Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renč - nechutnost!

Pan Renč je normalni drzý nevychovanec, který nemá jediný kousek úcty k p. Svobodovi a jeho ženě, která teď prožívá obrovskou bolest. Nemá nejmenší právo soudit jejich vztah a zviditelňovat se tímto způsobem je nechutné. Je mi z neho na zvraceni a doufam, ze se tato slova k nemu dostanou
  • Re: Jak jste všichni chytří?

Já se vám na ty otázky odpovědět pokusím-
    1) Víte proč si p. Renč sedl do první řady? (Co když to bylo na přání dětí p. Svobody)- To je sice docela dost možné, že si to přály děti, ale Renč měl mít tolik soudnosti a do první řady téměř vedle jím nenáviděné p. Svobodvé si sedat neměl, navíc kdo si tam měl sednout místo něj, kdo jím byl dlouholetým přítelem a necpal se tam byl K. Gott.
    2) Víte proč k tragické událosi došlo? (Možná má p. Renč více informací, a není za tím jen případná nevěra, proto se třeba p. Renč nepostavil.)- Tím, že nevstal nevyjádřil pohrdání Vendule, ale podařilo se mu a jeho dětem nevzdat hold a zneuctít tak poslední rozloučení!
    3) Víte co na to, že se p. Renč a děti p. Svobody nepostavili, říká odněkud z hůry sám p. Svoboda? (Co když to on sám hodnotí kladně)- Tak nad touto otázkou už snad nemá cenu uvažovat, jelikož se to stějně nikdy nikdo nedozví a je to pořád otom, že nevzdali hold!
    Renč je ubožák a jemu se to vrátí! A pokud ví něco víc, tak dát to najevo způsobem, kterým to udělal je zas a znova jen ubohé! Ať předloží důkazy, ale chce to při vystupování úroveň!
  • ti praví

Dneska jsem se dočetla v mf dnes, že kromě Renče jsou i další lidi z šoubyznysu, kteří zastávají stejný názor jako on. Ti ovšem nebyli tak "odvážní" a vyjádřili tento svůj názor prostě tím, že na pohřeb nepřišli a byla tam zmíněná paní Lucie Bílá. Nevím, kdo je tím dalším, ale pokud to mají být lidé tohoto ražení, tak od nich moralizování teda fakt sedí. Renč je ubohožák, kterého opravdu může omluvit jen to, že je pod vlivem psychotropních a omamných látek-mimochodem tito lidé mají také sklon k sebevraždám a to nepřeju nikomu nic zlého. Co se týká dětí pana Svobody, především si myslím, že se svým otcem už dlouho nežijí a ví jen to, co jim nějací Renčové řekmou. Paní Svobodovou neměli od začátku rádi, mají na to právo. To, že si nestoupli na pohřbu oni, je neslušné, ale přece jen možná omluvitelné. Renč tam neměl co dělat a je mi z něho na blítí.
  • Pane Renči, držím Vám palce

Držím Vám palce, jako jediný jste se zastal dětí a řekl jste svůj názor. Nenechal jste je v tom. Oni ví nejlépe, co se opravdu stalo a co je Vendula zač. Tím dali poprvé najevo svůj názor, který je pro mě důležitější. Byl to jejich otec!. Díky
  • Re: Jak jste všichni chytří?

vazeny pane, nikdo nezna odpovedi. Ale staci se kouknout co to udelalo s lidma a jejich moralnim citenim. To o necem svedci. Svedci to o tom, ze Renč to prehnal. Veci se dali vyresit i jinak. Timto si to Renčik posral u masy lidi, vcetne me, a prohlasuji, ze na tak nemoralniho cloveka se muzu vite co a bojkotuju vsechny jeho vytvori i kdyby ziskali miliony oskaru. konec
  • "PŘÍTEL"

Vážený pane Renči,nevím kdo Vám dal právo plést se do soukromých záležitostí rodiny Svobodových. Jak to opravdu bylo ví jen oni dva, ale chovat se jako prase a přitom se vydávat za přítele pana Svobody, na to už musí mít člověk silný žaludek. Věřím Vám že je pro Vás hrozné že pan Svoboda už není, protože nebýt jeho, tak jste bez práce. Jste namyšlenej floutek bez cti a studu. Povstáním na pohřbu jste měl projevit panu Svobodovi úctu, ale takhle to vypadalo jako když "plivete" na jeho památku. Doufám, že jste jediný takový PŘÍTEL, kterého pan Svoboda měl. Je mi z Vás nanic.
  • Re: nechápete?

My chápeme.Chtěl by jsi být stejně populární a nevíš jak se zviditelni,tak to zkoušíš vlezprdelkováním Renčovi.Ale ten si Tě nevšimne a žádná rolička nebude.
  • Re: pro Renče

...problém pramení vždy v muži? Lucie,vy budete asi divná! Pane Sobodo!Čest Vaši památce a pane Renči asi jste to po...l *9*
  • hyena renč

Na www.golem-muzikal.cz/napiste nam cz můžete vyjádřit své názory na p.Filipa Renče
  • Jak jste všichni chytří?

To co stalo je velice smutné. Jen bych z těch Vašich ohlasů chtěl znát odpověď na tři otázky. Otázky, na které vy určitě odpovědi znáte?!?!? 1) Víte proč si p. Renč sedl do první řady? (Co když to bylo na přání dětí p. Svobody) 2) Víte proč k tragické událosi došlo? (Možná má p. Renč více informací, a není za tím jen případná nevěra, proto se třeba p. Renč nepostavil.) 3) Víte co na to, že se p. Renč a děti p. Svobody nepostavili, říká odněkud z hůry sám p. Svoboda? (Co když to on sám hodnotí kladně) Pokud odpovědi neznáte, nesuďte a nedělejte závěry!! Sami pak můžete být souzeni a je pozdě litovat.
    PS: Já sám opravdu nevím, kde je pravda. Vendulu mám, proto co dělá, opravdu upřímně rád a přeju ji hodně síly. Je škoda, že už neuslyšíme další hity p. Svobody.
  • Re: Renč - Král hlupáků

A jak se omluví panu Svobodovi a nám všem ostatním?
  • Renč - Král hlupáků

Pane Renči,
    Vaše chování je nehorázné!! Jsem velmi
    zklamaná. Jediný rozumný krok, který můžete udělat, je veřejně se omluvit paní Vendule Svobodové. A to RYCHLE *10* *16* *8*
  • pro Renče

Doufám p. Renči, že když jste takový hrdina a děláte ostudu na pohřbu p.Svobody, tak budete mít doufám tolik odvahy si přečíst tyto stránky. Jste bezcharakterní sprostý člověk. Nevěděla jsem, že jste s p.Vendulou a jejím manželem žil? Když tak vše dobře víte a soudíte! Ukliďte si před svým prahem. za vším hledej ženu, ale problém vždy pramení v muži. Sbohem!!!

Přesně chápeme, že víš stejné nic jako všichni okolo, neznáš celou situaci, tudíž nesuď. *13*

OPĚT OPAKUJI.
    Líbí se mě jak všichni vědí o čem mluví a přesto nikdo nemůže vědět víc než oni dva Karel a Vendulka. Také vím o čem mluvím, také jsem měla manželství které jednu dobu nestálo za nic a bylo o nás dvou a né o jednom. Pokud někdo něco ví tak buď to má říci naplno nebo mlčet. To je neuctivé pro ty kdo zůstávájí a nemohou se bránit. *5*
  • nechápete?

Vy to asi nechápete!!! Je pravdou,že způsob jakým upozorňuje Renč na okolnosti smrti a pohřbu jsou nešťasné až vulgární,ale chování pí.Svobodové je hnusné.Renč totiž ví jak se pí. Svobodová chovala a chová.To že má milence a tím Karla dováděla k ještě většímu zoufalství a následně den po sebevrařdě dělala rozhovor v TV jak je to smutná,zarmoucená vdova bylo hnusné!!! Toto všechno Renč ví,a mnoho jiného,ale způsob jakým to dává najevo je nešťastný.
  • HYENA RENČ

Dobrý den, pane Renči, kde berete tu odvahu soudit někoho jiného když sám máte bordel v rodinném životě a sám nevíte co chcete? Tím myslím že si děláte děti kudyma chodíte a pak se horko těžko k nim přiznáváte? Kde berete tu odvahu sednout si do první řady mezi příbuzné a potom sedět jak trouba? To se nedělá a značí to něco o vašem vychování a souhlasím s tím že pana Karla Svobodu zničil ten Váš pitomý GOLEM a paní Vendule Svobodové nesaháte ani po paty! Budu plivat na veškeré vaše fota,díla atd!!! Lepková Martina, Děčín *16*
  • vzkaz

Vážený pane Renči, na pohřeb Karla Svobody jste šel uctít jeho památku, ne si vyřizovat Vaše osobní rozpory s jeho ženou. Opovrhuji Vámi .... Pana Karla jsem si vážila jako člověka s velkým Č. Vy mu nesaháte ani po kotníky a při uctění jeho památky si sedíte na lavici jako ..... nevím jaké slušné slovo by vyjádřilo mé pocity znechucení.
  • Pane Renci

Pane Renci, povazovala jsem Vas za slusneho cloveka. To , co jste predvedl jen dokazuje , jaky jste ve skutecnosti slaboch. Kde jste byl vy, pane Renci, kamarade pana Svobody, kdyz mel zbran v ruce??? Neodsuzujte a nesudte proto pani Svobodovou. Nebyl jste s nimi ve stejnem dome, nesnidal jste s nimi kazde rano a neulehal jste s nimi do stejneho loze!!!
    Proto nesudte. Nemate na to pravo.
  • Re: Re: Renč má svou vinu

Souhlasím. To by se mělo prozkoumat, ale panu Svobodovi už stejně nikdo život nevrátí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit