Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Názor

Škoda,bylo by to zajímavý...Dík za odpověď.. *9*
  • Re: Odvazny

Nešlo o vyjadřování názorů, ale o pohřeb. Komedie, tyjátry a vystoupení, ať si nechají na jindy a jinam...
  • Re: Re: Re: Re: Názor

Tak ta slavná určitě nejsem.Ale mám ji ráda už od dětství.

Renč se svýma morálními kvalitama má nejmíň co někomu vyčítat. Spíš měl synovi pana Svobody vysvětlit, kde byl se svou pomocí, když se Svoboda hroutil z přepracování v muzikálu Golem. Dělal ho s ním, tak to musel vidět. Teď si bude hrát na jeho přítele a vyčítat, že mu měly všichni pomoct a co dělal on? Nic, jen se teď zviditelňuje na úkor mrtvého - to je fakt charakter z něhož se otáčí žaludek.
  • Re: Primitiv

Možná máte s dětmi špatné zkušenosti,ale proč by tímto způsobem ubližovaly p.Vendule v její bolesti,kdyby neměli důvod.Já píši jenom svůj názor.Vše může být jinak,obě strany trpí a národ se zřejmě rozdělil na dvě půlky.Já stojím na straně dětí,těch dospělých.Vždy´t přišli o maminku a teď i o tátu.Určitě podájí nějaké vysvětlení,proč na tom pohřbu nevstaly.
  • Re: Re: Re: Názor

No přeci tu slavnou...??
  • Re: Re: Primitiv

je vidět že své děti ještě nemáš ...

Protože než si tam s dětičkama hačnul, tak mladí Svobodové s Vendulou mluvili a Renč jí posílal velmi povzbudivé sms.

Pokud člověk dá najevo svůj názor,je prostě "PRIMITIV",my ostatní jsme borci,taky to tu tak vypadá,ne?.. *5*
  • Odvazny

Proč ryjete do Renče, když seděl vedle jeho vlastního syna a ten ma stejný nazor.!!!! asi chtěl at tam sedí.
  • Máslo na hlavě?

Pane Renči, nemáte nááááhodou nějaké špatné svědomí? jestli jste třeba panu svobodovi nějak nehelpnul s těmi depresemi. Nebo nepovídal jste si s ním o Vendule???????????? Takhle se opravdu chovají spíš viníci než přátelé.
  • Renc

Docela silne kafe to co predvedl Renc na pohrebe Svobody...Sednout si vedle vdovy do prvni rady potom co ji verejne obvinil, nepodat ji ruku...
    Preji mu aby se mu to jeho chovani vratilo jako bumerang...
  • Re: Re: Názor

Jsem obyčejný člověk,tak nevím,koho myslíte.
  • Re: Re: Re: Primitiv

precti si to jeste jednou!!
  • Re: Názor

Není mi jasné, jestli si vážně myslíte, že je člověk schopný v šoku a hrůze udržovat auru nevinnosti kolem sebevraha. Mnozí lidé popravdě řeknou, že je naštval ten, kterého milovali, když zemřel. Sebevražda bolí a určitě je těžké jí odpustit. Pan Renč ovšem asi neví, co to je bolest. A děti pana Svobody si určitě s tatínkem netelefonovaly o jeho depresích. Ty si užívala Vendula. *9*
  • renč

styď se Renči ??!! co si o sobě myslíš,sám jsi nic nedokázal.proč jsi lezl do první řady,co jsi tam proboha chtěl?? a ještě pomlouváš,tak ubohého člověka neznám.Kdyby nebylo Svobody tak si v hnoji.a starej se laskavě o své nemanželské děti,ať nemají bídu,když ty jsi ta jednička!!!
  • Re: Re: Primitiv

Pokud vím, nemluvila o svých dětech...

Děti se k tobě chovají tak, jak jsis je vychovala.
  • Re: Názor

Paní Heleno,nejste ta ,která si myslím...
  • Primitiv

Nesouhlasím s pí. Helenou, děti umí ublížit víc nežli cizí,zřejmě tuto zkušenost nemáte a proto máte tento názor.Pan Renč je chudák, bylo to silně nedůstojné od něj i od dětí. Nechápu to, že se dospělí lidé nechají tak lehce ovlivnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit