Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To,že se ti jeho hlas nelíbí je tvůj problém ty žide. Nikoho tvůj názor nezajímá tak se příště pleskni než něco plácneš. Takové lidi opravdu nemám rád co si jen na něco stěžujou a je jim jedno na co.
  • fighfort nacen osoirut nuet nw svarce to znamena svarc je borec vy drzaci ho ho ho napaleni vanadku *1*
  • Myslíte si že vás někdo nepotrejtá,vy dopadnete špatně,a abych nezapomněl koukejte se na drtivou porážku *11*
    • a abych nezapomněl koukejte se....,pobavilo ,ale takovej masochista nejsem !
  • filip je zabavnej a jestli to někdo neuzna tak si ho najdu *10*
  • ale mi je to fakt 28 povedlo se mi to co sem chela takze si mysli co chces ja ti to neberu..
    • A teď ještě, prosím, česky...
  • se mnou muzes pocitat jiku
  • Hale proč o mě tohle píšete oil a pool mají pravdu jste mutující pubertáci. Já narozdíl od vás dabovat umim. A nekažte mi dny už jsem mlčel dost dlouho
  • tak vidis korejce kolik lidi souhlasi se mnou a kolik s tebou
  • Tak jsme se dočkali odchodu zemana do historie a dočkáme se aj u švarca, bo čim výc dabuje, tim rychlejc vypadne do čudu !! Neni to dabér, ale kolemjdoucí...

• Je potřeba dodat,že k někomu se ten hlas prostě hodí a je to už taková rutina.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit