Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutné

Pane Renči, Vy nevíte, že v první řadě každého smutečního obřadu sedí jen příbuzní pozůstalého? Myslela jsem si, že jste vzdělaný člověk, ale pravidla slušného chování jste zřejmě při studiu vynechal. Tato pravidla platí vždy, i když máte na situaci jiný názor. Je mi Vás upřímně líto!
    Dana R.
  • Renč má svou vinu

Mám takový pocit, že Renč se snaží všechnu vinu hodit na Vendulu, protože se snaží odvést pozornost od šibeničního termínu Golema, který pana Svobodu uštval...
    • Re: Renč má svou vinu

Naprostý souhlas, neměla by se policie zaměřit na to zda pan Renč nebyl ten psychologický prostředek k jeho sebevraždě? A má pan Renč nějaké alibi?
    • Re: Renč má svou vinu

podle hesla "zloděj křičí, chyťte zloděje". Média by se měla zaměřit na toho nevychovaného blbečka jaký on měl podíl na smrti Karla Svobody.
      • Re: Re: Renč má svou vinu

Souhlasím. To by se mělo prozkoumat, ale panu Svobodovi už stejně nikdo život nevrátí.
  • "pane" Renči

"Pane" Renči,
    při smutečním obřadu pana Karla Svobody jste se zachoval jako malý drzý spratek a věřím, že vaše nehorázné jednání nezůstane bez odezvy. Jakým právem soudíte druhé? Vždyť právě vy jste již mnohokrát v minulosti svým chováním dokázal, že vaše morálka nestojí za mnoho a nyní jste to jen potvrdil. Bolest, kterou ve svém životě prožívala a prožívá paní Svobodová je alespoň pro mě nepředstavitelná, ale vám zřejmě chybí schopnost empatie. Zkrátka: STYĎTE SE!!!
    • Re:

Přesně jste vyjádřila to, co cítím i já. Co si takový Renč, který NIKDY nežil v manželském vztahu dovoluje, přesahuje všechny důstojné meze.
  • nicka

Opravdová nula je pan Renč. Neslyšela jsem, že by dokázal nějak pomoci a posunout hranice lidství. Fajn-filmíky, muzikály, hry-ale na to má jen určitá skupina lidí. Vendula pomáhala dětem, které mohla léčba zachránit a to i přes to, že její vlastní dítě zemřelo. Takhle zhodnotit vlastní utrpení je znakem úžasné osobnosti. Pan Renč je malá závistivá veš, která vidí jen sebe. Na jeho pohřeb bych možná i zašla.
  • Vážený nevychovaný

Pane "Nevychovaný" nechápu proč jste lezl na pohřeb tak čistého člověka jakým byl a v našich pořád je pan Karel S.nacpal jste se do první řady a ani jste se neobtěžoval zvednou zadek povstat a vzdát mu úctu. Už nikdy nepůjdu na žádný film nebo muzikál kde figurujete.
  • Vážený pane

Vážený pane Renči, včera jsem sledoval zprávy a nemohl jsem uvěřit vlastním očím, to co jste předvedl na pohřbu je ubohé, jestli to byla jediná cesta k vašemu zviditelnění, tak to se vám povedlo na 100%. Vždycky jsem si myslel, že máte FILIPA, dnes však vím, že se jen tak jmenujete.
  • Golem

Je mi líto, ale tento muzikál, který složil Karel Svoboda rozhodně neuvidím a to jen díky tomu, že ho režíroval "nečlověk" Renč. Myslím, že s tím jak se chová by se nesmířil ani Karel Svoboda kdyby žil. Je nelidské se zviditelňovat takovým nechutným způsobem.
  • slušné chování

Filip Renč se nikdy nechoval jako slušný člověk, nebýt aféry na pohřbu Karla Svobody, nikdo by si toho nevšiml. Jeho vypatlaného mozečku by si opravdu nikdo nevšiml. myslím, že by se mu dál pozornosti nemělo poskytovat, jelikož sám naznačil, jak moc velká nula to je *3*
  • vrchol arogance

Kolik je v něm arogance a neúcty nejen k Vendule, ale i k samotnému zesnulému, když si dovolí dělat na pohřbu vlastní divadelní představení. Slušný člověk by nezneužil pohřbu k takovým hrám. Pro mě už Renč neexistuje. To je hanba!
  • Kdo jsi bez viny

Pane Renči, musím se opravdu smutně usmívat nad moralistickými scénami, které předvádíte veřejnosti. Jistě patříte mezi muže, kteří nikdy nebyly nevěrní, kteří nikdy nelhali, kteří mají úplně čisté svědomí. Pak pochopím vaši křížovou výpravu. Měli by si vás všimnout ve Vatikánu. A nejste-li takoví, jednou vám z toho, co děláte bude moc a moc těžko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit