-
Filip ... postrach dabingové ulice ...
-
Já mít tak krásný zvuk,jako vy hlas,co já bych za to dal!? Sýpal bych si pěkně ,do aleluja ,dokud bych benzín měl!
-
-
Po prečítaní posledných príspevkov som nadobudol dojmu,hraničiaceho so 100 % istotou, že sa sem nafáral ten SVK troll,ktorý prudil SVK hokejové stránky,než tam bol bannovaný... mluví česky,rozpráva slovensky,jeho potešením je prudiť a pod rôznymi nickmi ( JanoSlovan, František II a pod.) sa bavil na tom, ako si robil ,,prdel" s diskutujúcich ... teraz Kórejec,Oil a pod. už je tu, a robí si ,,zádel " znovu, odporúčam,nereagovať ... on potom zas prelezie niekam inam :-) P.S. Na tohto blba treba nereagovať,lebo tým ho ,,živíte" ...
-
To opravdu nikdo neuvědomuje, jak je to hrozné poslouchat tento "hlas" naprosto ze všech koutů televize i rozhlasu!!! Je to děs, který má pro každou postavu, každou mluvu stejnou fistuli. Každá jeho dabovaná postava je naprosto stejná! U nějakých hloupoučkých seriálů je to jedno, ale u filmových trháků je to děs. A jen dodám: Kdo mluví ty největší a nejzlejší černochy? Asi všichni afroameričané mluví takto?!?
-
-
Včera ve filmu Captain Amerika si jednoho černocha střihl,bylo to poprvé co jsem nepřepl program,ale vychutnal si, jak to působí směšně až trapně,když se tím svým sípákem ,snaží mluvit jako tvrdej chlap!!!
-
Ten otravnej všudenalezlej sípák mi každodenně otravuje sledování TV. Už jsem z toho prznitele českého dabingu fakt na nervy. Kdyby hov*o umělo mluvit, nadaboval by ho Švarc.
-
-
Tak Švarce už mám taky plný zuby. Jeho sípavej hlas je fakt příšernej. On a pan Sobotka (kterýho taky nemusim) jsou snad hlavní a jediný dabéři černochů v seriálech. Krom seriálů zkazili i pár dobrejch filmů jako Já legenda apod. Ještě štěstí že koukám na filmy v originále, kdybych byl odkázanej na tyhle dva hlasy, tak bych si asi něco udělal
-
Filipe ? určitě to tady čteš ...dej nějakou reakci ...
-
-
Ten na to nemá čas .... musí v jednom kuse pobíhat mezi dabingovými studii a lézt tam každému do řitě, aby stíhal vy*urvit co nejvíc filmů a vyskřehovat co nejvíc reklam a upoutávek ... aby tak mohl permanentně nas*ával víc a víc lidí. Švarc není normální člověk - ale magor, který neví kdy přestat. Je největším zlem českého dabingu.
-
-
Naprostý souhlas!!!
-
-
-
No, Jobs se asi musel obracet v hrobě a Nova měla nejvyšší sledovanost. Na dotaz, zda to mysleli vážně a zda v tom hodlají pokračovat, odpověď žádná, mlčení je souhlas, vypadá to na skvělé vyhlídky. Prima alespoň klasicky poděkovala za názor, ale to je zase tak zhruba všechno. A ten virus se rozlézá a rozlézá a ze sledování tv se stává kličkovaná, co přepnutí kanálu to slizký hnus a kvantita se zvyšuje.
Nelíbí se ti to? Můžeš přepnout. Nemáš kam? Můžeš vypnout.
Nezapomeň ale zaplatit! -
Slovenský (náš) dabing taky není špatný,mnoho jsme se naučili od Vás ... i když nedosahujeme té úrovně ... ale včera jsem ,,joukl" film ,,Prometheus" na Jojce a už dopředu jsem vědel,že si ho vychutnám (i přes veškeré reklamy na komerční TV ) ... vědel jsem,že chapadla FŠ sem nemůžou dosáhnout ...
-
A víte, jak neslyšet hlas např. Václava Moravce v TV?
Bohatě stačí nepouštět televizi v neděli v poledne.
A víte, jak neslyšet hlas Filipa Sípala Švarce v TV?
Bohatě stačí vyhodit televizi z okna. -
Nechci být vulgární, ale všeho s mírou. Zmizni pryč.............