-
KONTAKT NA Vendulu Svobodovou
Lidičky, nevíte náhodou nějaký webík, email nebo jiný kontakt na Vendulu Svobodovou, chci jí napsat kondolenci a hlavně ji podpořit!!! -
-
Re: KONTAKT NA Vendulu Svobodovou
Spíš najděte osobní webové stránky toho parchanta RENČE. Vendula myslím teď ještě dlouho nebude mít pro plné oči slz chuť na čtení kondolencí. Chtělo by to nějakou prezentaci udělat na RENČE a rozhodit to po světě. Aby už dotočil.... -
-
Re: Re: KONTAKT NA Vendulu Svobodovou
No to je super nápad!! Mohli by jsme to spojit s Adrianou a vyhlásit toho bastarda roku *1*
-
-
-
filip renč - člověk nebo hyena
Vážený pane Renči, po Vašich"duchaplných" hodnoceních paní Svobodové a Vašem výstupu na pohřbu jejího manžela se stydím, že si musím říkat stejně jako Vy, člověk.Věřte, že Boží mlýny melou pomalu ale jistě. Vrátí se Vám to, a nemohu říci, že bych Vám to nepřála. -
Je mi smutno
Je mi smutno z toho, co se rozpoutalo okolo smrti a pohřbu pana Svobody. Nikdo z nás nemá vůbec ponětí, co se dělo nebo děje uvnitř jeho rodiny mezi současnou manželkou a dětmi z prvního manželství. Ani pan Renč ne. A je opravdu smutné, že v souvislosti s tak smutnou událostí cítí potřebu komentovat chování toho či onoho. Myslím, že si na kritiku měl najít jinou chvíli. Smrt člověka je fatální záležitost. Věřím, že ať už bylo manželství Svobodových jakékoliv, prošlo mnoha těžkými obdobími a teď paní Vendule rozhodně není hej. Kdo z nás ví, jak by se zachoval, když se mu v jediné chvíli tak strašně otočil život a navíc se na něj soustředil zájem celé republiky. A navíc - ať paní Vendula v této chvíli udělá cokoliv, vždycky to bude špatně. Vždy se najde někdo, kdo se bude cítit oprávněn kritizovat. Obávám se, že našemu národu chybí slušnost, úcta a pieta. -
-
Re: Je mi smutno
Naprosto s vámi souhlasím a děkuju za rozumný názor -
dik
Konecne poradny a vyrovnany nazor.dik. -
Re: Je mi smutno
Neni co dodat.Mate pravdu
-
-
kontrolujte se, prosím
Konečně někdo rozumný!!!Díky za Váš názor. -
Rodič se nikdy nesmíří se smrtí svého dítěte
To, že se narodil malý Jakoubek bylo pro jeho rodiče určitým balzámem na jejich bol po úmrtí dcerky Kláry, ale prázdno stále zůstává a co se odehrává uvnitř jejich mysli vědí jen oni sami. Rodiče, kteří přijdou o své dítě se s tím NIKDY nevyrovnají. Dnešní Renčův zrežírovaný výstup při smutečním obřadu, do kterého zapojil jako zkušený režisér i děti pana Svobody, jeho manipulace s veřejností pomocí médií, ale i jeho další "neomalenosti" na adresu paní Venduly a potažmo i na zesnulého pana Svobodu, jsou tím nejhorším hyenismem co může člověk udělat. -
je mi to líto
Když čtu tyhle názory od lidí, kteří prý jsou na straně Renče, musím říct jen . JSEM TAKY ČECH A STYDÍM SE ZA TO.. tenhle hyenismus je neuvěřitelný... Renč je poslední, kdo může soudit a kdokoli s ním souhlasí, je zřejmě stejně arogatní jako on. -
kontrolujte se,prosím
Předpokládám,že dospělí lidé jsou zpravidla svéprávní a myslí hlavou. Co je komu do toho, jak si takovíto lidé život zařídí a jaký má kdo na jejich život včetně následků názor. Pan Renč projevil svůj názor a má na něj právo. Možná má více informací než my. Svobodovi byly dva a chybu udělali, dle mého názoru už tím, že se zpárovali. Veliký věkový rozdíl je každopádně riskantní a životem zkušenější si myslím, že má větší podíl viny a to je jediné, v čem straním paní Vendule. Byla téměř dítě, když se provdala za pana Karla. Peníze štěstí nenesou a denní život s přepracovaným člověkem není med a vůbec ne záviděníhodný. Važte si všichni toho, že máte čas sedět a bavit se u internetu. Tím deprese nepochytáte. Dovolte mi, prosím, soukromý názor: Viděla jsem několik reportáží s paní Vendulou a hlavní pocit z nich jsem cítila jako rozporuplnost, neupřímnost, sebelítost a sklony k herectví, až komedianství. Při pohřbu mi přišlo upřímnější gesto držení se za ruce spřízněných lidí, než ruce sepjaté k jakoby motlitbě! -
-
Re: kontrolujte se,prosím
To snad neni pravda že někdo napíše takový blabol .Co ostatní celebrity co mají mladé partnerky Gott-Janda adesítky dalších.O těch nepíšete protože jejich partneři ještě žijí .To je věc soukromí ským chce žít.Od vás to zní jako závist.Nechte pí Svobodovou už napokoji . -
až se ti v životě stane tolik bole jako se stalo manželům svobodovým tak můžeš soudit. v prvé řadě je to jen jejich věc jak žili. Zřejmě ještě nemáš dítě a nemůžeš tak proto soudit jak by jsi se smířila s takovou tragédií jaká se stala Svobodovým. a komediální jsi ty která si myslíš, že něco takového můžeš okomentovat. Jdi raději spát a nech lidi napokoji -
Renči alespoň se podepisuj svým jmeném.Nebo se umíš obhajovat skrýtě.Evo Renči. -
-
Re: Re: kontrolujte se,prosím
Oprava:Ajo Renči -
-
Re: Re: Re: kontrolujte se,prosím
Jsem šedesátiletá žena, babička devíti vnoučat, přesto vám tykat nebudu. Mohu vám doporučit pouze to, co mám v titulku. Pokud mi nevěříte identitu, mohu vystoupit z anonymity. Umíte se vůbec omnluvit? A umí se omluvit všichni ti, co používají v takto choulostivé chvíli vulgarismy a hulvátství? -
-
Re: Re: Re: Re: kontrolujte se,prosím
omlouvám se jestli jsem se Vás dotkla tykáním. Ale za nic víc se omlouvat nemusím, vulgární jsem nebyla ani jsem se svým názorem nepřidala k vulgárnímu Renči. Jestli Vám sepjaté ruce přijdou komediální, tak by jste to občas měla zkusit třeba by se Vám ulevilo v těch těžkých chvílích. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontrolujte se,prosím
to patřilo Sergejovi, což vyplývá z logiky grafu. Máte-li potřebu mi ještě něco sdělit, použijte privátní mail. Sem se vaše názory k mé osobě nehodí.
-
-
a umí se omluvit Renč?? Proč v takové chvíli strhává na sebe pozornost...
-
-
-
-
PS:Nejsem na straně ani pana Renče, ani pana Svobody, ani paní Svobodové. Mám respekt k jejich profesionalitě. -
ud Vám připadá chování p.Svobodové nepřirozené tak vězte že je těžké kontrolovat své chování v takové chvíli, asi jste nepřišla o manžela, já ano *9* nikdo v tu chvilku nevypadá přirozeně .. a že se Renč ztratil hned po obřadu jak smrad to Vám přijde přirozené???? *8* -
-
Já vím, o čem mluvím, zemřelo mi dítě , bratr i manžel. -
-
Tak budte ráda že jste nepotkala Filipa Renče určitě by vám tu situaci neulehčil -
-
Pane bože, dyť to ale není přece názor jen Renče.Renč jí poslal pouze sms.Dyť fakt nikdo neví, s čím se mu pan Svoboda svěřil.A jedinej, kdo se na tom přiživuje je MUK!!!tomu se to najednou hodí, že měl deprese i někdo jiný a on najednou vypadá jak strašnej chudák. Normální lidi fakt neznají pravdu, tu zná pouze paní Vendula a ta určitě nebude hlásat do světa, že chtěla od něho odejít, když truchlí celý národ...Vzala si známou osobnost, má to své výhody, ale bohužel i nevýhody.Ale ruku na srdce - pohled na paní Vendulu, když jí odvážel ten den z Jevan pan Sidovský, tak vůbec nevypadala, že jí právě umřel manžel!Pochopila bych, kdyby rikala sousedovi:"co mi to udělal"!!!ale paní Vendula prý pronesla :"to mi snad udělal schválně"!!!To trošku nechápu. A vůbec - kde je ten zatracenej mobil???Paní Vendula řiká do tv, jak si pamatuje kolikrát fotili jejího muže, ale až po osmi dnech se schání po mobilu. -
-
Víš co sklapni, jak můžeš vědět co řekla Vendula sousedům-ty jsi u toho byla????? Asi ne, tak nemel. -
No, tak spíš než Muk, se na celé této situaci přiživuje Renč! Špatná reklama taky reklama...
Každý svůj smutek prožívá jinak. Jak můžete soudit něčí bolest podle toho jak vypadá! Vždyť jí to ani nemuselo dojít....
Má kamarádka našla v koupelně svou matku mrtvou, zavolala záchranku - ti konstantovali smrt a ona normálně umyla vanu, navařila večeři - normálně jako vždy - dokonce i pro svou už zemřelou matku. Když večer přišel manžel domů a sedali si k večeři zeptal se, kde je maminka a ona normálně odpověděla, že dnes zemřela - až pak ji došlo, co se stalo a začala brečet a nebyla k utišení!
Nikdo z nás neví, co se dělo, když pan Sidovský paní Vendulu odvezl.
A proč by se po tom mobilu měla shánět dřív?? Měla snad jiné starosti - zhroutil se jí svět.
-
-
-
-
Milá slečno, nebo paní! Zřejmě mi to nebudete věřit, ale jsem v letech a mám toho v životě tolik za sebou, že bych to vám ani nikomu jinému nepřála. Přišla jsem o manžela, z přepracování jsem trpěla několik let těžkými depresemi, dokonce mě odřízli i na půdě. Prominte. -
-
Nejste sama kdo měl život těžký, ala paní Vendula je silná osobnost a někdo jiný by takový tlak ze všech stran neudržel. Její vnitřní síla je obrovská. Přeji jí, aby to ustála. -
sebelítost? tak ji nepřeváděj do problému kam nevidíš. dobrou
-
-
-
Děkuji Vám za Váš názor.Inteligentní a hodnotný. -
Vy mi mluvíte ze srdce.Děkuji vám za vyjádření pocitů,které mám také.
-
-
Názor
Vážení diskutující, omlouvám se že stejně jako pan Renč nevěřím v upřímnost paní Svobodové. Přihlašuji se tak k výrazné menšině, necméně mě k tomu nutí zejména vlastní zkušenost. Když zemřel můj otec byl jsem v pozici dětí pana Svobody - nikoho nezajímalo jak smrt blízké osoby prožívám já jeho syn, jediné co bylo na programu byla výlučná podpora a obdiv pro "profesionální" trpitelku - otcovu ženu. Uznávám, že paní Svobodová prožívá těžké období, ale odhaduji, že o ní ještě uslyšíme až bude veřejně napadat ostatní dědice. Jsme v Čechách a o peníze pochopitelně jde až na prvním místě. Zároveň upozorňuji, že o tom jak se cítí děti z prvního manželství bulvár nepíše (proč asi??). Připomínám, že partnera si paní Svobodová jistě najde - děti svého otce nikoli. Omlouvám se všem, kteří to nemohou pochopit a prosím jděte do háje s falešnou morálkou -
-
Re: Názor
Jsem také na straně menšiny.Projevy a reportáže s paní Svobodovou jsou plné herectví a neupřímnosti.Na videu z pohřbu(www.idnes.cz)je předčasné povstání p.Svobodové hereckým výkonem, který strhl k následování celou síń.Což dokládá například překvapený obličej pana Ondříčka, blízkého spolupracovníka a přítele pana Svobody, který seděl za p. Vendulou.Naopak standartně se chovali děti pana Svobody s panem Renčem.Nepřitahovali na sebe pozornost a povstali před tím, než rakev byla zahalena oponou. -
-
Re: Re: Názor
pan Ondříček, měl možná překvapený výraz, ale třeba se jen lidsky děsil toho co zoufalá žena, která ztratila manžela hodlá udělat, a jak správně už někdo dodal, v takové chvíli je truchlícímu naprosto jedno, jak vypadá, nebo co si o něm kdo myslí. Vendula prostě chtěla svému muži vzdát hold a jediné co můžu dodat je to, že pro mě není jen ženou roku, ale velmi silnou osobností, které si nesmírně vážím. -
Re: Re: Názor
Myslím, že v tu chvíli paní Vendula jen chtěla poděkovat manželovi za jeho lásku. Pokud ztratíte někoho blízkého, nevíte, co se s vámi děěje a co děláte. Cítíte jen zoufalství a bolest a všechno vám dojde až po opadnutí stresu.
-
-
Re: Názor
Chápu dle čeho tak soudíte, ale vy jste zřejmě se svým otcem byl. Děti pana Svobody zde nebyly a nežily, to, že mu volaly nebo, že ho párkrát do roka navštívily je neomlouvá z toho, že tím co udělaly nepohrdaly otcovou ženou, ale především jeho láskou i k nim samotným.
-
-
neslušný člověk
I takový člověk jako pan Renč jsou součástí naší morálky, neúcta k jinému člověku a k neštěstí druhých vyjadřovaná necitelným způsobem ukazuje jak hluboko jsou někteří lidé schopni klesnout právě jako pan Renč. Tento způsob účelového ponižování je důsledkem jeho bezcherakterního způsobu života.Odpusťme mu jeho nízkou slabost, kdoví kdy budeme žádar odpuštění my sami. -
Sokujici chovani
Vazeny pane Renci, / i kdyz toto osloveni se mi prici/ Choval jste se dnes nechutne a jsem velmi sokovana. Mel jste si uvedomit, ze pohreb, ani udalosti spojene se smrti K.Svobody nejsou vhodnym nastrojem na upozorneni na svou osobu. Jste arogantni a nemate uctu ani k mrtvym..... Stydte se...