Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: kontrolujte se,prosím

Pane bože, dyť to ale není přece názor jen Renče.Renč jí poslal pouze sms.Dyť fakt nikdo neví, s čím se mu pan Svoboda svěřil.A jedinej, kdo se na tom přiživuje je MUK!!!tomu se to najednou hodí, že měl deprese i někdo jiný a on najednou vypadá jak strašnej chudák. Normální lidi fakt neznají pravdu, tu zná pouze paní Vendula a ta určitě nebude hlásat do světa, že chtěla od něho odejít, když truchlí celý národ...Vzala si známou osobnost, má to své výhody, ale bohužel i nevýhody.Ale ruku na srdce - pohled na paní Vendulu, když jí odvážel ten den z Jevan pan Sidovský, tak vůbec nevypadala, že jí právě umřel manžel!Pochopila bych, kdyby rikala sousedovi:"co mi to udělal"!!!ale paní Vendula prý pronesla :"to mi snad udělal schválně"!!!To trošku nechápu. A vůbec - kde je ten zatracenej mobil???Paní Vendula řiká do tv, jak si pamatuje kolikrát fotili jejího muže, ale až po osmi dnech se schání po mobilu.
  • filip renč - člověk nebo hyena

Vážený pane Renči, po Vašich"duchaplných" hodnoceních paní Svobodové a Vašem výstupu na pohřbu jejího manžela se stydím, že si musím říkat stejně jako Vy, člověk.Věřte, že Boží mlýny melou pomalu ale jistě. Vrátí se Vám to, a nemohu říci, že bych Vám to nepřála.

omlouvám se jestli jsem se Vás dotkla tykáním. Ale za nic víc se omlouvat nemusím, vulgární jsem nebyla ani jsem se svým názorem nepřidala k vulgárnímu Renči. Jestli Vám sepjaté ruce přijdou komediální, tak by jste to občas měla zkusit třeba by se Vám ulevilo v těch těžkých chvílích.

a umí se omluvit Renč?? Proč v takové chvíli strhává na sebe pozornost...
  • Re: Re: Re: kontrolujte se,prosím

Jsem šedesátiletá žena, babička devíti vnoučat, přesto vám tykat nebudu. Mohu vám doporučit pouze to, co mám v titulku. Pokud mi nevěříte identitu, mohu vystoupit z anonymity. Umíte se vůbec omnluvit? A umí se omluvit všichni ti, co používají v takto choulostivé chvíli vulgarismy a hulvátství?

Tak budte ráda že jste nepotkala Filipa Renče určitě by vám tu situaci neulehčil

Nejste sama kdo měl život těžký, ala paní Vendula je silná osobnost a někdo jiný by takový tlak ze všech stran neudržel. Její vnitřní síla je obrovská. Přeji jí, aby to ustála.
  • Re: Je mi smutno

Neni co dodat.Mate pravdu
  • Re: Re: kontrolujte se,prosím

Já vím, o čem mluvím, zemřelo mi dítě , bratr i manžel.

Oprava:Ajo Renči

sebelítost? tak ji nepřeváděj do problému kam nevidíš. dobrou
  • Re: kontrolujte se,prosím

až se ti v životě stane tolik bole jako se stalo manželům svobodovým tak můžeš soudit. v prvé řadě je to jen jejich věc jak žili. Zřejmě ještě nemáš dítě a nemůžeš tak proto soudit jak by jsi se smířila s takovou tragédií jaká se stala Svobodovým. a komediální jsi ty která si myslíš, že něco takového můžeš okomentovat. Jdi raději spát a nech lidi napokoji

Milá slečno, nebo paní! Zřejmě mi to nebudete věřit, ale jsem v letech a mám toho v životě tolik za sebou, že bych to vám ani nikomu jinému nepřála. Přišla jsem o manžela, z přepracování jsem trpěla několik let těžkými depresemi, dokonce mě odřízli i na půdě. Prominte.

Renči alespoň se podepisuj svým jmeném.Nebo se umíš obhajovat skrýtě.Evo Renči.
  • Je mi smutno

Je mi smutno z toho, co se rozpoutalo okolo smrti a pohřbu pana Svobody. Nikdo z nás nemá vůbec ponětí, co se dělo nebo děje uvnitř jeho rodiny mezi současnou manželkou a dětmi z prvního manželství. Ani pan Renč ne. A je opravdu smutné, že v souvislosti s tak smutnou událostí cítí potřebu komentovat chování toho či onoho. Myslím, že si na kritiku měl najít jinou chvíli. Smrt člověka je fatální záležitost. Věřím, že ať už bylo manželství Svobodových jakékoliv, prošlo mnoha těžkými obdobími a teď paní Vendule rozhodně není hej. Kdo z nás ví, jak by se zachoval, když se mu v jediné chvíli tak strašně otočil život a navíc se na něj soustředil zájem celé republiky. A navíc - ať paní Vendula v této chvíli udělá cokoliv, vždycky to bude špatně. Vždy se najde někdo, kdo se bude cítit oprávněn kritizovat. Obávám se, že našemu národu chybí slušnost, úcta a pieta.
  • Re: Názor

Jsem také na straně menšiny.Projevy a reportáže s paní Svobodovou jsou plné herectví a neupřímnosti.Na videu z pohřbu(www.idnes.cz)je předčasné povstání p.Svobodové hereckým výkonem, který strhl k následování celou síń.Což dokládá například překvapený obličej pana Ondříčka, blízkého spolupracovníka a přítele pana Svobody, který seděl za p. Vendulou.Naopak standartně se chovali děti pana Svobody s panem Renčem.Nepřitahovali na sebe pozornost a povstali před tím, než rakev byla zahalena oponou.

PS:Nejsem na straně ani pana Renče, ani pana Svobody, ani paní Svobodové. Mám respekt k jejich profesionalitě.

ud Vám připadá chování p.Svobodové nepřirozené tak vězte že je těžké kontrolovat své chování v takové chvíli, asi jste nepřišla o manžela, já ano *9* nikdo v tu chvilku nevypadá přirozeně .. a že se Renč ztratil hned po obřadu jak smrad to Vám přijde přirozené???? *8*
  • kontrolujte se, prosím

Konečně někdo rozumný!!!Díky za Váš názor.

Děkuji Vám za Váš názor.Inteligentní a hodnotný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit