-
tak ty fotky a videa na netu s těma chlapíkama jsou fakt hustý, nemá se sice filip za co stydět se svou postavou a přirozením, ale je tam jak hulibrk a přidržkoště:-)
-
Jste všichni tak slepí..??? Vždyť ho všichni milujete jen proto jak vypadá,nic nedokázal a je to ubohej namachrovanej frajírek kterej neumí prohrávat ani v pitomejch "dětskejch" hrách...takže se laskavě vzpamatujte a uvědomte si že ten váš "Superman Filip" je obyčejnej člověk jako já nebo kdokoliv jinej...takže vám radím: Nesuďte lidi podle toho jak vypadají ale podle toho jak se chovají...
-
KRETEN
JE TO JEDINE VELKEJ KRETEN jinak se to vyjadrit neda copak to lidi nevidite!!!!! Taktizuje a je to prste DEBIL,stejne jako Milan.. -
Je to mozne
Dyt Nic nedokazal ,proc z nej delate celebritu -
Panebože, jestli národ nevidí, že ten blb umí jen mlátit tou svou křivou hubou, tak už fakt nevím. Má pěkný tělo, ale hlavu by měli vyměnit
-
Filip
Divím se že se dostal sem, mezi osobnosti.Jakápak to je osobnost.Jednou se dostal do televize a udělali z něho osobnost.Kouká přiblble, jako by neuměl do pěti počítat.Měl by spíš vystupovat v psychiatrické léčebně.Aby jste se z celýho Filípka neposrali. -
teda ja nevim,predtim jsem mu docela fandila,protoze byl hezkej,milej a uprimnej ale ted je to spolecne s milanem ten nejvetsi debil co muze bejt-teda hezkej je porad ale proc si neco zacina s lenou kdyz ji pak rekne ze ji nechce a proc bezduvodne nadava eve kdyz mu nic neudelala????je ubohej,doufam ze brzo vypadne.on si mysli ze kdyz uz ho tam jednou vratili tak ze uz ho nevyhodej.je to debil!!!!
-
Filip
Co vám je potom co dělal v minulosti????Myslím si že mu všichni jenom závidíte.I kdyby byl teplej(což ale neni!!)tak vám všem to může být úplně u prdele.Zabývejte se svými starostmi a nestarejte se o druhe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FILIPE,FANDÍME TI!!! -
řiťopich
-
jako to je docela nechutný, jak si to Filip rozdává s chlapama, neřeknu, kdyby s ženskejma, ale je to fakt nechutný
-
NOOO TELO DOBRY ALE TO JE ASI TAK VSECHNO. ZAS JEDEN CO MU PRIRODA NADELILA VIC KRASY NEZ INTELIGENCE,
-
namachrovanej frajírek, když ho vidím zvedá se mi žaludek. Myslí si o sobě že je hroznej frajer, hlavně když má v puse cígo. Ach jo... Další nula...
-
dvd
Jeho DVD Greek holiday je super, viděli jste? -
no jo jasně všechny jste jeho
-
pro filipovu milenku
V jedenáctym jo??? A co čekáš??? Slona?? -
chcu te!!!
-
a řekl ti že to táhne zjinou?
Protože je semnou už přes 1rok takže žadnej film nebude a chceme svatbu a už jem ve 11měs za chvily se to narodí a bude to kluk a jmenovat se bude filip -
dada
Jsi filipku nejhezčí vyhraješ BIG BROTHERA fandí ti celá republika -
Borec
Filip je sekáč,líbí se mi,přeji mu,aby mu to s Lenou vyšlo,až bodou oba venku z vily a taky mu přeji,aby to vyhrál,fandím mu!!! -
jste všichni blbí!!Filip Vás nechce..ČEKA NA MĚ!!JA MU TU LENO VYTŘU HNED Z OČÍ A JEŠTE O NÁS S FILEM USLIŠÍTE TO SI PIŠTE..JE TO MUJ KLUK!!