Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Švarc je super dabér
  • ja jsem pool a oil je oil nejsme jeden daber.cz je slabej a urcite se boji vas urazit *16* *16* *10*
  • Kdysi jsem tohoto dabéra moc nemusela, ale čím častěji a v širším spektru rolí (které byly dříve dost jednotvárné a všechny si byly podobné) ho slyším, tím raději jeho hlas mám. Opravdu se mi nezdá, že by nedokázal vyjádřit emoce, jak tu někteří borci, co by nejspíš nedali dohromady ani slovní komentář k domácímu videu ze své dovolené v Horní-Dolní, tvrdí a myslím si, že patří k těm lepším dabérům, které v naší republice máme. A to, že dabuje více osob v jednom filmu, není jeho "vina" ani specialita, ale dělalo, dělá a bude se to u nás dělat naprosto běžně. I ve starých filmech toto najdeme a to i u špičkových dabérů, jakým je například pan Pyško, nebo Štěpnička. Takže vyčítat někomu tohle, nebo to, že dabuje často, taky nesvědčí o příliš vysoké inteligenci zdejších rýpalů, takže by se tu někteří kritici měli nad sebou zamyslet a projevit alespoň trochu taktu. Nebojte nebolí to! A panu Švarcovi držím palce a doufám, že jeho hlas zase brzy v nějakém filmu uslyším (Například zrovna sleduji Iron Mana I, kde Filip bohužel nedabuje a musím říct, že Jarvis bez jeho hlasu, mi úplně kazí požitek z filmu. Asi si pak na zpravení chuti pustím Avangers :-)!)
    • Těžko srovnávat pány Pyška a Štěpničku, tj. dabéry s normálním
      hlasem s individuem, které kazí požitek z filmu jen tím, že je
      angažováno.
    • Srovnávat extratřídu dabingu s panem ŠVARCEM ,je urážka těchto, perfektních ,neutrálních hlasů! Na rozdíl od hlasu Švarce,který se nedá přeslechnout,slušně řečeno.Zdejší rýpalové reagují na p.ŠVARCE,ne na jeho zastánce,kteří ve svých příspěvcích mají narážky na odpůrce p.ŠVARCE.
  • Vy všichni si asi myslíte, že máte lepší hlas než on, no proč ne. Já se ho nezastávám. Ale možná, kdyby jste dělali dabing a mělo by vás to uživit, asi by pak člověku připadalo, že Váš hlas je taky slyšet všude. Tak proč mu hned hnusně nadávat a posílat ho někam. Moc Vás samozvané kritiky nechápu ...
    • V poslední době,když sem chci napsat nějaký ten příspěvek,už mé to nepustí...Filipe,to jsi zařídil ty,anebo správci této stránky ?? Ten kód ,,Navajo" krása ...jen tak dál,cenzoři !
      • Těd se ommlouvám všem cenzorům,byla to moje chyba...bylo naváto...jěště jednou se omlovám,tady cenzura není,cením si to...přispěvky se ukládají,ještě jednou ,,omluva "
    • Kvítko,Vy jste ůplně vedle ...
    • Vážené rozjařené kvítko,samé vidíte,jaký je na něj názor... Jestli chcete podrobnější rozbor,vyčkejte,až dnes vystřílizím.. pak Vám to vysvětlím ...
    • Ale to vůbec není o našich hlasech, my se s nimi nikam necpeme. To je o jednom umělci a hlasu, který se skutečně hodí pouze k jeho nositeli.
      O "umělci", který svůj variabilní hlas neumí ovládat, vždyť v jedné větě
      jako by se vystřídalo několik lidí/sípot, šepot, fistule, bas apod./
      Zkuste se dívat na cokoli bez zvuku a ve správný čas ho zapněte.
      Jestli Vám to nic neudělá, závidím Vám tinitus.
      • Krásně a výstižně řečeno !!! *14*
      • Děkuji ,,Mistře" Švarci za zpriznění dalšího filmu -Bounty!Před více než 25-ti léty,když jsem na něm byl v kině,tam žádnej zkřehotal v podpalubí nebyl,ale z dabingem ruku v ruce ze Švarcem ,to jde z kopce. Doufám ,že se tam ta jeho postavička, dlouho nepoplaví.
  • Já osobně jsem byl v Číně poblíž hranicí s Severní Koreou a doufám že tam patří i vanad a spol
    • Škoda, že jsi tam nezůstal
  • Rozhodně jeden z nejlepších dabérů* *4*
  • Nej dabér kterého asi znám. Musím říct že Filipův Hlas je fakt nejlepší *3* ( *8* sem si všimla že ses narodil ve stejný den jako já 1.4. *8* ) *1* *15* , miluji když slyším tento hlasm, slyšela jsem ho asi ve 100 seriálech, filmů, reklamách... ale nejlepší byl nadabovaný Damon ( Ian Somerhalder) V TVD - upíří deníky *14*
    • a teď šup šup do postýlky a příště víc smajlíků ...
    • Bože, tohle snad není myšleno vážně....
    • Švarc ,to je jeden velkej apríl!!! (viz. narození)
  • Rozhodně jeden z nejlepších dabérů *4*
    • Já nevím, školy nemám, ale jak může být někdo, kdo nedokáže vyjádřit hlasem jedinou emoci a navíc se vyjadřuje nespisovně a používá pouze věty jednoduché (složitější souvětí od něho nečekejte) označen jako nejlepší dabér! Nejlepší na něm je, když nedabuje!!!
  • klokan je bud fw190 nebo vanad
  • Konecne som sa dopatrala k nositelovi uzasneho hlasu z ceskeho dabingu. Je nim Fiip Svarc. Milujem jeho hlas. A nie som sama. Cela nasa rodina ho povazuje za skveleho dabingoveho herca. Filmy ako V Brugach alebo Zohan si bez jeho fantastickeho dabingu uz ani nedokazem predstavit! Je fakt bozsky! Uzasny! Vy Cesi si neviete vazit to, ze mate jeden z najlepsich dabingov. Ja Vas dabing zboznujem. Hlasy Farella, Washingtona, Freemana, Cagea, Willisa, Sandlera bez Vasho fantastickeho dabingu ani nepozeram. Slovensky dabing sa na Vas dotahuje, ale ja som si uz na Vase hlasy zvykla a su uzasne. Moravec, Soukup, Mahdal, Svarc, Zavacka atd. Nadhera! Vazte si to, co Vam mozeme len zavidiet... Zato v hokeji sme lepsi my. Tento rok urcite. Zdravim vsetkych zo Slovenska. Hlavne Filipa Svarca. Prajem vela uspechov!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit