-
Re: Souhlasim s Rencem!
terezo ,to co udělal renč je sice jeho názor , ale měl ctít karla svobodu a především pozůstalé a také nezapomen na lidi ,ktere se přišli důstojně rozločit ,právě s karlem svobodou.. to co udělal renč je sice nějaké vyjadření nesouhlasu /třeba s vendulou/ ,ale tyto věci se dají vyjadřit jiným způsobem a hlavně jinde. toto rouzloučení bylo věnováno karlovi a proto to renč měl respektovat. tímto co udělal ,přeci dal jasně najevo ,proč tam je .šlo mu jen o to ,aby vyjádřil svůj názor, ale ostatní lidé se tam šli rozloučit s člověkem ,který pro každého něco znamenal a na tot renč trochu opoměl---S O B E Č E K. -
Filip renč - diskusní forum
Pane Renči, nevím jaké máte nevyřízené účty s paní Svobodovou a ani mě to nezajímá, i když si o Vašem chování myslím své. Ale nemohu zůstat chladná k Vašim stupidním výrokům týkajících se psychicky nemocných. Pokud považujete člověka trpícího depresemi za psychopatického blázna, tak to skutečně svědčí o tom, že sám nejste úplně vpořádku. Jako by nestačilo, že se lidé za svá psychická onemocnění stále ještě stydí, musíte tomu vy dělat takovou negativní publicitu. Nyní by snad bylo více na místě zdůraznit, kam to až může vést, pokud to člověk účinně neřeší s odborníkem. -
Re: Re: Re: Co o tom víte?
No, jak bych to řekl.... Myslím, že inteligentní člověk, zejména pokud opravdu není blízký rodinný přítel si na pohřbu nesedne do první lajny.
A taky si myslím, že ať mám vůči zesnulému nebo jeho manželce cokoliv, beru pohřeb jako poslední poctu tomu zesnulému. A pokud se na tom pohřbu všichni postaví, udělám to taky. Pokud budu cítit potřebu cokoliv si vyřídit, zajdu za vdovou osobně a řeknu jí do očí, co si myslím. -
morální skvost Renč
Zpráva: "Negativní reakce ale bohužel nejsou pouze na internetu. Za své chování se Filip Renč dočkal už i osobních konfliktů.
„Kvůli Vendule na mě teď lidé plivou, aniž by věděli proč. Takové negativní vášně jsem ještě nezažil,” popisuje své zážitky Renč."
Dodávám: Co se "pan režizér" diví? Zrovna tak jak stojí on za svým "názorem", tak za svým názorem dokáží stát i lidi. S tím přece "pan režizér" mohl počítat. Také mám ten názor, že je to zme.tek. -
Re: Pan Renč je
Vyborne!!! Jsem rada, ze se nasel dalsi inteligentni neovlivnitelny clovek! -
měl vstanout... a potom všem se omluvit.
Absolutně jsem jeho výstup fakticky nepochopila. A ani nebudu chtít chápat. Vůbec tomu nerozumím. A proč si šel sednout do první řady, která je určena rodině?.. Fakt stupido. Taky nechápu, proč Vendulu obviňuje..I kdyby to byla pravda, že byla nevěrná..nevěřím tomu, že by kvůli tomu spáchal K.S. sebevraždu. Kolik je na světě nevěrných lidí? Hodně. A kdyby se měl každý kvůli nevěře zabíjet, tak tady už nikdo není. -
o jé
kdybyste měli jasno ve všem, co se děje mezi vašimi blízkými tak jako máte jasno v tomhle, to by byla bomba, že jo, moralisti? do koho budeme šťourat zejtra? -
Můj názor
Myslím, že obě strany si nemají co vyčítat. Panu Renči by neškodilo trochu lidskosti, Vendulka toho má hodně zlého za sebou a prochází peklem. Nedokážu si ani představit, jak jí je. Filip Renč má právo vyjádřit svůj názor, ale mohl to udělat taktněji. Nejlepší by bývalo bylo, kdyby byli všichni ticho a neosočovali se jeden na druhého. Proč to pan Svoboda udělal se stejně nikdo nedozví a stejně to už nikdo bohužel nezmění. Vše se mělo řešit ještě za jeho života, nemuselo k takové tragédii vůbec dojít. *9* -
Re: Re: morální skvost renč
casto ve svych prispevcich operujes s IQ a slecnou Rence...nemas v tehle oblasti nejaky problem? na me pusobis jako klasickej davovej vyrvavac, znas to: Svine...hazejte po nich kameny...hura... *13* -
tebe by asi nevadilo,kdyby Tvoji rodinu Renc spinil a hodnotil te ja ses malo inzeligentni co to je nazor Renca s tim souhlasis aby spinil lidi, ktere nezna! On nevi ani co je slusnost sednul si tam s tou svoji jako uplne sproste hovado. -
Pan Renč je "sekáč"
Pan Renč vyjádřil svůj osobní názor. Podle mě je velice statečný. Přeji mu vše dobré. -
Absloutně nechápu, ty jsi asi spřízněná duše jediné osoby(Renče), která když jí teče do bot, udělá cokoliv aby byla zase vidět.Proč by měla Vendula dávat trestní oznámení na blbečka, aby zase mohli lidé tvého typu na ni nadávat? -
... a nhlede na to, nepostavil se proto, ze mel padny duvod... a diky tomu, ze neni svine jako ostatni, nehodla duvod zverejnovat, protoze moc dobre vi, ze by tak nejvice ublizil "nejvice litovane Vendulce". Coz nema zapotrebi. -
Souhlasim s Rencem!
Muj nazor je takovy... Souhlasim s Filipem Rencem, protoze si myslim, ze moc dobre vi, proc se tak spolecne s detmi Karla Svobody zachoval. Renc je dost chytry na to, aby vedel, co dela. Rozhodne nema zapotrebi se zviditelnovat. Myslim, ze pokud udelal to co udelal, mel proto mit dost silny duvod. Jeho chovani chapu a preji mu, aby mu dali media co nejdrive pokoj. Vendulu lituji, ale kdyz ji tolik vadi sms a natlak Rence, proc tedy na neho nepoda trestne oznameni??? Na povrch by patrne mohlo vzejit i plno dalsiho, neprilis hezkeho chovani, coz myslim, ze uz tak je dost. Renc dela spravne, ze si stoji za vlastni, nazorem! -
Re: Filip Renč
Panebože jste vůbec normální když napíšete proti druhé straně??? Co jsou jeho děti? Ty jsou nejbližší dokonce bližší než Svobodová! Jak je dětem co přišly o oba rodiče si vůbec dokážete představit??? Věděly co dělají a proč to dělají !! To Vás ale nenapadá co ?? -
Re: Jen tak dále
Když ten pan Renč byl takový přítel pana Svobody,tak se měl na jeho pohřbu ,alespoň postavit jako ostatní,jinak je to jen arogantní a ubohý excentrik. -
Re: Přátelé
na Golemovi jsme byli, pan Muk byl úžasný, pokud Renčovi - chudáčkovi vadí sláva kolegy, nejlepší by bylo, aby to celé odehrál sám, ale to by na to zas nikdo nepřišel, takže bude muset spolknout, že jsou podstatně lepší umělci než on. On je umělec jen v nevychovanosti!! *10* *16* -
Přátelé
Teď jsem hovořil s několika lidmi z okolí pana Svobody a Petra Muka. A řekli mě tohle: jednání Filipa Renče je absolutně nepochopitelné a odsuzujeme to. A co se týká Petra Muka, kterého Renč urazil v rozhovoru pro Idnes,kde řekl, že svým psychickým stavem ohrožuje představení Golema, tak mě bylo řečeno tohle: "produkce muzikálu jednoznačně stojí za Petrem Mukem a tvrzení Renče je absurdní. Stačí si zajít na představení a sledovat reakce publika, které na všech představeních oceňuje výkon Petra Muka na otevřené scéně tedy v průběhu představení," ! Tak co na to Renč řekne ??? Zase bude lhát ??? *10* -
Re: Lhář a dobytek
maš pravdu -
Lhář a dobytek
Tak ty se teď budeš vymlouvat na syna pana Svobody?
Jak směšný.
On dopředu věděl, že se bude vstávat?