-
Pozor!!! Komedie "Pár Nenormálních Aktivit" http://www.csfd.cz/film/327867-par-nenormalnich-aktivit/ - hlavní role Marlon Wayans = zasranej chrochtal Švarc!!!
-
Hoši,vy kluci ušatí,omlouvám se Vám za předešlý příspěvek,jsem totiž ,,Delírium Tremens" jak spívá Vilda Čoků v neměnovanem legendárním ,,hitu" P.S. Poviem to po slovensky : Som na šrot ako delo ...
-
Ta Stvůra zprznila III. sérii Sběratelů Kostí!!!
-
:))Sice mě taky někdy sere* ,ale musím to vydržet ...když se chcu dívat na film, nejradši bych si ho nadabovala sama:DDD jenom ho slyším už se mi chce blejt :D a anorektička kvůli němu nebudu :DDDDD
-
Taková úvaha ... i jiné osobnosti mají svoji stránku,dám příklad stránku Václava Postráneckého...přečtetě si diskusi u něj,samé kladné ohlasy.To o něčem svědčí, v protikladu ohlasů na stránce ,,osobnosti" Filipa.Lidi nejsou blbý,Filipe,tady to máš jako na podnosu ... Máš vůbec sebereflexi ??
-
už som znovu tu (tady) ..a zatiaľ v plnej ,,sile" Pre nováčikov len objasním,že som Slovák z Horních Uher...a tak poďme k téme : Písal som do ČT nespočetne krát,ale tento Filipíno tam má asi nejakú pevnú pozíciu,takže je to boj s veternými mlynmi (větrnýma mlýnama) A teď česky...dosud jsem ještě střízlivej (právě odšpuntovávám lahvinku pravé spišské borovičky) ten Filipíno by snad dokázal i nadabovat to šustění větrných mlýnů... P.S. Curva,Filipe,už se konečně vyjádři k této zdrcující kritice ... ,,dyť" je to Tvoje stránka,jako ,,osobnosti" proč mlčíš ? Nemáš na to koule ????
-
-
Mám na to koule ale proč bych si psal s takovim D...LEM
-
-
Vím,že nejsi přímo Filipíno (i když to nevylučuji), pak De..b ..ilové jsou tady asi všichni :-)
-
-
-
Další film na Primě, Smrtící slunce...Filip stihl nadabovat astronauta v ISS a zároveň technika v řídícím středisku...jeho zvučný hlas u různých postav se jenom tak prolínal...nezapomenutelný zážitek...
-
... jenom bys alespoň odmítnout role,kde dabuješ dvoumetrového černocha ... je to předse jenom tak trošku ,,kontraproduktivní" ..ty ,,roštěndo" ...
-
Mně se docela líbí,líbezvučný hlas pana mistra,a jsem docela rád,že ho slyším i počas přestávek v MS v hokeji... já teda určitě nevypínám hlas na ovladači,jak to tady odporučují místní brouzdalové,joudové a kecálkové ... kteří tomu ale vůbec zhola nerozumí...
-
Sípající skřehotal ...nic jiného pozemského mi nenapadá,bratře Žižko, co s ním udeláme ?? Dáme mu sníst pohybující se kraby,jak to dělají římští ??