Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: padesátník

Ty jsi fakt omyl -přírody. Podle tebe tam zřejmě měla jít v teplákách a sedět v pozoru. Bože můj, co jsi to za člověka?
  • Re: Re: padesátník

určitě nejde za hvězdu a nedává nožku přes nožku jako v báru.
  • Re: padesátník

a jak se podle tebe chová člověk,. když je na pohřbu měkoho, koho velmi miluje(stačí když ho má rád) Jde tam s úsměvem na rtech?No to asi ne
  • Co ty na to Renči?

Tak tohle Ti,Renči moc popularity nepřineslo, viď?
  • Pane Renči

Nemám ve zvyku používat hrubé výrazy. Za to co jste udělal na pohřbu i před tím rodině Karla Svobody nemohu jinak než konstatovat, že jste nízký a malý člověk. Možná si řeknete, že nemám právo na tato slova. Ale já to právo mám, protože jsem Karla znal a měl jsem ho rád, a stejně tak znám i jeho manželku Vendulu. A dovoluji si říct, že si taková svinstva jaká jste předvedl nezaslouží. Svého manžela měla velmi ráda a nikdy mu nic špatného neudělala. Kdyby byl Karel na živu tak by vám pane režisére rozbil hubu. Jsem věřící člověk a dovolím si proto tvrdit, že všechno špatné co jste provedl se vám vrátí. Minimálně až jednou i vy přejdete na druhou stranu.
  • padesátník

Já nejsem při Vendulce tak by se nechovala kdyby ho měla ráda.Renč udělal jen dobře že ji pokořil.
  • nic

Na radu Pavla jsem shlédla kousek pohřbu p. Svobody. Nevím, co tady viděl on, ale já se ještě teď třesu... Milý pan Renč už dávno seděl v 1.řadě s brejličkama na vočích a tvářil se důležitě, zatímco Vendulu museli podepírat, aby tam vůbec došla. Seděl tam dříve než jeho vlastní žena!!!! A ještě měl tu drzost sednout si kousek od ní. Nechápu, co je za člověka. Už ho neberu a kašlu na jeho filmy.
  • podpora

Každopádně jsem moc ráda, že je nás tolik, kteří vendule vyjadřujeme podporu a postavili jsme se za ni. Tohle si nezasloužila. Já jí mám za velmi silnou a statečnou ženu, která to něměla a bohužel ještě dlouho nebude mít lehké a už jen to, co dělá pro Kapku je obdivuhodné, vážím si jí a moc jí přeju, aby se svým synem byla šťastná. Je mi jí moc líto a to, že neměla chuděra klid ani na pohřbu vlastního manžela mi přijde teda nechutné. Renč je normalní krysa a věřím, že se mu to všechno vrátí zpátky..
  • Frenč_nevychovaný fracek

to, co jsem viděla včera v televizi , mnou otřáslo. Kam se poděla normální lidská slušnost?
    U mě je to jen napomádovaná lidská zrůda, bohužel se nenašel nikdo, kdo by mu na pohřbu ukázal , kde je jeho místo! Páni umělci se bojí si to sním rozházet, že by je třeba neobsadil do svých filmů a muzikálů a oni by mohli přijít o peníze. Všechno pouze faleš a přetvářka!
    Paní Svobodová jim nemůže být ničím prospěšná, tak jí nechají beztrestně urážet !
  • pro pana Renče...

Někdo režíruje celosvětově známé filmy,někdo zase pohřby.Dobrých režisérů není skrátka nikdy dost...
  • Re: bl

Prudič Renč nemá co dělat v první řadě, pohřeb jsem sledovala na internetu, byl to evidentní naschvál. Tentokrát Nova ani Blesk nejsou mlžiči!!!!!
  • Re: padesátník

Ty seš taky pěknej....ty neumíš počítat. Zalez a už nic nepiš!!!!
  • Neskutečné

Vážený pane Renči, Váš film Requiem pro panenku jsem měla coby oblíbený film, teď po tom co jste předvedl během tohoto týdne jsem pochopila proč je ten film tak dobře režírovaný-jste stejná hyena v lidské podobě jako byly ošetřovatelky v Vašem filmu. Tímto jste zahodil veškerý možný obdov k Vá jako člověku a řeziséru, v tomto okamžiku se mi zvedá z Vás žaludek.
  • Re: bl

Ale jdi Pavlíku...snad jsi to Renčovi nesežral! K odsouzení je tady hlavně Renč a to nejen pro to, co udělal včera. Ale i za to, jak hnedle napsal Vendule SMS, která byla fakt nelidská. Nikdo z nás neví, jak to bylo doopravdy mezi Svobodovýma, ale Vendula toho zažila v životě už dost a měl ji nechat v klidu.
  • MF

Podívejte se na záznam z pohřbu co je na iDnes a pak sem dejte svůj názor. To co bylo na Nove,to je pouze divadlo pro stádo vašeho ražení.
  • Zklamání

Pane Renči, měla jsem Vás za slušného člověka, vážila jsem si Vaší práce, filmy ve Vaší režii jsou super. Ví se o Vás, že jste s věrností na štíru, že nežijete žádným spořádaným životem. Kde berete právě Vy tu drzost někoho kritizovat a někým opovrhovat. Ať už bylo mezi Svobodovými cokoliv, Vám do toho nic není. Jejich život bych nechtěla žít ani za ty peníze, ani za tu slávu. Co jste včera předvedl ve Strašnickém krematoriu bylo nechutné a myslím, že jste se tím odsoudil vy sám, ač jste chtěl nejspíš potrestat paní Svobodovou. Nakonec jste to byl jen vy a děti pana Svobody, kdo se choval tak neuctivě, ostatní stáli a to mluví za vše. K čemu je talent, když se člověk chová jako úplný primitiv???
  • padesátník

Za delší dobu se dočkáme pravdy.Asi někdo tady neumí počítat.P.Renč je jen teoretik .Jeho děti budou taky chtít vědět pravdu ,tak vyčkejte s tím nadáváním!!
  • Renč

Už se budu jen opakovat, ale bylo to opravdu nechutné, že se Renč vecpal do první řady. To je přece čestné místo, které patří rodině. Jsem hrozně ráda, že nejen já jsem si okamžitě řekla: "Tak a na tvých filmech mě už nikdo neuvidí!"
  • bl

Povstali jsme, až když rakev odjížděla z katafalku, jak to bývá na pohřbech obvyklé" řekl Renč iDNES.cz. ...tak už přestaňte dělat z Renče hovado.Nova dala do zpráv jenom to, co se jim hodilo do krámu a 99%národa se toho chytlo. Odsuzujte Novu,Blesk atd..,to je ta banda co neinformuje,ale dezinformuje.
  • hamba

Filipe Renči myslim si, že si pěkně trapnej, když se neumíš chovat na pohřbu tak se ho nezůčastňuj, bylo to opravdu nevkusný a ubohý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit