Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehoráznost

Pane Renči, do dnes jsem si vás vážila jako skvělého režiséra, po dnešku jsem si uvědomila, že se chováte jako rozmnarné dítě. Vůbec nechápu, jak jste se dostal mezi rodinu při pohřbu pana Svobody. To co jste předvedl, že jste nevzdal hold povstáním takovému velikánu naši hudby jste sám sebe degradoval a nám všem jste ukázal co jste zač. Již nikdy nepůjdu na vaše filmy. Zamyslete se nad sebou!!!!
    Radka
  • Znechucení

Pane Renči! Jakým právem jste se posadil mezi rodinu do první řady. Taková nehoráznost, po tom co předvádíte. Při písni, kterou složil z lásky ke své manželce mě bylo smutno i z jeho dětí, kteří zde nežijí a tudíž by neměli soudit.
    • Re: Znechucení

a MY MÁME PRÁVO? kDYŽ NE JEHO DĚTI!
  • Lži

Říkalo se, že jenom Renč..................................v první řadě sedělo 8!!!!!!!! lidí včetně syna a dcery..........a ovce řvou a řvou a řvou..................
    • Re: Lži

Za oceanem bohuzel NOVU nenaladim, ale videla jsem zaznam na Idnes a stacilo mi, ovsem proc reaguji, podle me lide takhle reaguji po celkovem chovani Rence, jak napada pani Svobodovou a snazi se zviditelnit na cizim nestesti, pohreb pana Svobody byl jen teckou za Rencovou karierou, alespon tam mohl dokazat, ze je preci jen clovek, ovsem opak je pravdou.
    • Re: Lži

Ale co v té řadě dělal Renč...
  • Zprávy na Nově vás tak berou?

http://webtv.idnes.cz/?relation=570206173944274 Podívejte se kolem 36 minuty a potom řvěte
  • Renč

Nechápu, jakým právem se Filip zachoval tak, jak se zachoval. Vendula je opravdu silná osobnost, protože to co si prožila ona, by málokdo z nás ustál! I kdyby měla deset milenců, nikomu do toho nic není. Bylo by to jen mezi ní a Karlem. Když se sama dostávala ze ztráty Klárky, tak Karel sám proháněl sukně a to je snad v pořádku? Nevěra se neřeší sebevraždou. Musel být opravdu nemocný! Nehledě na to, že o její nevěře není jeden jediný důkat. Proto nemá právo takový parazit někým opovrhovat! Ať si raději zamete před svým prahem. Ku*revník jeden. A Svobodovým dětem se divím. Vědí kulové, nechají si něco nakukat a chovají se jako dementi. Svoboda by se za ně musel stydět, kdyby to viděl!
  • Neslušnost

Pana Renče asi hodně mrzelo, že už dlouho o něm nikdo nepsal a tak si řekl, že tohle je přiležitost. Bohužel místo toho aby ukázal slušnost ukázal jak hloupý a neslušný dokáže být. Je mi z toho špatně. Kdyby raději dělal něco pořádného a ne se hloupě zviditelňoval na neštěstí jiných.
  • Filip Renč úctu KS vyjádřil

Pane Renči,viděla jsem,že jste Vy,Jana i Petr úctu KS vyjádřili, tím, že jste povstali,když rakev zajížděla.Ostatní, kteří čtou poze bulvár, ať se podívají na celý pohřeb na www.idnes.cz a teprve pak ať hodnotí.
  • RE: KINGPING

JIŽ NIKDY NEPUJDU NA FILM F.RENČE.
    Kdo je tohoto názoru, ať napíše stejnou větu! *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: RE: KINGPING

pravda
    • Re: RE: KINGPING

Máte pravdu už nikdy se nepodívám na je filmy od něho je mi 56 let tak že jeho kariéru znám od jeho děství ale co ukázal dnes to bych od něho opravdu nečekala.To si Vendulka snad nezasloužila.Ani by si to Karel nepřál.
  • klídek

Většinou se chováte ve svých komentářích tak, jak to poté kritizujete a odsuzujete. Především je to věc jejich rodiny v užším slova smyslu a nejsem si jistý, zda má právo se k tomu kdokoliv jiný vyjadřovat...
  • pohřeb

Pane Renči,zřejmně Vám láska a úcta k lidem nic neřiká a nevím proč ubližujete lidem kterým už tolik ublížil sám osud.
    • Re: pohřeb

A co dcera a syn Karla Svobody? Tqaky jsou hovada?
      • Že by v tom byly prachy?

Myslím, že panu Renči jde jedině o peníze. Kde najde takovou dojnou krávu jako byl pan Svoboda. Finance z muzikalu se přece jen hrnou a nyní ještě po smrti autora budou. Život je přece jen o penězích a pro umělce je Život jedno velké divadlo. Hlavně když se zviditelní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit