Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Renč má svou vinu

Naprostý souhlas, neměla by se policie zaměřit na to zda pan Renč nebyl ten psychologický prostředek k jeho sebevraždě? A má pan Renč nějaké alibi?
  • Renči, jdi už do háje

Renči, jestliže se podle Tebe každý podváděný muž zastřelí a je to partnerčina vina, tak potom by muselo být okolo Tebe hodně mrtvých žen. Jsi ubožák, který nikdy neprožil žádný dlouhodobý vztah.
  • Re: Renč má svou vinu

podle hesla "zloděj křičí, chyťte zloděje". Média by se měla zaměřit na toho nevychovaného blbečka jaký on měl podíl na smrti Karla Svobody.
  • Re: Divné

Myslím že byste se měl věnovat práci a ne diskusím na netu,to se to píše za peníze zaměstnavatele že?
  • Smutné

Pane Renči, Vy nevíte, že v první řadě každého smutečního obřadu sedí jen příbuzní pozůstalého? Myslela jsem si, že jste vzdělaný člověk, ale pravidla slušného chování jste zřejmě při studiu vynechal. Tato pravidla platí vždy, i když máte na situaci jiný názor. Je mi Vás upřímně líto!
    Dana R.
  • Re:

Přesně jste vyjádřila to, co cítím i já. Co si takový Renč, který NIKDY nežil v manželském vztahu dovoluje, přesahuje všechny důstojné meze.
  • Renč má svou vinu

Mám takový pocit, že Renč se snaží všechnu vinu hodit na Vendulu, protože se snaží odvést pozornost od šibeničního termínu Golema, který pana Svobodu uštval...
  • "pane" Renči

"Pane" Renči,
    při smutečním obřadu pana Karla Svobody jste se zachoval jako malý drzý spratek a věřím, že vaše nehorázné jednání nezůstane bez odezvy. Jakým právem soudíte druhé? Vždyť právě vy jste již mnohokrát v minulosti svým chováním dokázal, že vaše morálka nestojí za mnoho a nyní jste to jen potvrdil. Bolest, kterou ve svém životě prožívala a prožívá paní Svobodová je alespoň pro mě nepředstavitelná, ale vám zřejmě chybí schopnost empatie. Zkrátka: STYĎTE SE!!!
  • nicka

Opravdová nula je pan Renč. Neslyšela jsem, že by dokázal nějak pomoci a posunout hranice lidství. Fajn-filmíky, muzikály, hry-ale na to má jen určitá skupina lidí. Vendula pomáhala dětem, které mohla léčba zachránit a to i přes to, že její vlastní dítě zemřelo. Takhle zhodnotit vlastní utrpení je znakem úžasné osobnosti. Pan Renč je malá závistivá veš, která vidí jen sebe. Na jeho pohřeb bych možná i zašla.
  • Vážený nevychovaný

Pane "Nevychovaný" nechápu proč jste lezl na pohřeb tak čistého člověka jakým byl a v našich pořád je pan Karel S.nacpal jste se do první řady a ani jste se neobtěžoval zvednou zadek povstat a vzdát mu úctu. Už nikdy nepůjdu na žádný film nebo muzikál kde figurujete.
  • Vážený pane

Vážený pane Renči, včera jsem sledoval zprávy a nemohl jsem uvěřit vlastním očím, to co jste předvedl na pohřbu je ubohé, jestli to byla jediná cesta k vašemu zviditelnění, tak to se vám povedlo na 100%. Vždycky jsem si myslel, že máte FILIPA, dnes však vím, že se jen tak jmenujete.
  • Golem

Je mi líto, ale tento muzikál, který složil Karel Svoboda rozhodně neuvidím a to jen díky tomu, že ho režíroval "nečlověk" Renč. Myslím, že s tím jak se chová by se nesmířil ani Karel Svoboda kdyby žil. Je nelidské se zviditelňovat takovým nechutným způsobem.
  • slušné chování

Filip Renč se nikdy nechoval jako slušný člověk, nebýt aféry na pohřbu Karla Svobody, nikdo by si toho nevšiml. Jeho vypatlaného mozečku by si opravdu nikdo nevšiml. myslím, že by se mu dál pozornosti nemělo poskytovat, jelikož sám naznačil, jak moc velká nula to je *3*
  • vrchol arogance

Kolik je v něm arogance a neúcty nejen k Vendule, ale i k samotnému zesnulému, když si dovolí dělat na pohřbu vlastní divadelní představení. Slušný člověk by nezneužil pohřbu k takovým hrám. Pro mě už Renč neexistuje. To je hanba!
  • Kdo jsi bez viny

Pane Renči, musím se opravdu smutně usmívat nad moralistickými scénami, které předvádíte veřejnosti. Jistě patříte mezi muže, kteří nikdy nebyly nevěrní, kteří nikdy nelhali, kteří mají úplně čisté svědomí. Pak pochopím vaši křížovou výpravu. Měli by si vás všimnout ve Vatikánu. A nejste-li takoví, jednou vám z toho, co děláte bude moc a moc těžko.
  • Slušné chování

Vážený pane Renči.Vaši rodiče asi musí koukat kam se poděla jejich celoživotní snaha vychovat z Vás slušného člověka.Co Vám dalo právo si sednout do první řady na pohřbu pana Svobody?Vy jste snad jeho bratr nebo syn?V první řadě se vždy loučí rodinný pozůstalý a jak vím Vy určitě do rodiny Karla Svobody nepatříte.Vy jste se ani s ním nepřišel rozloučit,to by Vám stačilo i malé místečko v koutě.Vy jste se přišel zviditelnit.Neznamená,že když jsou Vaše filmy pěkné,že už můžete všechno.
  • Re: Vydržte

Líbí se mě jak všichni vědí o čem mluví a přesto nikdo nemůže vědět víc než oni dva Karel a Vendulka. Také vím o čem mluvím, také jsem měla manželství které jednu dobu nestálo za nic a bylo o nás dvou a né o jednom. Pokud někdo něco ví tak buď to má říci naplno nebo mlčet. To je neuctivé pro ty kdo zůstávájí a nemohou se bránit. *7*
  • Drzost

To co předvedl pán Renč je teda silné kafe. Asi zapomněl, že nepatří do rodiny, ani mezi nejbližší přátelé rodiny a tím pádem si nemůže dovolit, pokud má v sobě trošku slušnosti, komentovat vztahy v ní...navíc v takové situaci.Ono za života p.Svobody by si to těžko dovolil, ten by s ním zametl. A to, že se pachtí s jeho potomky, kteří dlouhé roky žili mimo republiku...také něco naznačuje. Jsem jeho chováním hodně zklamaná... klesl hluboko....
  • Re: Re: Názor

Myslím, že v tu chvíli paní Vendula jen chtěla poděkovat manželovi za jeho lásku. Pokud ztratíte někoho blízkého, nevíte, co se s vámi děěje a co děláte. Cítíte jen zoufalství a bolest a všechno vám dojde až po opadnutí stresu.
  • Vydržte

Stojíte si za svým a stojíte i při dětech pana Svobody a víte to, co my ostatní nevíme. Nepovstáním u rakve ještě neříkám, že si člověka nevážím a že ho nemám rád. Ba naopak vzdal jste hold panu Svobodovi Vasí velkou odvahou a je vidět, že za ním stojíte. Vím o čem mluvím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit