Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Názor

Chápu dle čeho tak soudíte, ale vy jste zřejmě se svým otcem byl. Děti pana Svobody zde nebyly a nežily, to, že mu volaly nebo, že ho párkrát do roka navštívily je neomlouvá z toho, že tím co udělaly nepohrdaly otcovou ženou, ale především jeho láskou i k nim samotným.
  • Re: kontrolujte se,prosím

Vy mi mluvíte ze srdce.Děkuji vám za vyjádření pocitů,které mám také.
  • Rodič se nikdy nesmíří se smrtí svého dítěte

To, že se narodil malý Jakoubek bylo pro jeho rodiče určitým balzámem na jejich bol po úmrtí dcerky Kláry, ale prázdno stále zůstává a co se odehrává uvnitř jejich mysli vědí jen oni sami. Rodiče, kteří přijdou o své dítě se s tím NIKDY nevyrovnají. Dnešní Renčův zrežírovaný výstup při smutečním obřadu, do kterého zapojil jako zkušený režisér i děti pana Svobody, jeho manipulace s veřejností pomocí médií, ale i jeho další "neomalenosti" na adresu paní Venduly a potažmo i na zesnulého pana Svobodu, jsou tím nejhorším hyenismem co může člověk udělat.
  • je mi to líto

Když čtu tyhle názory od lidí, kteří prý jsou na straně Renče, musím říct jen . JSEM TAKY ČECH A STYDÍM SE ZA TO.. tenhle hyenismus je neuvěřitelný... Renč je poslední, kdo může soudit a kdokoli s ním souhlasí, je zřejmě stejně arogatní jako on.
  • kontrolujte se,prosím

Předpokládám,že dospělí lidé jsou zpravidla svéprávní a myslí hlavou. Co je komu do toho, jak si takovíto lidé život zařídí a jaký má kdo na jejich život včetně následků názor. Pan Renč projevil svůj názor a má na něj právo. Možná má více informací než my. Svobodovi byly dva a chybu udělali, dle mého názoru už tím, že se zpárovali. Veliký věkový rozdíl je každopádně riskantní a životem zkušenější si myslím, že má větší podíl viny a to je jediné, v čem straním paní Vendule. Byla téměř dítě, když se provdala za pana Karla. Peníze štěstí nenesou a denní život s přepracovaným člověkem není med a vůbec ne záviděníhodný. Važte si všichni toho, že máte čas sedět a bavit se u internetu. Tím deprese nepochytáte. Dovolte mi, prosím, soukromý názor: Viděla jsem několik reportáží s paní Vendulou a hlavní pocit z nich jsem cítila jako rozporuplnost, neupřímnost, sebelítost a sklony k herectví, až komedianství. Při pohřbu mi přišlo upřímnější gesto držení se za ruce spřízněných lidí, než ruce sepjaté k jakoby motlitbě!
  • Re: Re: Re: pohřeb

a odkud to tak dobře víte? informoval vás bulvár?
  • Názor

Vážení diskutující, omlouvám se že stejně jako pan Renč nevěřím v upřímnost paní Svobodové. Přihlašuji se tak k výrazné menšině, necméně mě k tomu nutí zejména vlastní zkušenost. Když zemřel můj otec byl jsem v pozici dětí pana Svobody - nikoho nezajímalo jak smrt blízké osoby prožívám já jeho syn, jediné co bylo na programu byla výlučná podpora a obdiv pro "profesionální" trpitelku - otcovu ženu. Uznávám, že paní Svobodová prožívá těžké období, ale odhaduji, že o ní ještě uslyšíme až bude veřejně napadat ostatní dědice. Jsme v Čechách a o peníze pochopitelně jde až na prvním místě. Zároveň upozorňuji, že o tom jak se cítí děti z prvního manželství bulvár nepíše (proč asi??). Připomínám, že partnera si paní Svobodová jistě najde - děti svého otce nikoli. Omlouvám se všem, kteří to nemohou pochopit a prosím jděte do háje s falešnou morálkou
  • Re: jojo

A vy to zřejmě taky víte, že....
  • Re: Re: pohřeb

Protože se tak Vendula s dětmi pana Svobody domluvila.
  • neslušný člověk

I takový člověk jako pan Renč jsou součástí naší morálky, neúcta k jinému člověku a k neštěstí druhých vyjadřovaná necitelným způsobem ukazuje jak hluboko jsou někteří lidé schopni klesnout právě jako pan Renč. Tento způsob účelového ponižování je důsledkem jeho bezcherakterního způsobu života.Odpusťme mu jeho nízkou slabost, kdoví kdy budeme žádar odpuštění my sami.
  • Sokujici chovani

Vazeny pane Renci, / i kdyz toto osloveni se mi prici/ Choval jste se dnes nechutne a jsem velmi sokovana. Mel jste si uvedomit, ze pohreb, ani udalosti spojene se smrti K.Svobody nejsou vhodnym nastrojem na upozorneni na svou osobu. Jste arogantni a nemate uctu ani k mrtvym..... Stydte se...
  • Nehoráznost

Pane Renči, do dnes jsem si vás vážila jako skvělého režiséra, po dnešku jsem si uvědomila, že se chováte jako rozmnarné dítě. Vůbec nechápu, jak jste se dostal mezi rodinu při pohřbu pana Svobody. To co jste předvedl, že jste nevzdal hold povstáním takovému velikánu naši hudby jste sám sebe degradoval a nám všem jste ukázal co jste zač. Již nikdy nepůjdu na vaše filmy. Zamyslete se nad sebou!!!!
    Radka
  • Že by v tom byly prachy?

Myslím, že panu Renči jde jedině o peníze. Kde najde takovou dojnou krávu jako byl pan Svoboda. Finance z muzikalu se přece jen hrnou a nyní ještě po smrti autora budou. Život je přece jen o penězích a pro umělce je Život jedno velké divadlo. Hlavně když se zviditelní.
  • Re: Znechucení

a MY MÁME PRÁVO? kDYŽ NE JEHO DĚTI!
  • Znechucení

Pane Renči! Jakým právem jste se posadil mezi rodinu do první řady. Taková nehoráznost, po tom co předvádíte. Při písni, kterou složil z lásky ke své manželce mě bylo smutno i z jeho dětí, kteří zde nežijí a tudíž by neměli soudit.
  • Lži

Říkalo se, že jenom Renč..................................v první řadě sedělo 8!!!!!!!! lidí včetně syna a dcery..........a ovce řvou a řvou a řvou..................
  • Re: všechno se mu vrátí

Souhlas. Osud mu to všechno vrátí. nebude pořád "neodolatelnej", jak si to o sobě myslí, a chcípne sám v opuštění. Jeho vlastní děti mu na pohřeb nepřijdou.
  • Zprávy na Nově vás tak berou?

http://webtv.idnes.cz/?relation=570206173944274 Podívejte se kolem 36 minuty a potom řvěte
  • Re: ...

Naprosto souhlasím!Stádo, které se živí pouze bulvárem a bez přemýšlení pak pranýřuje.Jímá mě hrůza, jak ovlivnitelný jsme národ.
  • Re: RE: KINGPING

pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit