Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si sehnal seriál The Pacific (bohužel v češtině)- Švarc se ozval po 4 minutách, ve drauhém díle byla naštěstí tato postava zabita, ale ve třetím díle už zase pokračuje jako eMPík a zprávy z rozhlasu! Co mě proboha ještě čeká.... *11*
  • Tak za prvé - emoce opravdu vyjádřit neumí, protože jeho hlasem to prostě nejde. Když se o to snaží, mám pocit, jako by měl průjem a při tom pinpongáč v krku. Za druhé - ani v jednom komentáři jsem nečetl "já bych to nadaboval líp". Například já bych se svým hlasem nevlezl ani do snídaně s Novou. Když už se u nás dabuje, což je samo o sobě hrozný, máme spoustu lidí s opravdu dobrým hlasem, resp. každej hlas je lepší než FŠ. Za třetí - to, že se poukazuje na několik jeho rolí v jednom filmu, chápu jako apel na FŠ aby proboha byl schopen říct režisérovi "hele rejžo, kámo, dyť ten můj hlas se nedá poslouchat, to víme voba, kámo. Nemůžeš mě nechat prznit jen JEDNU postavu, kámo, která třeba hned na začátku chcípne?
    A za čtvrté - když jsem viděl Iron Mana s dabingem FŠ, samozřejmě jsem to okamžitě přepnul.Ten robot-oblek je sám o sobě docela sympaťák, ale když začne, ústy víme koho, mluvit a co hůř, třeba i vtipkovat, je to na rozbití obrazovky. Že zmršil i Avangers se nedivim. Čekám, kdy začne dabovat VŠECHNY postavy.
  • Já to vzdávám ...berme realitu,takovou,jaká je ...hold,Filip nás tím vlézáním oknem porazil...prohráli jsme ...smiřme se s tím :-( P.S. Filip je jědnička ...Naše obrana může spočívat jenom v přepínání TV kanálů... i když Filip ůtočí na výcerých frontech ...
  • Filipe,ty jeden ,,rošťáku" ... tvůj rošťáckej hlas se mi líbí... ty kluku ušatá dabérská ...
  • Film TEST,říkam si herci celkem v pohodě, jak promluvil Farell ihned ovladač a pryč!Švarce prostě nejde překousnout ,škoda práce ostatních dabérů,už by si ostatní měli uvědomit,že jim tady někdo sípe úplně jinou ligu!!!!
  • nic s tím neuděláme... zdejší názory na Filipovo ,,dabérské umění" se minou ůčinkem... ale je zajímavé,že navzdory této kritice.....
  • Filipe,proč nám to děláš ? Přečti si příspěvky od zhora na dolů a prosím odpověz na otázku... proč nám to děláš ? Proč ?
  • Dle 90% zde diskutujících příspěvků se alespoň shodněme na tom,že Filip je nežádoucí element v českém dabingu....
  • Zaujímavé...takúto negatívnu ,,IT stránku" snáď nemá nikto z českých dabérov ...
  • To vozidlo bych si už nekoupil,kvůli Filipovi,co když se najednou ozve jeho sípáckej hlas (jak je to běžné u moderních vozů) že nejsem připoután...brrr asi bych vůz zaparkoval někde do vysokých kopřiv a odešel domů ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit