-
Dnes - 17:00 - přestávka před 2.třetinou hokeje ČR-Rusko na ČT4. Reklama na Tipsport s hnusným homosexuálním hláskem antidabéra Švarce. Fakt k zblití ...
-
Komentář Primy k sobotní trapárně Muži proti ženám:
Určitě jste si všimli, že show koriguje tajemný hlas shůry. Komu patří? Zaposlouchejte se pořádně. Už víte? Ano, je to hlas herce a skvělého dabéra Filipa Švarce.
Herec ani náhodou a skvělý dabér????? Komplet mančaft Primy by se měl okamžitě a hodně dlouho léčit!! -
Věřím ,že Švarc je na straně separatistů a rychlokvašek dabingu a pude brzy tam ,kde končí záda. Už je tě k..va MOOOOOC, tak už zmis!!!
-
tenhle pán dělá jen svou práci, ale to neznamená, že ho musím slyšet úúplně všude.. fakt všude. Dokonce v upoutávkách na čt2, což naprosto nechápu.. má upoutávat na ty sračkové kanály, kde je králem sraček - nova prima atd. a ne čt2, vždyť je to kulturní kanál. Kdo připustil tuhle kulturní zhovadilost?
-
ja velyca milovět mistri Šwarcze ,mála upoutjávek na ČT ,mála sýpala spectra vsach filmou jen houste mistri Šhvaurzi
-
Dnes film Tora!Tora!Tora! Švarc zvládl jak Japonce ,tak Amíka. V hokejové přestávce přepnu na Top Gun a Švarc ,se ze snaživě chlapáckým hlasem ,pokusil namluvit jednu z hlavních postav. To je hnus velebnosti! Za pár let,nebude filmu ,kterej by svým antihlasem neposkvrnil(nepokur..l)!!!
-
Zapnu TV a nejpozději do 5 minut slyším Švarcův fujtajxlový hlas...je totiž úplně všude. Kdykoliv jdu na záchod, zvednu pro jistotu prkýnku a podívám se do mísy, jestli z ní na mě nevybafne Filip Švarc.
-
Půl hodiny z filmu Oběti války,zjevila se posila ,kterou hraje John Leguiziamo,mé neblahé tušení se potvrdilo,promluvil hlasem F.Š. Film díky tomuto skřetu oželím,protože jej znám a byl natočen asi v roce 1989,kdy ještě F.Š scal do plenek.předabování starších filmu je asi nevyhnutelné,ale co se dostal neprávem na výsluní ten sípal,skončím brzy u filmů s titulky!!! Kde je starej výbornej českej dabing!
-
Byl ve studiu 6 na ČT -1,má prej nasmlouvané tolik práce ve všech oblastech,že se z toho pos...m!Výborní dabéři odcházejí a taková šepleť nastupuje a ještě se to cítí jako král dabingu.
-
-
Takže od těď Ho už musíme oslovovat ,,Mistře Švarci" , hold,nastupující král českého dabingu si to plně zaslouží. Má tolik práce,že bude dřít jako kůň na všech programech,jenom aby nás ,,neználky" jěště přesvědčil,a obohatil o jeho nezapomunutelný hlas... až těď jsem prozřel ... po shlédnutí jeho prezentace v studiu 6 ... vždyť já byl tak hloupý,neznalý ... P.S. Mistře,přejí Vám jen to všechno nejlepší ve Vaší budoucí (a doufám,že pro nás diváky neustále obohacující) práci,co by špičkového dabéra a budu Váš zvučný hlas neustále očekávat v pro mě nečekaných situacích ...např. snad by jste mohl být i hlasem v GPS navigaci vozidel,tam vidím jěště nevyužitý prostor ...
-
-
...doplním : Hlas v navigaci ,,mistra" : Hele,kámo jeděš blbě,jseš vůbec v pohodě ? Kámo,zahni ... kámo,podělal si to,kámo,co jseš zač,kámo ?
-
-
-
Zapnu TV a nejpozději do 5 minut slyším Švarcův fujtajxlový hlas... - napsala tu před časem Jitka. Nemyslím si, že Švarcův hlas je futajxlový, ale říká se, že čeho je moc, toho je příliš. Měl by trochu zvolnit, jinak se lidem zprotiví.