic nedokázali soudící člověka podle toho, co se dočtou v bulváru. Zamyslete se nad sebou. *13* -
Re: morální skvost renč
Vis Renc to nechape. nema na to IQ, aby to pochopil.On a ta jeho,kdo to vlastne je ta jeho?ten ma s ni doma urcite idilku. taky jeho ex ji mela. to ja takovej borec. Je to obycejna zavistliva a neschopna svine ten Renc. -
Spadlý hřebínek
Renči,Renči, řekla bych,že jsi to pos.al!! Nasaď si ty svoje černý *5* a choď kanálama. Zasloužíš si to neboť tam patříš. Svůj mezi své!!! -
Re: štvanice na Renče
Běžte už s národem do háje ! Seděli jste někdy na pohřbu svého otce? Já ano.Vůbec jsem nevnímala kdo sedí vedle mě natož abych měla sílu nabádat lidi aby si se mnou stoupli.Filip Renč neudělal nic špatně!! Už se všichni vzpamatujte a aspon se nevyjadřujte prosím NÁRODE -
Re: ***
Myslím,že ti ještě nikdo neumřel v rodině.Protože nevíš o čem mluvíš. *4* -
Re: chleba pomazaný hovnem
Naprosto souhlasím s názorem, že pan Renč měl právo zachovat se podle svého uvážení. Každý si nese smutek v sobě, může ho vyjadřovat, jak chce.
Naopak pan Sidovský by se měl zamyslet nad tím, jak rychle a bezelstně poskytuje své soukromé sms TV a pak z toho nechá udělat takový tiátr.
Tereza -
Re: Blázen?
Absolutní souhlas! Navíc je svinstvo když Renč tvrdí, že Vendula byla špatná manželka. Je to lež! A mimochodem: neměl by si pan Renč především zamyslet sám nad sebou? Mám dojem, že podle svého vlastního "morálního" života soudí i své okolí. -
Re: Oskar
Rozhodně s vámi ve všem souhlasím , konečně někdo napsal zdravý názor.Nechte pana Renče na pokoji , soudíte něco o čem nevíte nic. Co si paní Pilarová dovoluje soudit děti a jejich přátele?? Byl to hlavně pohřeb jejich otce - kdo už je víc ?? Mohli si vedle sebe posadit koho chtěli !! Lenka -
Re: Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
ano má pravdu -
chleba pomazaný hovnem
Každý má svuj názor, a a když tohle udělal, asi mněl k tomu důvod. Nikdo z vás, co ho tady pomluváte není ani o kapku lepší. Jenom si hrajete na dobré lidi.