Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renč

Nechápu, jakým právem se Filip zachoval tak, jak se zachoval. Vendula je opravdu silná osobnost, protože to co si prožila ona, by málokdo z nás ustál! I kdyby měla deset milenců, nikomu do toho nic není. Bylo by to jen mezi ní a Karlem. Když se sama dostávala ze ztráty Klárky, tak Karel sám proháněl sukně a to je snad v pořádku? Nevěra se neřeší sebevraždou. Musel být opravdu nemocný! Nehledě na to, že o její nevěře není jeden jediný důkat. Proto nemá právo takový parazit někým opovrhovat! Ať si raději zamete před svým prahem. Ku*revník jeden. A Svobodovým dětem se divím. Vědí kulové, nechají si něco nakukat a chovají se jako dementi. Svoboda by se za ně musel stydět, kdyby to viděl!
  • Neslušnost

Pana Renče asi hodně mrzelo, že už dlouho o něm nikdo nepsal a tak si řekl, že tohle je přiležitost. Bohužel místo toho aby ukázal slušnost ukázal jak hloupý a neslušný dokáže být. Je mi z toho špatně. Kdyby raději dělal něco pořádného a ne se hloupě zviditelňoval na neštěstí jiných.
  • Filip Renč úctu KS vyjádřil

Pane Renči,viděla jsem,že jste Vy,Jana i Petr úctu KS vyjádřili, tím, že jste povstali,když rakev zajížděla.Ostatní, kteří čtou poze bulvár, ať se podívají na celý pohřeb na www.idnes.cz a teprve pak ať hodnotí.
  • Re: RE: KINGPING

Máte pravdu už nikdy se nepodívám na je filmy od něho je mi 56 let tak že jeho kariéru znám od jeho děství ale co ukázal dnes to bych od něho opravdu nečekala.To si Vendulka snad nezasloužila.Ani by si to Karel nepřál.
  • RE: KINGPING

JIŽ NIKDY NEPUJDU NA FILM F.RENČE.
    Kdo je tohoto názoru, ať napíše stejnou větu! *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Re: pohřeb

Paní Kučerová, nedejte se zmást titulky bulvárů. Podívejte na celý pohřeb na www.idnes.cz. Tam uvidíte, že Filip Renč, Jana i Petr na konec stáli.Nehodnoťme, když nevíme, co za vším stojí. Proč hráli závěrečnou píseň zrovna tu, kterou vybrala Vendula, proč ne jinou, kterou KS věnoval své první ženě a mámě Jany a Petra nebo jim.
  • Re: Re: KINGPING

Jaký myslíš že měl Renč třeba důvod.. To že pohrdal Karlem Svobodou a proto mu a jenom mu nevyjádřil tolik úcty, že by před jeho rakví povstal ?? On si totiž ve své maličkosti neuvědomil, že dnes šlo o Karla Svobodu. Nikoli o "potrestání" Venduly...
  • Re: pohřeb

A co dcera a syn Karla Svobody? Tqaky jsou hovada?
  • klídek

Většinou se chováte ve svých komentářích tak, jak to poté kritizujete a odsuzujete. Především je to věc jejich rodiny v užším slova smyslu a nejsem si jistý, zda má právo se k tomu kdokoliv jiný vyjadřovat...
  • Re: ...

zachoval se jako hovado a nevycválanej fracek, toť vše. je to hovado a HOTOVO
  • pohřeb

Pane Renči,zřejmně Vám láska a úcta k lidem nic neřiká a nevím proč ubližujete lidem kterým už tolik ublížil sám osud.
  • pohřeb

Filipe je 56 let tak vaši kariéru znám
    od malička,ale že jste schopen takové nechutnusti co jste převedl dnes na pohřbu Karla Svobody to bych od vás nečekala to si Vendulka opravdu nezasloužila
  • ...

Ne nejsem Renč.Jen mě udivilo a pobavilo jak málo stačí ovlivnit neuvažující stádo...Kolik lidi tu začne proklínat a pranýřovat pana Renče aniž by znali skutečný důvod proč se zachoval se zbytkem rodiny na dnešním pohřbu pana Svobody tak jak se zachoval...Jistě k tomu měli nějaký důvod .A jistě(tím jste mě opravdu pobavili) to nebyla snaha po zviditelnění nebo po finanční satisfakci ....
  • Ty nevíš, co to je ztratit blízkou osobu

Pane Renči, přál bych vám to zažít. je mi přes padesát let, i dnes si do puntíku pamatuji okamžik, kdy se moje matka vrátila z nemocnice po smrti mého otce když mi bylo 8 let!! Tento okamžik mám zarytý hluboko v paměti.
    Tak neplácej cipoviny.
  • Re: KINGPING

Ne nejsem Renč.Jen mě udivilo a pobavilo jak málo stačí ovlivnit neuvažující stádo...Kolik lidi tu začne proklínat a pranýřovat pana Renče aniž by znali skutečný důvod proč se zachoval se zbytkem rodiny na dnešním pohřbu pana Svobody tak jak se zachoval...Jistě k tomu měli nějaký důvod .A jistě(tím jste mě opravdu pobavili) to nebyla snaha po zviditelnění nebo po finanční satisfakci ....
  • renč

Pane Renči, to co jste předvedl svedčí o Vaší namyšlenosti, hlouposti a necitelnosti.
    Vy se neštítíte pro zviditelnění udělat cokoli.Preji Vám aby jste měl hodně přátel, kteří se chovají jako Vy sám. A také se tak k Vám chovali.
  • Jen ubožák se nezvedne na počest zesnulého

Pan Renč si myslí,že je kápo.Mohl by se zrežírovat: Román ubohý Filip.... *5*
  • Re: jojo

Tak tohle je vážně česká ubohost, no je vidět, že ten chudák Renč nemá žádnou práci, proto se musel zviditelnit!! Už jen lidská slušnost velí nesedět v první řadě, ta je pro rodinu. Ani nejlepší přátelé pana Svobody by si to nedovolili. Vždy jsem mu fandila, ale teď je mi z něj na zvracení. Já to nechápu, měli snad Svobodovi doma videokamery, že všichni víte, co se u nich doma dělo? Zdá se mi že ne. Tak už ji sakra všichni dejte pokoj!!
  • Myslete

Nadáváte i na jeho děti? Oni taky nevstali. Vše má svá pro i proti. Vše má svůj důvod. Ta písnička byla věnována Vendule.......................Asi to má hluboké kořeny
  • KINGPING

Hele Kingpingu, nejseš náhodou Renč? Přečti si názor ostatních a zjistíš, že 95% lidí stojí na straně Venduly a ta díky Renčovi-hovadovi získá (ačkoliv o to už nyní nestojí) ještě na větší popularitě!
    ČAO RENČI! *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit