Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renč není fracek

Myslím, že byste si všichni měli přečíst rozhovor s panem Renčem na idnes, kde se k celé věci vyjadřuje a je tam i vyjádření Petra Svobody, který potvrdil, že Renč seděl na pohřbu na jeho přání v první řadě. Kde se v lidech bere taková nenávist a zloba. Kdybyste mohli, tak ho snad ukamenujete. Fakt jako ve středověku.
  • Re: Re: Re: Re: Souhlasim s Rencem!

Barunko, Barunko... Karel se zabil, protoze uz se nemohl koukat an utrpeni cloveka, ktery s ni prezival. A divadelni vykon by se dal pripadne pouzit i v nasledujich muzikalech ci jinych dramatech. Mozna by se mohl jmenovat "jak jsem dopadla" ,nebo "jak me vsichni lituji" a nebo zrovna "reziser se meni ve zvire" .. Ja ale reziserovi vzkazuji: "DRZIM PALEC, ABY JSI ZVLADNUL TO, JAK OVLIVNENE OKOLI DOKAZE ATAKOVAT, z dusledku divadelniho vystoupeni sileneho utrpeni vdovy"
  • názor

Nechápu jak ho můžete odsuzovat, nikdo nevíme co vše za tím je. Písnička byla určena pro Vendulku, on to cítil jinak a dal to najevo. Je to čiste jeho věc. Na pohřeb přišel, uctil památku pana Svobody. A co je mezi Vendulkou a ním do toho z nás nikomu nic není.
  • Názor

Bolí mě, když čtu hrubé urážky na adresu pana Filipa Renče. Nebyl to on, který by jako první vyvolal tento mediální boj. Byl osloven, řekl svůj názor ohledně smrti K.Svobody tak, jako spousta dalších oslovených. Je s podivem, jak na to paní Svobodová reagovala. Pochybuji, že podobné SMS jako Renčovi, posílala i ostatním, kteří se k možným příčinám činu svého kolegy vyjadřovali. Nakonec jeho reakci na její SMS, tedy jejich soukromou komunikaci, poskytla médiím. No to mi fakt nepříjde moc důstojné památce zemřelého manžela. A co se týká pohřbu, doporučuji shlédnout video záznam, dostupný na netu. Paní Svobodová jistě měla osobní důvod povstát při poslední písni. Byla psána pro ni. Je však zcela běžné, že smuteční hosté povstávají ve chvíli, kdy rakev "odjíždí". Pan Renč byl první, který se v tu chvíli postavil, ze všech dosud sedících. Nedopustil se ničeho, za co by měl stát na pranýři. Jediné, co mi přišlo "v první řadě" zarážející, byly docela nevhodně odhalené nohy truchlící vdovy. Paní Svobodovou jsem vždy moc obdivovala, ale řeknu vám, že události posledních dní mi trochu změnily pohled. A je mi to líto. Znovu si pouštím záznam z pohřbu a říkám si, jak je to možné, že člověk na pokraji zhroucení dokáže najednou během pár vteřin zcela racionálně organizovat lidi a ještě poočku sledovat, jak na to reaguje zbytek po pravici. Cením si vždycky otevřeného názoru. Pan Renč měl tu odvahu a vyjádřil ho. A nemyslím, že by překročil hranice o nic víc, než jiní oslovení. Jenže těm ostatním už paní Svobodová SMS nepsala....
  • Re: názor

Ano, ano ... urazky v tomhle state me vubec neprekvapuji... I kdyz... predpokladala bych, ze pokud amte rodinu, ze i inteligence nejake bude.
  • Re: Re: Re: Souhlasim s Rencem!

to je sice hezké ,ale to jsou jen spekulace , nic se veřejně neví,ale co víme určitě ,že právě karel svoboda svou ženu ctil a miloval,a jestli mezi nimi něco bylo ,jen sám karel měl právo ji odsoudit a to do poslední chvíle neudělal.a tak si myslím ,že renč měl repektovat nazor karla .
  • Filip Renč

Nevím co je špatného na jeho názoru .Pokud to tak cítí ať jedná jak chce. Myslím, že jsou důležitější věci než nafouknutá bublina ohledně pana Renče. Nesuďte ho za jeho postoj když o tom nic nevíme . Média jsou mocná a Vás trochu ovlivnila .
  • Re: Re: o jé

príma pořídim si na to blicí pytliky *3*
  • názor

Pane Renči,jsem s celou rodinou škován Váším vystupováním ohledně smrti genia pana Svobody.Doufám,že se alespoň trochu stydíte.Chováte se hůř než PAROUBEK.Je mi Vás líto- běžte se léčit,u nás jste skončil i jako rádoby umělec.
  • Re: Asi ví o čem mluví

V žádném případě neosuhlasím s tím co F. Renč předvedl, jeho názory na smrt K.Svobody mě absolutně nezajímají, domnívám se, že by se měl za svoje velmi nevhodné chování omluvit, nebo už na ty jeho fily opravdu nikdo nepůjde. Osobně jsem začala citit vůči Renčovi velkou zášť. Je to normální hulvát.
  • Re: Asi ví o čem mluví

Souhlasim s Tebou! A Renci! Nikomu se neomlouvat!!!
  • Re: Re: Souhlasim s Rencem!

Mila Barunko! Urcite mas pravdu v tom, ze na pohrbu byl kvuli Karlu Svobodovi... ale vzi se do pocitu.. "jsi na pohrbu nekomu hodne blizkemu, nekomu koho mas silene rada a jeho zena ho do posledni chvile ponizovala, treba i podvadela, proste absolutne mu srazila sebevedomi v zapomeni toho, co pro ni dotycny kdy udelal" Ty by jsi dokazala se na ni jen podivat? Kdyz by sji vedela,ze byla hlavni duvod urti dotycneho??? Ja tedy ne... Filip je frajer, protoze to drzi v sobe! Neni to zadny "okurka", co by se chtel zviditelnit, proto se zachoval, tak jak se zachoval a vse hnusne drzi v sobe.
  • Re: Dan Hůlka měl pravdu !

ano, je to tak
  • Re: Pan Renč je

Na svůj osobní názor má právo,ale tady jde o to, v jaké chvíli ho vyjádřil.A že by to bylo statečné?!Promiňte,ale statečné by bylo,kdyby svůj názor řekl přímo tomu,koho se týká do očí,bez přítomnosti médií.Ale ne v době,kdy paní Svobodobá prožívá těžké chvíle.
  • Asi ví o čem mluví

Pan Renč by si asi nikdy nedovolit vyjadřovat se negativně vůči okolnostem smrti pana Svobody,kdyby neměl dobrý důvod. Píseň,kterou zahráli na pohřbu,měla nejspíš vyjadřovat lásku mezi Vendulou Svobodovou a panem Svobodou. Pokud ji Filip Renč nepovažoval za upřímnou,jistě věděl proč a proto bylo celkem pochopitelné,že zústal mlčky sedět. Tiše vyjádřil svůj názor,nikoho nenapadal a nevyvolal žádný skandál.Nejsme v 30-tych letech,aby jsme se neustále řídili nějakou přesnou etiketou. Už se to dnes tak stává,že si tu a tam vyjádříme svůj názor.
  • Re: o jé

Do tebe!!!
  • Re: Blázen?

Naprosto souhlasím
  • měl by vstát a omluvit se

Měl by vstát a omluvit se!!!!
  • názor

nevím, jaké vztahy jsou mezi těmito lidmi, možná je tam něco, co veřejnost ani netuší.. Nechci se zastávat ani Filipa Renče, ani Venduly Svobodové.. To že se při té písni nepostavil a pak nekondoloval, budiž, jen nechápu, jak si mohl dovolit si sednout do první řady. To se mi fakt hodně nelíbilo... *13* *5*
  • Re: Souhlasim s Rencem!

Souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit