-
Dal jsem link této diskuze do českého dabingu.Pochopitelně se to mine účinkem.Sípající Filip nás bude nadále obohacovat svojím hlasem dál,tak Všem přeji pevné nervy a ovladač po ruce.....Je škoda těch dobrých filmů,které kvůli němu neuvidíme,na druhou stranu je to dobré,aspoň můžeme vyrazit do přírody a nečučet pořád na tu bednu,kde slyšíme z každého kanálu tento ,,supr" dabing....P.S.Skřete,už zmiz a neprzni práci kolegům....
-
co jsem tu zpozoroval za nazory a pomluvy na Filipa,tak musim rict,ze jste prasata bez nazoru na kulturu.I ten betonovej pes ma pater.Mestaci.Hrajete si na machry vy hovada.Tak ukazte,jestli dokazete to,co on.Pomluvit umi kazdej.A tyhle keci,pomluvy,zavist a nenavist vuci uspesnym a pracovitym jsou hodny jen hlupakum jako je treba Agata H.......a,nebo dalsi radoby pras-vepř-buřtV.I.P UVEDOMTE SI,CO PISETE! TELATA *16*
-
-
Filip Švarc má výrazný a drsný chraplavý hlas tudíž je jasné,že nemusí být pro každého příjemný a nevím,proč by někdo s odlišným názorem měl být prase ???Přestala jsem kvůli němu sledovat seriál Upíří deníky a to,že mluví více postav v jednom seriálu je pravda a s jeho výrazným hlasem je to skutečně trapné.A jestli je dabing težškej,nebo ne to je mi jako divákovi skutečně u zadele - moje práce /a to dělám kvůli současnému trhu práce o třídu nížší práci,než je moje maturitní vzdělání/je taky těžšká a nikdo o tom nepíše obdivně na fórech...
A PS:My jsme diváci a Z NAŠICH VÝPLAT TOTO DABINGOVÉ MONSTRUM ŽIJE !!! *15* *15* *15* -
Přesně! nevidí si ani na špičku nosu. Ten, kdo už něcoi daboval ví, že to není žádnej med! *16* *16*
-
-
dojdi si na ušní
-
-
-
jste k r e t e n i chcipaci *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Vy máte starosti,některý lidi si ani s jiným hlasem nedovedu představit.
-
-
Hlavně, ti jeho černoši!
-
-
spojte sily korejce poole a dabere.cz proti vanadovi a fw 190
-
Jasně že patřím do vašeho teamu
-
Kdyby byl tak hrozny tak by tolik nedaboval ne? :)
-
svarc je super daber
-
-
Korejče,súhlasím s Tebou,že Filipíno je super ,,dabér" ale jeho sípajúci hlas je vhodný tak do ,,drtivej porážky" a ,,takešiho hradu" na viac nemá... tento ,,dabér" P.S. Čudujem sa verejnoprávnej ČT,že si tento ,,hlas" zvolila ako ,,upútavača" ...celé zle, ale na druhej strane,Vaša ,,tzv.verejnoprávní ČT je už hodně dlouho mimo,a Vy blbítci jim zo žerete a navíc ji platíte...ne,jenom,že Vás oblbují dennodenne,ale mezi tím v upoutávkách a reklamách musíte slyšet excelentní hlas pana Mistra .... hold,máte to těžké (ý) ... držím Vám palce ... vyderžať ... :-) Obrntě se tolerancí,možná,když Fillipíno dabuje Hammonda,který teď opustil auta a vybral se do pralesů ...doufám,že tam Hammonda štípne nějaký pavouk, aby potom i Mistr Fillippy neprudil jinak hezkě a náučné dokumenty ... P.S.2 Mezi námi,povím to rovně ... přepínám kanály,filmy,dokumenty... kde ho jen uslyším ... ovšem pech je ten,že tohto sípala slyším všude ...
-
-
ty jsi proti svarcovi dabere cz
-
vanade dej si pozor na nas jsme silnej team