-
morální skvost renč
Já mam krizi v manželství skoro každý týden a spousta mých kamarádů a kamarádek,ale ještě nikdo kvůli tomu nespáchal sebevraždu -
Blázen?
Pan Renč se ohání tím, že jako jediný se zastal p.Svobody nařčení, že je blázen. Pokud vím a četla jsem toho hodně, tak toto nikdo neřekl, pouze to, že byl nemocný (psychicky) a měl se léčit, případně být hospitalizován na psychiatrii. Co je na tom špatného? Pan Muk se také léči z podobné nemoci, která je těžká a nikdo o něm neříká, že je blázen. Myslím, že pobláznil děti pana Svobody, které ve smutku nebyly tak zcela schopni reálně uvažovat, myslím tím, že jejich uvažování bylo spíše emocionální. Pan Renč je lidská bes..e, která s hladovostí hyeny se kochal bolestí vdovy, p. Svobodové. Zbývá jen dodat, že jsem v minulé větě to nebohé zvíře nejspíš urazila. -
Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas -
Re: Jen tak dále
ty mu zavolej taky Rencovi a mozna Ti take zenken presto ze te nezna, jak ses malo inteligentni a zhodnoti tvou rodinu...vzdyt on zna Tvou rodinu urcite a zije s Vami. mal by se starat o svoji rodinu a to jak on neni schopen mit zadnou.Kdo by o takoveho pitomce stal.a ta jeho slecna ta tam sedela pros, asi aby podporila koho.ona take znala rodinu pana Svobody, nebo se jen potrebovala dostat na titulku novin. Ze ji neni hanba. -
Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas! -
Dan Hůlka měl pravdu !
Svým vyjádřením pro tisk Filip Renč potvrdil to co řekl v obřadní síni nahlas Daniel Hůlka: "Ta svině Renč něco nakecala Svobodovým dětem,"! Potvrdil to svými rozhovory sám Renč. To je neuvěřitelné! Navíc tento člověk tvrdí, že Vendula a Sidovský začali dělat s Karla Svobody psychopata a blázna. To je absolutní lež ! Každý psychiatr vám řekne, že člověk kterého postihnou deprese není blázen a už vůbec není psychopatem! Pokud si chce Renč hrát na jediného spravedlivého,který prý chce chránit Karla Svobodu před špínou, tak by si měl alespoň zjistit tato prostá a všeobecně známá fakta. Renč se prostě projevuje jako bezcitný primitiv. Mimochodem: být na místě Petra Muka okamžitě odstoupím z role rabiho Löeva v muzikálu Golem. Předpokládám, že nemá zapotřebí nechat se urážet zrovna Renčem. -
Re: Neurážejte, nevíte jestli nejsem váš doktor :o)
*1* *1* *1* Čau *3* *3* -
Re: Odcházíj
Jé, co to tady řešíte??? Viz Inkvizitor. Co je to zač? Tak jděte. Nikdo si ani nevšimne, že jste odešel. Každý je zde zahleděný do svých pří... Jé, řešit jestli se někdo podepisuje jako já. To si snad děláte srandu,ne??? *1* *1* *1* -
Neurážejte, nevíte jestli nejsem váš doktor :o)
Klasika, když vyjádříte názor máte příznivce z řad lidí stejného názoru a odpůrce v lidech jiného názoru. To víme a nemusíme sem psát. Diskutujeme, aby jsme si pomocí mnoha názorů udělali ve věci jasno. Změníte-li však svůj pohled a přiznáte, že pomocí diskuze a jiných názorů vidíte zkutečnosti, které jste před tím neviděli, začnete být odsuzován a zatracován, že měníte názor. Pokud by však změna názoru byla věcí nepřijatelnou, proč nám jde o to, měnit názory druhých? Inkvizitor ukončil svoji účast, já udělám to stejné, byť si na tom všichni smlsnete. Ale, diskuze je tu kolem Renče a Svobodových a místo toho sklouzává k osobním negativním výlevům což je směšné a zbytečné. Mějte se fajn, hlavně vy vulgární a ustrašení. Díky Vám člověk snáze rozezná ty dobré. -
Re: Re: pomoc
Souhlas mě umřít dítě tak je to muj konec,nezaslouží si tolik hnusu co se na ni valí.Přeju jí hodně síly a měla by odjet daleko od těch nenávistných sviní co na ni plivou -
Odcházíj
Protože nějaký "inteligent" národa píše pod mým nickem, končím diskusi. Cokoli další tu napíše Inkvizitor, nepochází ode mne a je to podvodník. *16* -
Re: pomoc
jsem stejného názoru. víc takovych jako je Vendula!!! Renč ji nesahá ani po kotníky a to co napsaly v dnešním AHA je hnus nad hnus!! *16* -
Re: Proč i děti?
Pro XY: nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno - kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi. -
Re: pomoc
Myslím si to samé. Obdivuji ji. Denně docházela do Motola za cizími nemocnými, často umírajícími dětmi. Na místo, kde jí taky umřela Klárinka. To by svedl málo kdo. Já ne. Je to báječná žena. *3* -
Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To všechno bylo vážně z tvé hlavy???? -
pomoc
Než začne kdokoliv obviňovat Vendulu Svobodovou, nechť se podíva na tento odkaz http://www.kapkanadeje.cz/jak_jsme_ jiz_pomohli.php a zamyslí se sám nad sebou. Zajímalo by mě, komu všemu ve svém životě pomohl Renč?! Asi bychom všichni koukali na prázdný seznam. Těší mě, že mnoho lidiček má stejný názor jako já. Přeji všem lidem co mají srdce na pravém místě pěkný den -
Re: Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Jak často měním názory? -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To je věcí názoru. -
Re: Re: Re: Proč i děti?
Ano, vše co jsem tu napsal. -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
Tak my už si tykáme??? *14*