-
Panu Renčovi
Pane Renči,po tom co jste předvedl
na pohřbu pana Karla Svobody
jsem si zhnuseně odsedl od televize
a litoval paní Vendulu Svobodovou.
Je to možné,že mezi umělci ještě
existují takové skryté kr.....y?
Pro mě jako umělec jste skončil a na
Vaše filmy přestanu chodit.Doufám,že to
udělá každý slušný člověk v tomto státě. -
Re: Re: omyl
Ale on prokazal pred celym narodem ze se chovat neumi,co umi je byt akorat sprosty a pak jeste,kde si jak poridit nove dite.... -
Blbost v první řadě
Renči, id.o.e, přísahám, že mě v kině na tvým filmu už nikdo neuvidí. A jestli si myslíš, že na mě nesejde, tak nejsem sama, kdo si na tebe udělal názor a u koho jsi skončil. Pohřby jsou i k projevení úcty mrtvýmu a ne k vyřizování účtů, ať už je Vendula Svobodová jakákoliv. A nechápu co ses cpal do první řady, nejsi rodina. Podívej se na svůj život a pak suď druhý, tu svou malou holčičku jsi ani nechtěl přiznat a teď budeš dělat komedie a necháváš se s ní fotit v zoologický....Zrovna ty někomu říkej o hereckým výkonu. Jsi H-V-ADO. -
Re: OMYL?
Je pravda, že stárnutí je těžké, ale deprese velice ubližuje právě těm nejbližším.Ostatní o ní nemusí ani vědět. A pokud se |Vendula měla starat o dítě a chránit ho před tím a nezbláznit se, musela určitě i takové prostředí opouštět. Její muž nevyhledal správnou pomoc a to musí být pak ve vztahu opravdu zničující. Sama deprese mám a vím o čem mluvím. A kdy si chce člověk vzít život nejvíc-když zjistí, že už nemá sílu milovat ty, které miluje a že jim ubližuje. -
Re: omyl
Pokud se umí chovat,tak to snad šestadvacetiletýmu klukovi a ženě, která tu nežije a asi nezná pravidla zdejší piety ,dokáže vysvětlit, že se to nehodí ! -
Fuj
Do nedávna jsem měla F.Renče ráda, jeho film Román pro ženy jsem viděla mnohokrát. Proto teď jen nevěřícně koukám, jak se chová. Odkryl svou pravou tvář. Měl by někam zalést a neukazovat se, fuj fuj stydět se. Je to chudák. Říká se, že Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, tak honem ať už melou a semlejou ho!!! *5* *13* *10* -
Re: Renč
Připojuji se,Vendulo hodně síly , jsme s tebou! Renč je ostuda naší kultury. -
omyl
taky je to jen člověk a byl o to požádán by seděl v předu !!!! -
Stydte se!!!
Mily pane Renc,byt Vama tak zalezu nekam,kde nebudu videt a slyset.Takovou ostudu jakou jste si u skoro celeho naroda udelal dlouho mit nebudete.A nebo je to od Vas taktika,aby jste se konecne zviditelnil?Je to hnus co jste dokazal na pohrbu pana Svobody... -
Re: Fakta versus smutek...
Já musím souhlasit. Faktem také zůstává to, že doposud se našlo hodně lidí, kteří odsoudili paní Vendulu. ALE PROČ?
Nebudem si nic nalhávat a přiznejme si to, že ten, kdo udělal něco špatného je pan Svoboda. Nejen, že svým, možná chvilkovým, selháním způsobil bolest svým nejbližším, ale i celému národu. Takže si myslím, že v tomto případě je viník známý ..... je to pan Svoboda....
I mě to moc bolí a jsem z toho smutná a co potom asi cítí paní Vendula? -
Renč
Co si chtěl Renč dokázat,včera všem ukázal jaký doopravdy je,ubožák.Vendulo upřímnou soustrast,hodně síly.... -
Re: režie
ať už raději nic nevysvětluje ubožák stejně by to byly jen samé lži ! podepsal si nad sebou ortel a může dělat co chce skončil. -
Hnus
Na pohřeb se chodíme loučit s lidmi blízkým našim srdcím a NE se zviditelňovat, ubližovat a urážet)-: Měl byste si zamést nejprve pořádně před svým prahem a poté se začít chovat hodno svému věku. Je to smutné využívat smrti někoho koho si "vážíte" - opravdu hnus!...no, ale o Vás se mluví a toho jste chtěl zřejmě docílit ne?...tak gratuluji!Na Vás pane Renč je škoda plýtvat více slovy, je mi Vás "líto"! -
nechtěj vědět co je deprese
Nevážený pane Renči,vážně doufám, že si tuhle diskuzi pročtete. A chtěla bych vás upozornit, že lidé, kteří odejdou ze světa takovouhle formou, zůstávají na něm déle, než jejich mrtvá těla. Svoboda ví, co děláte. A to vám přeju. Však se s ním jednou potkáte. Těšte se, zda ocení vaše chování. *13* -
Re: režie
Co ho k tomu vedlo? Aby si národ vůbec všiml, že existuje. Reklama, ať je jakákoliv, je reklama. A co jiného takový ubožák může dokázat? Je mi líto všech co se od takového NIKOHO nechají režírovat! -
Re: pohřeb p.Svobody
Také jsem si všimla, že děti pana Svobody se tvářili jako psí studení čumáci. Kde byly, když bylo tátovi nejhůř , viditelně hubnul a měl deprese_??. Proč mu nepřispěchali na pomoc ? Nechali v tom Vendulu samotnou.
Táta asi věděl, proč odešel a nezanechal žádný dopis na rozloučenou. -
OMYL?
Řada lidí jistě nyní spekuluje, zda je Filip Renč takový charakter,že podstoupil veřejnou ostudu a opovržení, jen aby dal najevo svůj postoj k mladé vdově,která možná přispěla ke smutnému konci hudebního génia či zda je tento muž naprosto bez skrupulí a svědomí.Můj názor je ten,že ač už p.Vendula svým jednáním v posledních týdnech života Karla Svobody jakkoli mohla napomoci k rozhodnutí k tomuto konečnému kroku, nemůže ji nikdo odsuzovat. Udělala by jen to, co již úplně beztrestně a leckdy i naprosto bezdůvodně udělalo hodně z nás.Mladá, dvacetiletá dívka si neuvědomuje, že stárnutí se kromě obličeje a jiných částí těla nevyhne ani duše.Tragédie a smutky, které člověk unese ve třiceti neunese před sedmdesátkou.Život s géniem nebývá jednoduchý a se stárnoucím géniem dvojnásobně.Vendula si myslím užila tolik trápení, že pokud se něčím provinila,tak ji nesuďme, i ona je jen člověk a má nárok na trochu štěstí a radosti.a p.Renč...ten je dle mého názoru ten poslední, kdo by měl právo hodit kamenem. -
režie
Pan režisér Renč, se rozhodl, že bude režírovat pohřeb, a děti pana Karla Svobody se mu úplně podřídili.Nakonec pohřbu sice povstali, aby vzdali čest panu Svobodovi, ale až na pokyn pana režiséra, který vstal jako první, a po něm zbytek rodiny. Kdo tu vlastně hrál divadlo?
A do první řady opravdu patří jenom rodina. Nevzpomínám si, že bych někde četla,o jejich přátelství. A na pohřbu se nebojuje, ale ctí památka zesnulého. Ať pan Renč, vysvětlí, co ho k tomu vedlo. -
renč
nechci hodnotit vztahy v rodine Svobodových nebo vztahy F.Renče.Ať si každý z nás sáhne do svědomí a s klidem prohlasí u nás je to dokonalé,ale že Renč nemá úctu k mrtvému a jeho rodině a je tak senzace chtivý,že mu není hanba použít ani smrt člověk, to je hodně smutné a vypovídá to o jeho osobnosti.
To už jako režiser neví jak se zviditelnit?Je mi z toho hodně smutno. -
Renč
Pane Renč,pokud by jste něco dokázal,jako Menzel,Svěrák nebo Forman,tak si myslím,že si Vás lidi nebudou tak brát do huby,ale vás neznají ani na UKRAJINĚ, natož ve světě,tak se nad sebou zamyslete a zkuste se stát slavný jiným způsobem... *10*