Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ostuda

Jelikož tady píše někdo s mou přezdívkou AbFh a není možná autorizace ... tak tím končím veškeré mé reakce.
  • Vážím si Tě Filipe

Vždyť upřímnost je opravdu vzácná vlastnost. Asi si lidé neuvědomují, že to, co jsi udělal mělo určitě svůj důvod. Naopak, ti co se jí koukalí do očí a myslí si úplně jiné věci se mají stydět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • BEZPÁTEŘNÍ

Renči,jsi normálně bezpáteřní člověk!!!
    Jsem zvědavej,jak se budeš tvářit,až ti někdo zemře a řekne ti "To byl dobrej hereckej výkon na tu kameru".!Co budeš říkat pak?....
  • Kdo jsi,že se tak chováš?

Můžeš být úspěšný, můžeš mít peníze, můžeš být krásný, chytrý a zdravý, ale nnemáš právo nikoho nodsuzovat, jelikož nejsi sám bez chyb.
    To co jsi dnes předvedl na rozloučení s panem Svobodou bylo ubohé. Byl jsi tam aby jsi se předvedl nebo proč? Nikdo není na tvoje výstupy zvědavý. Přišel jsi se snad rozloučit s panem Svobodou? Tak se nauč chovat na takových obřadech a předvádět se můžeš jinde. Velice jsi zklamal nejen mne, ale podle reakcí většinu národa. Svědčí to, že i takový člověk je nevychovaný a slušné chování mu nic neříká.
    Proč jsi tam šel?
    Mám jedno přísloví "Na každého jednou dojde". Mladíku přeberte si to jak umíte.
    *9*
  • pan dokonalý

Kdo jseš bez viny, hoď kamenem. Nejsem celebrita ani osobně neznám manžele Svobodovi, ale co předvádíte vy,to nedokáže ani ten největší hajzl. Všichni máme v paměti vaše opovrhování Vaší dcerou a její matkou a jedině díky existenci DNA jste byl usvědčen z otcovství. Jinak jste se předvedl jako ten největší hajzlík a vidím, že to nebyla náhoda. Doufejte jen, že nikdy nebudete muset prožít, to co paní Svobodová
    • Re: pan dokonalý

Suď a budeš souzen.
      • Re: Re: pan dokonalý

Bohužel i takového člověka v životě můžeš potkat,ale takovej jako je Renč na takovou reakci čeká. Kdybychov si ho nevšímali a vysmáli, tak uděláme víc. Bude si chat číst a smát se. Škoda děláte mu radost
  • nechapu.

Nechapu,opravdu nechapu.To,co predvedl F.Renc na pohrbu mi pripada ubohe,nevychovane a velmi sebestredne a arogantni.At uz ma s pani Vendulou jakekoli vztahy,takoveto chovani je nestydata drzost a hulvatsvi.At uz mel pan Svoboda jakekoli pohnutky k jeho cinu,neni to vec F.Rence,ktery se do toho nema co plest,to pani Vendula zustane s ditetem a vsemi starostmi na vsechno sama.Obdivuju ji,je to statecna zena,jak se dokazala prat s osudem a pomahat tam,kde je to potreba-.A nezaslouzi si,aby ji nekdo ,at uz ma jakekoli duvody, takhle verejne osocoval a urazel.Jak uz tady vetsina podotkla,je pan Renc proste asi jen zrejme do sebe zahledeny primitiv.
    • Re: nechapu.

Co proboha provedl??? To je furt ta samá písnička. Sedl si do první řady, nevstal, nekondoloval. To je fakt ohavné? No, nevstal ani jeho syn. Taky ho budete za to kárat? Nekondoloval, protože si to nepřála Vendula. Ale, rozum jde stranou, prostě jdete s davem.
      • Re: Re: nechapu.

Souhlasím.

Kdo nechce, nepochopí :-( Nevidím do vztahů na naší scéně celebrit, ale myslím, že i když F.R. dělal s panem Svobodou Golema, že Renč nebyl úplně důvěrným přítelem zesnulého. Jeho přítelkyně už vůbec ne!! Myslím, že kdyby byl slušný člověk, že by i pozvání dětí pana Svobody (které si zřejmě od Renče nechaly lecos "nabulíkovat") buď odmítl a stál někde s ostatními celebritami a každopádně by nejitřil situaci před TV kamerami na pohřbu. Když mluvíme o přátelích, kdo jiný by měl sedět v první řadě, než Karel Gott? ten se zachoval jako Mistr, když nechtěl dělat rozruch a zůstal stát v davu. On se totiž, na rozdíl od Renče, nepotřebuje zviditelňovat! Renč se holt řídí heslem, že i negativní reklama je lepší, než když se o člověkovi nemluví vůbec...
        Že nedává vinu sobě, když byl takový velký kamarád pana Svobody, že mu nepodal pomocnou ruku?
        Je mi z něj smutno, ale pravda je taková, že za půl roku už o tom nikdo nebude vědět..

Já už jsem takový, vždy v opozici proti názoru většiny. Co tím sleduji, sám nevím.
        • Re: Re: Re: nechapu.

Děkuji za odpověď.Možná jste ještě mladý člověk,který nezažil v životě moc bolesti a trápení,že z nudy parazitujete na diskuzi,která je oprávněná.Věřím,že časem dorostete a pochopíte o čem je vlastně život.
        • Re: Re: Re: nechapu.

Vy pane píšete jenom aby jste se nenudil.
          Nemáte vychování jako Renč a pevně věřím,že se Vám to vrátí

Vážený-á (nevím,jak Vás mám oslovit,neboť se ani neumíte představit křestním jménem).Vaše reakce na názory lidí,kteří mají srdce na pravém místě se silně podobají aroganci a inteligenci pana Filipa Renče.Pokud znáte zákony slušnosti,tak první řada lavic na pohřbu je vyhrazena rodině a těm opravdu nejbližším lidem zemřelého člověka.Pochybuji,že zrovna pan Filip Renč byl tím nejbližším přítelem pana Svobody.

Souhlasím.
  • styď se

Nemůžu uvěřit, co si to udělal? nekomentuj už nikdy chování Venduly nejseš schopný pochopit co člověk v takové těžké situaci cítí. Přesvědčil si mě, že jsi arogantní extrovert, který chce svůj ksichtík zviditelnit za každé situace i na úkor cizý bolesti. Kdyby Pan Karel Svoboda věděl čeho si schopný věřím, že by si o tebe ani ''kolo neopřel''. Styď se! Vendulo a Jakube držíme Vám palce
  • Kdo to vlastně je RENČ?

Vážený pane Renči, asi by bylo záhodno, aby jste si nejprve zametl před svým prahem a potom soudil někoho jiného! Váš dosavadní způsob života napovídá hodně o Vaší osobnosti! Účasti na pohřbu pana Svobody jste jenom dokázal národu jaký jste chudák a primitiv!Cpete se někam, kde pro Vás místo určitě není! Jste ubohý, nevychovaný pražský floutek, žádný umělec jakým byl pan Svoboda a tímto nehorázným vystupováním se chcete jenom zviditelnit! Styďte se!! *16* *16*
  • Pravda?

Dobrý den chci se zeptat jestli je pravda,že Filip na pohřbě Karla Svobody začak křičet na Vendulu Svobodovou!
    • Re: Pravda?

Pohřeb jsem sledovala, ale nic takového jsem nezahlédla
    • Re: Pravda?

pri sledovani pohrbu jsem nic takoveho nevidel
  • Drzost

ani nedokážu popsat to co cítím!Filip Renč je zrůda *16* On obviňuje Vendulku,že to ona ho zabila,ale nikdo neví jak to bylo!a kdyby ho někdo donutil k sebevraždě,tak to bude právě on!!Protože chtít po někom at do 6 měsíců stihne napsat golema,tak to mu taky moc na psychice nepřidá *9* renče jsem vždycky obdivovala,ale teď ho nemůžu ani cejtit *13* A na pohřbu se choval jak nejcětší zrůda a buran!!sednout si do první řady??Tak to může opravdu jenom zrůda *16* A ještě k tomu,když všichni stávají,aby se s karlem rozloučili a on zůstane sedět!tak to fakt nemám slov *9* Filip Renč by se měl nad sebou zamislet a popřemýšlet o tom,že t on má taky vinu na tom,co se stalo *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit