-
Je až neskutočné,ako dokáže jeden .... sprzniť a zostudiť českú dabingovú scénu, ktorá sa právom hrdí,že je medzi top vo svete ...Jirka Štěpnička,Jirka Plachý,Kája Rímský, to sú top hviezdy ...tento ,,akčňák" nech ide aj do zádele ... to sa nedá počúvať,toho ,,sípajúceho rošťáka"
-
Všude a pořád
Připojuji se k negativním příspěvkům na hlas Filipa Švarce. Je to šílený, je všude a někdy dabuje i víc lidí v jednom filmu. Nemáme víc dabérů?Stejně jako před lety bylo přeSajcováno, tak je dneska přeŠvarcováno, pusťte tam taky, proboha jiný lidi s hlasem, kterej se dá poslouchat! -
Skřehotale Švarci, mrkni na hlasování: 90% hlasujících tě má plný zuby! Tak už přestaň ku*vit český dabing a táhni do (_!_)
-
Dívám se na hokej,, Hradec -Zlín, pro mně v bezpečných vodách ohledně hlasu Švarce,o přestávce to přišlo,nachrochtal reklamu na tipsport.
Tak to vypadá ,že v play-off až do finále se ho nezbavím.
Musí brát každej štěk,není opavdu v rozhlasovém i televizním éteru místečko ,kde by se ten k...t nenacpal. Už nemám slov!!!! -
Dlouho jsem hledal komu patří ten nepříjemný hlas, který je všude slyšet. Nic osobního, ale pokud ho slyším někde ve filmu, tak přepínám.
-
Samozřejmě, že si toho někdo všimne, ale bohužel nikdo z těch, kdo by toto
brutální řádění mohli zarazit. A přitom by stačilo tak málo-hůl do ruky a vypráskat TO ze všech dabingových studií a ještě navrch prknem za drzost.
Jinak jsem se pokusil zjistit pacientovu destruktivní činnost spočítáním
zlikvidovaných filmů áááááá(to je spojka "a" v provedení Mistra) šokován jsem to přerušil při počtu 300 filmů, hrubým odhadem jich sípal prosípal cca 700, ne-li víc!!! Smutný rekord.... -
Od konce srpna je to tady samej exot ,žádná kvalita,dřív se tady komentům dalo i zasmát, od jisté doby je to k pláči. Švarci, tvoji fans k tobě, akorát pasují! Tak a švihej zpátky na Takešiho hrad a Drtivou porážku,tam ti to akorát sedne!
-
Tak už jsi se protlačil i na ČT sport, nenažranče?! Nejvíc mě sere, že umřu dřív než ty, takže tě mám, Sípale, v podstatě do smrti....
-
-
je docela zajímávé,u této www.pana ,,mistra" že i když jsem tady 3 měsíce nebyl,tak v srpnu mi to ukáže,že už ,,bylo hlasováno dříve" ... přitom v srpnu a červenci jsem tady vůbec nebyl ... hmm,zajímavé... tak už ,,bylo hlasováno dříve" , ale na červencové a srpnové příspěvky jsem vůbec nereagoval .... jak je to možné ??? Jediné vysvětlení ... stránku pana ,,Mistra" teď obhospodařují právnici a managerové ...co se demokraticky nehodí,to zmanipulují ...
-
-
Jak je možné, že když dám nějakému příspěvku plus, např. 7.8.2016 tak už to nejde,prý už bylo ,,hlasováno dříve" a já přitom vím, že jsem nemohl dát ten plus tomu příspěvku napŕ. ze 7.8. , když jsem tady nebyl min. 3 měsíce ... Jak je to teda možné ? Jak mohlo být ,,hlasováno dŕíve" , že nesmím dat plus příspévku ze 7.8. ??? Když jsem tady 3 měsíce nebyl ??? I to je ,,demokracie" ,ale hodně pokřivená ,,demokracie" P.S. 3 Pro Sípalovy managery ....jak mohlo být od 7.8. ,,hlasováno dříve" , když jsem tady nebyl od června ???
-
-
Taky jsem to z hrúzou zjistil,nejhorší je ta beznaděj!
-
-
Dnes jsem zažil šok; má velice tolerantní manželka zničeho
nic prohlásila, že zřejmě prodáme televizi. Na můj udivený
pohled upřesnila: Ten magor je snad všude... -
Právě jsem napsal do ČT - ať se tam proberou a najmou na upoutávky třeba uklízečku nebo kohokoli jiného, než toho chcípáka FŠ. Možná by tam měli dostat víc takových příspěvků, aby viděli, že opravdu nejde jen o subjektivní názory...
-
-
Tohle mi přišlo v prosinci jako opověd z ČT,na dotaz ohledně sípaka ŠVARCE , zkráceně : Bohužel se jedná o hodně subjektivní pocit,což nevlivníme.
Subjektivita -toť oblíbené slovo v ČT,nebo odpovídá PC? -
-
oprava : neovlivníme
-
-